0 oy
140 göst.
önce Tatil-Seyehat kategorisinde (19 puan) tarafından
Selam kızlar size Bir şey söylemek istiyorum ay birilerine soylemzsem patlicam :)) hafta sonu eşimle konuşuyorduk bana birden Sakarya ya taşınmak istediğini söyle normalde İstanbul aile binasında oturuyoruz ay ben şok oldum mutlu oldum yani neyse konuya gelelim dedim nasıl olucak bu iş işte Yeni bi kargo firmasında şef tayinini istiye biliyormuş dedim ailen peki ne karısılik verixek ev kayınpederimin iki kardesler ve herkesin ayrı evi var dedim kirayı versek verir dedi sonucda küs gitmiyorum çocuklarımın geleceği için biraz kafa din için hayatımi küçük bir kasabada geçirmek istiyorum dedi bende olur dedim gerçekten eşimin aillenden bıkkınlık geldi yani. Öyle Bir olursa varya benden mutlu Yok benim için dua eder misiniz burda gidelim biran önce. Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum özellikle Sakarya oturanlar için nasıl bir yer 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (2,765 puan) tarafından
Sakarya'ya gelin geldim ben çok sevdim öncedende bildiğim bır yerdi bakarken sevmezdim ama evlendim seviyorum sakin bır yer ve Arifiye ilçesindeyim sürekli gelişen bır şehir
-Reklam-
0 oy
önce (3,402 puan) tarafından

Sakarya eşi benzeri olmayan muhteşem bir yer 

Doğma büyüme Sakaryaliyim aile binasında değildim ama eşimin ailesi beni çok rahatsız ediyor du 1 sene oldu İstanbula taşındık benim eşim burda çalışıyor du zaten yanına almış oldu bizi 

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah 

önce (19 puan) tarafından
Aslında biz  eşimle bir kere arkadaşken gittik sevgimizi mimarı Sakarya ama inşallah temelli gitmek nasıp olur İstanbul kaos ya iki çocuğum var sakın bir hayat yaşamak istiyorum herkesden uzakda inşallah nasip olur inşallah
önce (3,402 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
önce (680 puan) tarafından
İsterse Mardine git aile binasinjn dışında her her cennet.Arkana bile bakma kaynanadan kayınbabadan uzak bir yer de yaşıyorsun hayali bile güzel.

Rabbim herkese nasip etsin böyle kutlu bir sevinci
Ay dimi ya gerçekten çok zormuş ya aile binasında aslın da çok yalnızım biliyor musun bitane eltim var kusuz 2 yıldır konuşmuyoruz altlı üstlü oturuyoruz bide yani binada hiç bir komşum arkadaşim yok ve çok sıkılıyorum ya annem babam yakın ama rahat edemiyorum evleri küçük gitsem bunalıp geri geliyorim eğer Sakarya olursa gerçekyem mutlu huzurlu olacağıma inanıyorum Rabbim inşallah hepimizjn gönlün göre versin bu yıl bitiyor dilerim Rabbim diğer yıl hepimizin mutlu huzurlu geçireceği bir yıl olsun
önce (680 puan) tarafından
Aminnn inşallah. Ben bile mutlu oldum sizin adınıza umarım tasinirsiniz
İnşallah canım
0 oy
önce (1,402 puan) tarafından
Sakaryaya gelin gittim istabulda doğdum büyüdüm sakaryada resmen hayat var bunu sakaryadan uzaklaşınca anladım sakın sessiz aşırı güzel benim eski ev konumu kötü olduğu için nefret etmiştim sakaryadan sonra başka bi yere tasininca aşırı bağlandım sakarya gibisi yok diyim ben sana 
Duru ahahhaha doğuma gelince haber et ziyarete gelem sksjsj

Keremin annesi ben İstanbuldayım dönüş daha belli değil yoksa gelirdim kizz
önce (3,113 puan) tarafından
Olsun canım nasip :D
Ben geleyim buluşuruz belki kiz
önce (3,334 puan) tarafından
Düşünmüyom uzun süre kız çocuk iyice kafayı yiyemem :)) sende var mı
Benim tek bi adet bende düşünmüyorum:D
0 oy
önce (3,334 puan) tarafından
Sakaryalı güzel memleket canım gel :)) 
İlk Baharin gelmesini iple çekiyorum ya nasıl mutlu oldum
0 oy
önce (771 puan) tarafından
Eşinin ailesinden uzak olunan yer size iyi gelecek gibi hakkınız da hayırlısı olsun 
Amin kuzum amin gerçekten gençliğimi heba edicem burda kalarak eğer gidersem inanıyorum kendime geleceğime eşimle cocukalrimla daha iyi olacağıma inanıyorum Rabbim inşallah gönlüme göre verir
önce (771 puan) tarafından
İnşallah canım bende herkesten uzaktayım ilk zamanlar üzülüyordum ama alıştım şimdi kalabalık aile ortamları beni çıldırtıyor:)))
Darısı bize İnşallah:))
0 oy
önce (2,267 puan) tarafından
Sakarya suç oranı yüksek bir il, her milletten de insan var. Fazlasıyla da herkes uyanık, değişik bi uyanıklık . Hep bi kandırma peşindeler. O yüzden tavsiyem kimseye güvenmeyin. Çıkarı olmadan Sakarya da ki hiç kimse kimseye birşey yapmaz. Ev tutarken de yeni bina olmasına ve depreme dayanıklılık belgesine dikkat etmenizi öneririm. Müstakil tutma şansınız varsa en güzeli o zaten. Gerçi metropol bir şehirde yaşıyormuşsun zorlamaz İstanbul dan sonra. Hele hele aile yakınından başka ile gitmek gitmek bal kaymak gibi gelir. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah 
Önerileri için teşekkür ederim bunu dikkate edicem :)) eşimde müstakil ev istiyor ama bakalım kısmet

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 25 göst.
0 oy
5 cevap 94 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
3 Kasım 2024 Aile kategorisinde elfkrt (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu

403,404 soru