0 oy
230 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (273 puan) tarafından
Doğuştan sol yumurtası inmemişti 1 yaşına kadar bekledik inmedi ameliyat oldu yarım inmişti doktor belki zamanla iner anca bu kadar indi dedi yarım olduğu için tekrar muayene ettirdik testisin çürüdüğünü ve işe yaramayacağını alınması gerektiğini söyledi tek yumurtayla hayatına devam edebilir dedi çok çaresizim 

9 Cevaplar

0 oy
önce (3,462 puan) tarafından
Tek yumurtayla niye devam edemesin hayatina canim uzulme her şey güzel olucak allahin izni ile ..inan o kadar insan var ki tek yumurlayla normal yasiyan..

İnternette arastir canim bak ..
önce (273 puan) tarafından
Ya tek yumurtaninda başına bir iş gelirse ya bu durumda bizimde suçumuz varsa nasıl baş ederim büyük vicdan azabı
-Reklam-
0 oy
önce (2,979 puan) tarafından
Rabbım daha beterinden korusun kuzum sağlığı yerinde olsun başka bisey olmasın 
İnşallah ileriki zamanda bir sorun olmaz ve biz oğlumuzun yüzüne bakabiliriz
0 oy
önce (760 puan) tarafından
Allah cokca sifa versin canım benim
Amin inşallah
0 oy
önce (10,900 puan) tarafından
canım erkeklerde de kadınlarda olduğu gibi 2 tane. ilerde yine sperm üretmeye devam edecek. bazı bebeklerin başına gelebiliyor maalesef. kendini suçlama
Bakalım başka doktora da götürecez
0 oy
önce (1,356 puan) tarafından
Bu senin ihmalin yüzünden olan bir şey değil, ameliyat da onun sağlığı için gerekliyse olacak elbette. Doktorunuz da tek yumurta ile devam edebileceğini söylemiş. Allah beter acılardan korusunu, böyle çaresizim dersen Allah nezdinde iyi olmaz. Sana bir işaret verilmiş şükretmen için, kalk hemen sana verilen işareti al, şükret ve güçlen. Emin ol çok da güzel bir hayatı olur oğlunun. Yeter ki sen böyle ah vah etme.
Kıyamadım üzüldüm haklısın çare Allah'tan hayırlısı olsun
0 oy
önce (9,332 puan) tarafından
Benim oğlumda 5 yaşında onunda sağ yumurtası yarısı dışarda.bizde ameliyat edecez galiba. Bu arada babamın komşunun oğlu doktor ihmali yüzünden bir tane yumrtasi ezilmiş alınmış şuan adam 30 yaşında 4 çocuğu var tek yumurta ile baba olunuyo korkma 
İnşallah rabbim hayırlısını versin bakalım
0 oy
önce (324 puan) tarafından
Yani şükretmek lazım daha kötüsü de olabilir di Allah korusun.benimde bitane yok istersem Allah nasip ederse çocuğum olur bunun içinse Allah büyüktür 
İnşallah Allah büyüktür
önce (9,332 puan) tarafından
Hasret zamani ne demek benimde Bir tane yok sen erkeksin ne işin var bu platformda
önce (324 puan) tarafından
Ne alaka ben bayanım benimde sol yumurtaligim yok sadece erkeklerin alınmıyor
Bı bayan olarak yumurtalığın neden alındığını da bilirsiniz açıklamama gerek yok
0 oy
önce (709 puan) tarafından
Benim oğlumda da inmemis testis var ben fark ettim daha 15 günlüktü gitmediğim doktor kalmadı şuan 3 yaşında aralığın 10 da amelıyat olucak. Ama çok şükür ki tüm ultrason görüntülerinde testis büyüklükleri aynı çıkıyor. Sizin içinde çok üzüldüm Rabbim şifasını versin ama unutmayın ki hem insan hem ****** tek testis ile de üreme devam ediyor. ( hayvandan örnek verdim kusura bakmayın çünkü bu çevrede görülmüş ve danası falan da diğerlerine göre çok daha iyi oluyormuş ki  tek testisle çocuk olmuyor diye de bişey yok diye biliyorum) 
Bizimde doğuştan doktor ilk muayenede fark etti bir yaşına kadar bekleyelim kendisi iner inmezse ameliyat dendi inmedi yarım kaldı şimdi tekrar gösterdim ne olur olmaz diye çürük olabilme ihtimali var hiç büyümüyor dediler Ankara'ya da goturcem bakalım burda imkanlar kısıtlı
önce (709 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacim çok zor konu çocuk olunca
0 oy
önce (10,374 puan) tarafından
Baska doktor goturdunjz mu hic 
Haftaya Ankara'ya götürecez hastaneye
Benim 2 kardesimin ikisinde de vardi o biri 7 biri 12 yasindaydi fark edildiginde bi kac doktor gezdiler hepsi ameliyat hatta buyugun tek tupu alinacak olmus dediler sonra baska bi doktor onerdiler oraya goturduler doktor bi igne verdi haftada bi kere oldular ikisinin ki de indi ve sagliklilar
Yakın zamanda mı oldu nerde
Yok canim biri 23 biri 17 yasinda simdi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 299 göst.
13 Ocak 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 178 göst.
23 Ekim 2024 Aile kategorisinde Minelbebek (9 puan) tarafından soruldu
0 oy