+1 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (4,326 puan) tarafından

Seimage

Selam kızlar naber anlık almaya geldim kizcem sticker oyununa sardı bende örgüye daldım siz neler yapıyorsunuz ♥️ 

Akşam yemekte ne var benim dünden mercimek corbam , börülce yemeği ve bulgur  pilavim var onlar yeter şükür yemek derdim yok :D

Komşum çarşıdan gelirse kahveye gitcem inşaallah :D

9 Cevaplar

+1 oy
(926 puan) tarafından

Bebisim uyuyor bende dinleniyorum yemegim var sukur kocam bey gelene kadar yatacagim ahahahha hamilelik beni miskin bi kedi yapti bide tombul :D:P

(4,326 puan) tarafından
Yat kız yat doğunca yatamican nasıl olsa :D
(926 puan) tarafından
Oglusum uyudugu vakit kafam hemen yastikta ahahahha
(4,326 puan) tarafından
Kaç haftalıksn canım
(926 puan) tarafından
Oğlum 4 bucuk aylik 5 e gidiyor bende 15 haftaya girdim canim sekerim var bebek buyuk gidiyor ilk ultrasona gore 12 haftanin icinde olmam lazımdi
(4,326 puan) tarafından
Aa oğlun 4 buçuk aylık mi kız kazaya mi geldin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oglani uyutuyorum bende zikir cekiyorum son bi dersin kaldi uyursa onu da yapcam bugun erkenden bitmis olacak hepsi cocuk uyaninca kaynanama gitcez cunku esimde uyuyo suan 
tarafından
Tamam canim namazdan sonra dua etcem senin icin ikindiyi bekliyorum
(4,326 puan) tarafından
Ya Allah'ım kabul etsin tüm namazlarıni Allah razı olsun beni çok mutlu ettin ♥️ etrafımdaki insanlar düşmanlık edersen hiç bilmediğim birinin beni duasına katması çok duygulandırdı beni ♥️

Allah bin kere razı olsun ♥️
tarafından
Estagfurullah canim kimin duasi kabul olur bilinmez ben dardaki herkese dua ederim ki Rabbım banada merhamet etsin ben baskasina dua edeyim ki basim sikisinca biri de bana dua etsi  oldukten sonra arkamdan okuyanim olsun dualarda bulusalom canim ♥️♥️♥️♥️
(4,326 puan) tarafından
Senin de ne muradın varsa kabul eylesin rabbim inşaallah ♥️
tarafından
Allah razı olsun ♥️♥️♥️
0 oy
(6,140 puan) tarafından

image

sabah kahvalti oncesi 20 dk eliptik.-. ohlani iyuttum geldim once 33 dk yuruyuş ve suan 24 dk bisiklet:) 6 dk daha yapimde eve gecip kahve yapacim kendime duş sonrasi
(4,326 puan) tarafından
Yiyorum kız gece kalkıp cips falan yiyorum yok anam olmuyor:D
(6,140 puan) tarafından
yanimda olsan koala gibi yapisir sürunurum sana bana da bulassin bu meziyetten diye:))
(4,326 puan) tarafından
Kız :D yok valla alamıyorum bak şu anda da akşam kek yaptık onu gömüyorum:D
(6,140 puan) tarafından
bizimde ccklar kek istio da bu ay diyetisyene basladim 2. haftam suan.:) yaparsam dayanamam yerim diye yapmiyorum. un kalmamis kakao yokmus  markete cikinca aliriz falan gecistiriyorm garibanlari:))))
(4,326 puan) tarafından
Ya yazık çocuklara:D gönder bana sevinsin garipler kakaolu yaptm bide :D
0 oy
(2,253 puan) tarafından

Kızımla tarhana çorbası yaptık içtik şimdi mutfağı toplicam sonra tavuk soslayıp dolaba koyup bekleticem eşim gelene kadar. Sonrada pilav yaparım. Pilavdan sonrada bir kahve yapar içerim :D

(4,326 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun kolay gelsin :) bende komşumu bekliyorum hala gelmedi
(2,253 puan) tarafından
Teşekkür ederim gelir ya herhalde
0 oy
(5,458 puan) tarafından
Aksama ıspanak kavurucam canım oglumu uyuttum balkonu supurdum kuslar hep halletmis camasirlarim vardi hava gunesli onlari astim insallah kurur kisın camasir isinden nefret ediyorum 3 gun durdu gecen hala nemli gibiydi evin icine serdim simdide onlari katlicam 
(4,326 puan) tarafından
Off sorma kışın çamaşır kurutmak işkence resmen . Bende kiler odam var balkonu bölüp yapmışlar oranın camını açıyorum biraz kuruyor petege alıyorum nemli bizde de hava kapalı ama rüzgar var serdim
(5,458 puan) tarafından
Gecen sene odaya seriyordum rutubet yapmis tüm ceyizlerim mafoldu balkonda da kurumuyor nasil olcak boyle bilmiyorum valla
(4,326 puan) tarafından
Doğalgaz mi senin
(5,458 puan) tarafından
Evet canım
(4,326 puan) tarafından
Petek kurutma teli oluyor ya onlardan alcam ben
0 oy
(7,082 puan) tarafından

Biraz şununla oyalandık şimdi kendisi oynuyor bende örgümü aldım elime kocam işe gitti yemekte var Esra izlicem 

image

image

(4,326 puan) tarafından
Çok güzelmiş benim kız sever bunu
(7,082 puan) tarafından
Benimkide çok sevdi baya oyalanıyor
(4,326 puan) tarafından
Kaç yaşında seninki
(7,082 puan) tarafından
4 buçuk
(4,326 puan) tarafından
Aa aynı sayılırlar benim de Şubat'ta 5 olcak
0 oy
(590 puan) tarafından

Hamsi var :Dfırını balkona attım kablo yetissın diye bır suru ek yaptım 

(4,326 puan) tarafından
Neden :D
(590 puan) tarafından
Evde kokmasın diye kız sjsj
(4,326 puan) tarafından
Yok kız fırında kokar mi o kadar
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Ocağa karnabahar koydum fırında kizartmasini yapicam şimdi oturdum cips yiyorum oglumla
(4,326 puan) tarafından
Afiyet olsun :)
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Çok kötü hastaydım dün bide eşim üç gündür evdeydi artık leş olmuştu ev dün o halimle temizlik yaptım daha kötü oldum akşamına.Suab da da burnum tıkalı yataktan adam akıllı çıkmadım mutfağı toplayıp açık yeri elimle sildim bide kısır  canım çekti yaptım hamilelikten her halde saçma sapan bi kısırdı ama tadı güzel oldu şalgamlı lahanalı:))dünden de türlü vardı yemek yapmicam daha 
(1,436 puan) tarafından
Bide çok üzüldüm ben keşke hiç bahsetmeseydim bi postun altına yorum yazdım onları da çok taktım kafaya bu ara herşeyi takıyorum dün banyo ederken kocamda evde gizli gizli ağladım ne bedenim ne psikolojim hiç iyi değil
(4,326 puan) tarafından
Kim üzdü seni burda gebe halinle
(1,436 puan) tarafından
Yo onların yorumlarında haklılık payı vardı böyle olması zaten beni üzen şey.Neyi affetmek zorunda kaldınız mı ne öyle bişidi post
(4,326 puan) tarafından
Anladım canım boşver ya burayı pek takma
(1,436 puan) tarafından
Taktığım keşke burası olsaydı:((
Sağol canım<3

İlgili sorular

+4 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy
6 cevap 98 göst.
0 oy
7 cevap 240 göst.