0 oy
207 göst.
önce Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar 33 yaşına gircem lise mezunuyum fakat bu yaşıma kadar kendimi malesef gelistirmedim hep bir hayat kargaşasi içinde koşturup durdum şimdi kendim için biseyler yapmak istiyorum. 11 aylık bebeğim var hep evdeyim. Ben bu yıl yks'ye girsem meslek olarak ne yapabilirim mesela öğretmenlik yapabilir miyim. Bu yıl üniv sınavına girsem mezun olmam 37-38 yaşını bulur. Bu yaştan sonra neler yapabilirim çok mu geç kaldım meslek sahibi olabilmek için acaba. Bu arada sadece öğretmenlik değil başka meslekte olur yeter ki devlette çalışan bir memur olmak istiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
önce (483 puan) tarafından
Bır tanıdığım bu yaşlarda girdi okudu şimdi öğretmenlik yapıyor boyu kadar çocukları var
önce (74 puan) tarafından
Atama olur mu o yaşlarda yani
Valla neden olmasın önemli olan azjm
O azim var açıkçası bende ins yaparım umut oldunuz bana çok teşekkür ederim
İnşallah canim
-Reklam-
0 oy
önce (3,708 puan) tarafından
Sosyal hizmetler okuyabilirsiniz. Ben de o bölümü dusunuyorum 
O yaşlarda ataması oluyor mu
Kuzenim 33 filan heralde tarih ogretmeniydi ücretli çalışıyordu. Geçen sene işten filan çıktı kpss çalıştı ve Türkiye 105.si oldu azim ve çalışmayla herşey olur bence
Bende o azim var ins yapmak istiyorum çok teşekkür ederim
Adınıza mutlu olurum benim de hedeflerim var hep beraber inşallah ♥️
0 oy
önce (1,259 puan) tarafından
45 yaşlarında bile atanan var, gecen sene çocuksuz 30 un altında öğretmen yoktu yeni atananların arasında. Ben atanırken de 4 çocuklu bir arkadaşım benden daha iyi puan aldı yaşadığı şehre atandı, 5 çocuklu bir sınıf arkadaşım kuran kursu öğreticisi olarak atandi kendi şehrine yine
Çok tşk ederim umut oldunuz bana vazgecmicem
0 oy
önce (1,259 puan) tarafından
İmkanın varsa ataması iyi olan 2 yillik bir bölüm oku en kestirme yol. Onlisantan kpss ye girerken  5 derse odaklaniyorsun. Mat Türkçe tarih coğrafya vatandaşlık ama öğretmenlik ten girerken 30 dersten sorumlu olunuyor. Ben kpss sürecimi hatirlayinca kusasim geliyor o derece bunaldım yoksa atanamazdim
Aslında mantıklı yani ataması iyi olan 2 yıllık bölüm seçmek
önce (927 puan) tarafından
Evet önlisans mezunları daha avantajlı şuan. Tibb sekreterlik büro yonetimi vb okuyanlar bu yıl atandı çoğu. Kpss önlisans da lisansa göre daha kolay
0 oy
önce (45 puan) tarafından
Hiçbişe için geç değil cnm istedikten sonra her şeyi başarabilirsn
0 oy
önce (68 puan) tarafından
Öğretmenlik düşünme sürünürsün. Ben öğretmenlik mezunuyum çoluk çocukla sınava giricem akademiyi kazanacam ailemden uzakta akademide eğitim görecem başarılı sayılırsam atamam olacak. 3 yıl sözleşmeli çalışıp 4. Yıl kadroya gececem. Okumak 4 yıl akademi 1-2 yıl arası belli değil. Sonrasında 3 yıl sözleşme. 8-9 yıl dan hesap et kadrolu devlet memur olmayı. Lise den keske kpss ye girseydin hem daha kolay hemde çok guzel düz memurluklar var. 
0 oy
önce (279 puan) tarafından
Valla ben azminizi takdir ettim. Ben 31 yasindayim yeni anne oldum ama o kadar cok yoruluyorum ki ve kafam kaldirmiyor hicbiseyi yani oyle sil bastan okul vs sanirim bas edemezdim. Bence deneyin istemek herseydir
0 oy
önce (7,422 puan) tarafından
Artık eskisi gibi öğretmenlik okuyup atanmak kalmadı canım ya bir sürü şartları geldi. Sana tavsiyem kpss ye çalış liseden de memur olunuyor 
0 oy
önce (50 puan) tarafından
İstedikten ve çalıştıktan sonra olur neden olmasın 
0 oy
önce (254 puan) tarafından
Yanlış anlamayın ama devlet memurlugunda atama yaşı 35ın üzerinde yok diye biliyorum. Okuduğum yorumlarda örnek verenler olmuş şaşırdım. Acaba eğitim alanı yaş sınırının dışında mı kalıyor? Ama düz memurlukta en fazla 35 ondan eminim siz de öyle bilin de ona göre yol harıtanızı çizersiniz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 371 göst.
25 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu

403,346 soru

12,081,670 cevap

36,355 kullanıcı

...