0 oy
76 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,378 puan) tarafından
Samimi arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.elimden geldiğince değer veririm.ben onun her doğum gününde yemekler hazırladım pastalar aldım.param varsa iki hediye aldım.yani en son doğum gününde hani o pahalı termoslar var ya onlardan aldım.disari yemeğe götürdüm kocaman pasta aldım.bakin bunu yaptığımı ben yaptım diye değil karşılığını göstermek için söylüyorum.ama o doğum günümde ,saçma.sapan bir çakmak küçücük tek kişilik bayat bir pasta ve kuru bir iyiki doğdun dedi.durumu maddiyatta değil beni ikiye katlar maddiyati.ben bilsem parası yok demem bunları.sadece benim karsiligima bunu yapmasına bozuldum.

Şimdi soru şu ,

Bir kaç güne doğum günü ,cakmaga karsilik ne alayım ? Bende aynı şekilde bir tek kişilik pasta kuru bir iyi ki doğdun diyip bitircem isimi 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (3,708 puan) tarafından
Tesbih al sen de :)
önce (11,378 puan) tarafından
Kız tespihi napsin kadin
önce (3,708 puan) tarafından
Hatıra kalır işte cakmaga tesbih :)
-Reklam-
0 oy
önce (15,252 puan) tarafından
Sigara içiyorsa 1 paket sigara al. Çakmak hediyesine karşılık iyi olur. Erkeğe çakmak alinabilir ama kadina alınması çok saçma geldi bana. 
Ya Allah aşkına çakmak alınır .alınır da .tekelden öyle aaa güzelmiş diye alınan bir çakmak ya
önce (15,252 puan) tarafından
Onun verdiği değer belli. Sende boşuna kendini yorma bence. İllaki kutlayacağım diyorsan küçük kekin üstüne mum dik kutla.
0 oy
önce (2,532 puan) tarafından
Bence direk pasta alıp kutla ki anlasın önceden güzel yapardı bu sefer niye böyle yaptı desin bi 
Yani .aslında benim salaklık.o hep böyleydi aslinda
önce (2,532 puan) tarafından
E tamam iste bacım bu sefer böyle kutla niye kendini sıkıntıya sokacaksn alma bir şey bı pasta yeter
Belki de öyle yapayım ya
0 oy
önce (3,279 puan) tarafından
Hiçbir şey yapmazdım hatta hatırlamazdım bile öyle daha çok koyardı ona
0 oy
önce (180 puan) tarafından
Sende karşılık olarak bir kutu kibrit al birde pasta belki anlar ne demek istediğini 
0 oy
önce (751 puan) tarafından
Ben hic bisey almazdim dumduz kutlardim 
0 oy
önce (16,467 puan) tarafından
Kutlar mıyım ondan bile emin değilim 
0 oy
önce (121 puan) tarafından
Dümdüz kutla bence uğraşmana değmez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 25 göst.