0 oy
74 göst.
Aile kategorisinde (181 puan) tarafından
TV yok evde ama sosyal medya olsun ,başka yerler olsun illaki herşeyden haberimiz oluyor .Kimseye güvenim yok .Dünyadaki ülkemizdeki kötülükleri gördükçe iyiki cehennem var iyi ki hesap günü var diyorum.Kendimi ancak bu şekilde rahatlatabiliyorim. Bazı olaylar karsisinda daha bilinçli davranıyoruz evet .Fakat ben artık ruh gibiyim .Evden bile çıkasim gelmiyor .Bı sohbet ortamına girince bile düşünüp duruyorum.Bazi insanlar hayat dolu ,enerjik , gülmeyi eksik etmiyolar vs .Bn sadece tebessüm edip kendi kabuğuma çekiliyorum.Bu durum beni çok yoruyor .Bazen bebeğime de yansıyor bu hallerin.Ona baktıkça bile geleceği için endişe ediyorum .İyi insanlara denk gelsin diye dua ediyorum hep .Hiç birşeyi boşveremiyorum çok aşırı düşünüyorum.

2 Cevaplar

0 oy
(913 puan) tarafından
Ben son 3 4 aydir cok korkuyorum disari tek cikmak istemiyorum

Bebegim var ustune hamileyim ayi gibi yedigim icin kilo aldim doktorum yuruyus onerdi geceleri esimle bazen yuruyuse cikiyoruz o bankta otursun diyorum cunku calisiyor ve kilosu yok bosuna yorulmasin bende yuruyus yapayim ama arkama sagima soluma bakmaktan yuruyemiyorum biri bisey mi yapacak diye oglum icin gelecegi icinde hem cok uzgunum hem cok endiseliyim simdi bide nasipse kizim olacak onun icin 2 kat daha fazla korkuyorum
(181 puan) tarafından
Aynen bnde o sekildeyim tekrar bebek istiyorum ama kilo da vermem lazım .Çıkmak istiyorum korkuyorum .Allah'ım bütün çocukları korusun .Artık kendim için endişelenmeyi bıraktım çoluk çocuğu düşünür hale geldim .Ana olmak çok zormuş
-Reklam-
0 oy
(1,551 puan) tarafından
Haklısın birşey diyemiyorum ama çok düşündükçe kendine zarar veirrsin bir çok hastalığın başı psikolojik gerçekten hayatı bu şekilde kabul etmeliyiz çünkü asla değişmeyecek ona karşı kendimizi hazırlamaliyiz çok sevdiğim doktorum bana hep hayatı değiştirmeye çalışma sende onun bir parçası ol derdi yoksa için içinden asla çıkılmıyor o öyle olması gerketi ve oldu bitti 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 125 göst.
0 oy
16 cevap 292 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,426 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 488 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 314 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu