0 oy
49 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
Koye geldim burda komşunun gelinin 3 aylık bebeği var emzirirken emmek istemiyo agliyo burnunu temizliyo musun dedim yapmadim daha dedi belki tikalidir emerken nefes alamadigi icin emmiyodur dedim tikali degil hep boyle yapiyor dedi bende yine de temizle demedim artik ben yanlis mi hatirliyom acaba ya ne zaman serumla temizliyoduk bir turlu hatirlayamadim

6 Cevaplar

0 oy
(935 puan) tarafından
Onun yerine alsnda saglik ocağına yada bı doktora götürse daha iyi olur doktorlar daha iyi bilir benm çocuğum oyleyken sprey vermişti doktor öyle öyle rahatlıyordu
(723 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim olmazsa bi onu da derim bakalim
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
3 ay 4 ay meme reddi zamanlari sutu azsa coksa yada kulagi falan agriyorsa veya dediğin gbi burnu tikaliysa emmez bn serumfizyolojikle temizliyorum ama bilemedim simdi bisey onermek istemem 
0 oy
(753 puan) tarafından
Valla ben kızımı doğduğu günden beri burnunu temizliyorum çünkü içi çabuk doluyor ve evet tıkalı olursa asla emmek istemiyorlar ağlayıp kızarıyorlar
0 oy
(11,254 puan) tarafından
nazal temizlik yap
0 oy
(48 puan) tarafından
Doğumdan hemen sonra küveze alındı 23 gün kaldı orada temizliyorlar mıydı bilmiyorum ama yanıma geldikten sonra temizlemeye başladım sanırım 45 günlük falandı doktor kontrolünde serum fizyolojik ile temizleyebilirsin artık demişti 
0 oy
(10,661 puan) tarafından
Tikaliysa nefes alamaz zaten annesi bilir bunu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 42 göst.
0 oy
6 cevap 227 göst.
8 Şubat 2021 Aile kategorisinde AcemiAnne05 (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.

404,748 soru