0 oy
63 göst.
önce Diğer kategorisinde (490 puan) tarafından

Hanımlar şarjlı süpürge tavsiyesi istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)

2 Cevaplar

0 oy
önce (89 puan) tarafından
philps aqua kullanıyorum ben memnunum çok
-Reklam-
0 oy
önce (237 puan) tarafından
Bende arayış içerisindeyim Philips ve Bosch arasında kalmıştım Philips çekişi daha yüksek ve çöp haznesi geniş ama Bosch un bataryanin dışarda değiştirilebilir olması aklımı çeldi açıkçası ayrıca malzemesinin de daha kaliteli olduğu soyleniyo uzun vadede avantajlı diye düşünüyorum 
önce (2,739 puan) tarafından
Bosch tavsiye ederim 5 aydır kullanıyorum canavar gibi maşallah
önce (490 puan) tarafından
Bende boykot diye almak istemedim
Evet canım bende sonradan öğrendim . Philips de boykot sanırsam . Geriye ne kalıyor onuda bilmiyorum.her ürüne aşırı dikkat ederiz eşimle ama 5 ay önce alırken hiç bakmak aklımıza gelmedi yeni öğrendim
Hangi modeli sizdeki bn 7 sini almayı düşünüyorum da Eco modu tam cekmiyo turbo da da şarj dayanmiyo yorumlari varda
Aslında bizde dikkat etmeye çalışıyoruz boykot ürünleri almamaya ama bazen tikaniyoruz iste
Evet 7 yazıyordu şu koltuk altına girenden.2 bataryalı ikisinide doldurup hazırda durursa gayet yetiyor şarj koca evi süpürüp bitiriyorum .günde 2 kere çalışır . büyük süpürge 15 günde anca çalıştırıyorum
Günlük için robot supurgem var zaten ama 2 çocuğum var sürekli bişeyler dökülüp saciliyo pratik olur diye düşünüyorum şarjlı
önce (490 puan) tarafından
Samsung boykot değil. Dyson da belli değil. İkisinin süpürgelerine bakıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
1 cevap 30 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Nnnnnn (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 32 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Xyz (8 puan) tarafından soruldu

403,340 soru