0 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba gecen hafta bana smear yapildi doktor hafif enfeksiyon var dedi fitil verdi ona ragmen smear aldi sonucu etkilermi birde smearda kanser taramasi disinda neler cikar tesekkurler.

3 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
Smear sonucunu enfeksiyon etkilemez o sadece kanser taraması yapar eğer sizi smear sonucu için birkaç hafta içinde arayan olmazsa sıkıntı yok demektir. Benim de enfeksiyon vardı hatta CA 125 yüksek çıkmıştı benim aklım gittiydi sonucu gösterene kadar. Kist ve enfeksiyon kaynaklı yükselmiştir smear alalım netleşir dedi 1 ay sonra gittiğimde ne kist kalmıştı ne enfeksiyon ve o değer düşmüştü 
(24 puan) tarafından
Tesekkur ederim sonuc cikinca msjla bilgilendirme olucak denildi elimde biyopsi no falan yok sonucuda hastaneye gitmeden goremeyecegim e nabizda cikmiyor diyolar bilginiz varmi
(468 puan) tarafından
Banada yapıldı smear testi enfeksiyonum var demiştim , internette enabizda çıkar diyor ama doktor bana çıkmaz direkt bana gelcem demişti,msj atiyolarmis sonuçlar çıktı diye.bende beklim enabizda cikarmi diye
(468 puan) tarafından
Kist için kadın doğum alttan mi baktı yoksa karindanki baktı ve canim
(213 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla smear e nabizda gözükmüyor tıpkı topuk kanı gibi olumsuz bir durum olursa iletişime geçiliyor. 10 yıldır ara ara farklı merkezlerde verdim daha hiç birinin sonucunu görmedim ya da sonuç çıktı diye bildirim gelmedi
(213 puan) tarafından
Alttan bakılıyor genelde çünkü alttan daha net gözüküyor ultrason ile
-Reklam-
0 oy
(428 puan) tarafından
Bende 2/3 ay önce verdim ende de mantar enfeksiyon var dedi aynı gün kadın doğuma gittim sadece enfeksiyon var dedi neyse işte ben smear testini verdigimde bana bir barkod numarası fotoğrafini çektirdi 2 hafta sonra çıkıyor bn e nabizdan bakmıştım 
(24 puan) tarafından
Bana hicbirsey vermedi e nabizdan patoloji bolumunden mi baktiniz
(428 puan) tarafından
Evet cnm ama barkod istemişti
(24 puan) tarafından
Tmm canim sagol
0 oy
(440 puan) tarafından
Bende enfeksiyon ve mantar için gittim doktor kanser taraması yaptirdinmi hiç dedi hayır dedim smear testi için gönderdi yaptırdım üç ay sonra sonuç çıkar çıkınca bana geliceksin dedi 2 ay oldu ben sordurdum daha çıkmamış 
(24 puan) tarafından
Sizin baya olmus benim msjda 10 gun sonra cikar diyor
(440 puan) tarafından
Evet bayadir bekliyorum sordurdum çok yogunlar sıra gelmemistir daha sonucuna dediler devlette doktor istedi diye yaptırdım herkeste keşke sağlık ocağında yaptirsaydin 1 ayda çıkardı dediler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asabii (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 41 göst.
0 oy
24 cevap 188 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde nefestugce.asaf (858 puan) tarafından soruldu

404,747 soru