0 oy
75 göst.
Aile kategorisinde (722 puan) tarafından
Dört yaş çocuğunuz kreşe fln mi gidiyi evde mi yoksa. Ben Kur'an kursuna gönderiyorum ama ordan Alaçam bu ay sonunda. Diğer postumda paylasmiştim nedenini. Binbir eziyetle goturuyorum bide oraya 16 aylık oğlumla gitmek zorunda kaliyodum. Çocuğu evde olanlar neler yapiyosunuz enerjisini atsın diye sürekli TV izletmek istemiyorum çünkü 

4 Cevaplar

0 oy
(12,145 puan) tarafından

Valla krese gidiyo 1le 5 arasi. O saat 1 olana kadar omrumden omur gidiyo. Sali oersembe c.tesi 1 saat karateye gidiyoruz okul sonrasi c.teside 1de basliyo. Park bahce sokak yuruyoruz falan. Benimde kucuk 21 aylik. Enerjiyi atamiyo yinede buyuk olan. Karateye gittigi gunler okulla birlikte baya yoruluyo. Sqbqh oyaliyorum iste aonra kahvalti ust baş boya oyuncak derken okul saati geliyo aksam ciktigi gibi karateye gidiyo geldiiginde elyuz yika ust degistir yemek az oyalanip yatiyo. Diger gunler daha zor :woot:

(722 puan) tarafından
Küçük olanla mi götürüyorsun okula. Ben mecbur oğlumla götürüyorum kızımı kocaman yokuş var arabasına koyuyorum küçüğü asansörde yok dört kat indiriyorum artık kolları agriyo çocuğu taşimaktan
(12,145 puan) tarafından
Evet canim kendimle goturuyorum ama bu sene okul yakin sansima. Gecen sene bende ayni sen gibiydim. Kirada oturdugum yerde okula 10 dakka yurume mesafesi vardi e çocukla ve bebek arabasiyla bu yol yarim saat olurdu bilirsin . Asansor yoktu 5.kattaydim. nadiren karsi komsuma birakirdim kucugu. Oglumda 3 yasimdaydi gecen sene. Bu sene okul hemen karsimda kendi evime gectim asansorde var. Ama esim yok mesela gemide calisiyo. Herseylerine ben bakiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Benimki Şubat ta 5 doldurcak kreşe göndermedim evde boyama etkinlikleri falan yapıyoruz su anda da sticker oynuyor ve çizgi çalışmaları seti oluyor ya onlardan alacağım birde taş boyama seti alcam elimden geldiğince evde oyaliyorum 2 hafta öncesine kadar çalışıyordum şimdi evdeyim tek isim onunla ilgilenmek etkinlik yapıyoruz boyama yapıyoruz 
(722 puan) tarafından
Bende normalde öyle yapacaktım ama kızım tek oynayınca sıkılıyor bide okulada çok hevesli ama galiba bende evde etkinlik oyuncakları alıp oynatacam
(2,474 puan) tarafından
Bizim arkadaş çevremiz var arada oyun grubuna da götürüyorum evde de yapıyoruz hiç sıkılmyor o yüzden
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Benım oğlum kuran kursuna gidiyor kurstan geldiği gibi bır dk oturmaz sürekli top oynar tam bır futbol delisi yatana kadar top düşmez ayagından ve elınden 
(722 puan) tarafından
Maşallah benim kızım gelince yorgun oluyo yemek yiyip uyuyo
(2,987 puan) tarafından
Kız çocukları başka bende iki tane olunca kızım ve oğlum birlikte oynar şimdi kızımin dersıni yaptırcam 1.sınıf erkek çocukları daha enerjık
0 oy
(6,472 puan) tarafından
4 buçuk yaşında 9 2 arası kreşe gidiyor sonra evde aklına ne gelirse yapıyoruz bizim kapı önü müsait scooter bisiklet sürmeye çıkıyor ama yinede enerji tavan 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 51 göst.
0 oy
5 cevap 124 göst.
0 oy
5 cevap 55 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.

404,747 soru

12,124,347 cevap