0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar merhaba, bir işe başladım bugün 3. Günüm bana vadedilen ile alakası yok görüşmeye gittiğim binada bile çalışmıyorum deponun üstünü yazane yapmışlar şaka gibi bir yer. 6 kere patron değişmiş bu yenisi 3 aylık daha 3. Günüm ama böyle atan tutan daha ilk kez görüyorum ne Excel ne hiç bir şey bilmiyor koskoca müdür. Ne iş yapacağım o bile belli değil oryantasyon hak götüre. İşletme mezunuyum  üniversite okudum daha önce iş tecrübesi var. Adama kahve yapıyorum 3 gündür ne iş yaptığım belli değil. Moralim bom b***oldu . Bu devirde iş bulmakta kolay değil ama ortada iş yok ben hiç bir şey anlamadım.adama sorunca yapcaz edcez diyip oturuyo gösteren yok masada öyle oturuyorum arada lak lak karı kız muhabbeti yapıyor yok beyaz tenliler yok fizik vb.pislik evlimi anlamadım ben evliyim zaten. Sizce ne yapmalıyım?

3 Cevaplar

0 oy
(4,406 puan) tarafından
Ben olsam ayrılırım canım. Daha fazla zaman kaybetmektense. 
(21 puan) tarafından
Ya tek güzel imkanı cumartesi pazar tatil ve servis var. Ya bilmiyorum böyle nereye gider daha 3. Günüm ama adam rengini belli etti çok durmaz bu müdür bence zaten 20 senedir çalışan bir kadın var o bile adam odadan çıkınca başladı gene sallamaya diyor.hani bilmiyorum 15 gün 1 ay denemek görmek gerekmi bilmiyorum moralim çok bozuk
(4,406 puan) tarafından
Bence kurumsal bir şirket bul canım. Bana pek güvenilir bir yer gibi gelmedi gercekten
(21 puan) tarafından
Diyorum ilk haftam diyemi böyle acaba önümüzdeki günlerde değişir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum 1 ay denesem dicem ama işsiz likte zor böylede bilmiyorum sonunu çok moralim bozuk şimdi öyle oturuyorum
-Reklam-
0 oy
(659 puan) tarafından
Kiz ne duruyon daha orda al cantani cik ne is oldugunu ne udugu belirsiz insanlarla ne isin var birak yemisim isini.Allah bi kapiyi kapar digerini acar ben olsam 1dk durmazdim orda
(21 puan) tarafından
Ya tek güzel imkanı cumartesi pazar tatil ve servis var. Ya bilmiyorum böyle nereye gider daha 3. Günüm ama adam rengini belli etti çok durmaz bu müdür bence zaten 20 senedir çalışan bir kadın var o bile adam odadan çıkınca başladı gene sallamaya diyor.hani bilmiyorum 15 gün 1 ay denemek görmek gerekmi bilmiyorum moralim çok bozuk
0 oy
(703 puan) tarafından
Kesin sapiktir aynısını bende yaşadım 3 gün zor dayanmistim çıkmıştım.
(21 puan) tarafından
Aptalca konuşuyor zaten yok bir kadının ayak bileğinden ilerde kaç kilo olacağını anlarmis ten önemliymiş yok askerde bir kızla konuşmuş banane ya. Mal mı ne anlamadım direk evli olduğumu dedim zaten.ama bilmiyorum işsizlik den de korkuyorum tek iyi yönü cumartesi pazar tatil ve servis var ama 3. Günüm durum acaba düzelir mi bı ihtimal diye düşünmek istiyorum
(703 puan) tarafından
Aynen canım benim ise girdiğim yerde patron evli ve hacı derlerdi yaşlı başlı ben de evliyim. Bana da karı kız muhabbeti yapardı karisiyla ayrı yattigindan yok kadın şöyle olur böyle olur. Düzelmez canim baştan niyetini belli etmiş saçmalık yani seviyesizlik.
(21 puan) tarafından
Az önce misafir geldi her gün buraya yeni biri geliyor maşallah dedi öğrendim benden önce aldıkları kız 2 gün durup çıkmış. Napicam bilmiyorum bir aylık maaş almak için beklesemmi ciksammi ne yaptığım belli değil
(703 puan) tarafından
Para pul iş güç bu durumlarda önemli olmamalı bulunduğun ortam o adam çok seviyesizce üniversite mezunusun. Karar senin tabiki.
(21 puan) tarafından
Paranın gözü kör olsun eşim tek başına dönemez napicam şaşırdım Allah büyük cumaya kadar kalıp hafta sonu bakicam duruma göre
(703 puan) tarafından
Senin yerinde olsam terkederdim orayı hemen şimdi.Esinle ne alakası var anlamadım.
(21 puan) tarafından
Eşim tek maaş la evi dönderemez onu demeye çalıştım bilmiyorum moralim çok bozuk
(703 puan) tarafından
Canim başka iş bak.hicbisey senden önemli degil
(21 puan) tarafından
Bakıyorum bakmıyor değilim aslında 1,5 aydır işsiz dim bir umut bura oldu burada bom *** çıktı bulduğum iş hep AVM işi oluyor cumartesi pazar full  bilmiyorum çok kötü hissediyorum eşimi de yarı yolda bırakmak istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 659 göst.
11 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mucizemm (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 358 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde mcecence (1 puan) tarafından soruldu

409,602 soru

12,313,613 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...