0 oy
51 göst.
önce Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
4 yaşındaki kızım istediği bursey olmayınca kıyameti koparıyor  kendini yerlere atıyor delirmiş gibi bağırıyor ağlıyor yetişkin  birinin sinir krizi ani gibi  mesele  keki aç yocem dedi yemekten sonra yiceksin dedim kıyamet koptu diyarlarda görenler halime üzülüyor yardıma geliyorlar onlarada bağırıyor hanımefendi hicbirseydwn korkusu yok  bej nereye görüyüm nasıl çözüm bulayım şaştım herzqman her daim her istediği olmaz olamazz  hastamı neyi var nasıl cozucem  nolur b bir akil verin

1 cevap

0 oy
önce (720 puan) tarafından
Merhaba canım vallahi benim kızımdan bahsediyorsun sanki fazlası var eksiği yok. Bende çocuk ruh sağlığına randevu aldım valla. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama gerçekten korkutuyot beni ocakta beş yaş olcak. Kardeşini dövüyor büyük biri gibi sinirleniyor aniden çocuğu doverken sanki düşmanını dövüyor. Çok kusmesi ağlaması var bana vurması var çok inatçı biri birşey yapma deyince özellikle babası (sinirli biri) gözlerinin içine bakar nispet yaparcasına devam eder yaptığı işe. Gerçekten çok yoruldum. Bebek gibi konuşuyor mesela sofradayoz kendi yemiyor benden birşey istiyor direk anne zeytin ver demiyor. Ya bebek gibi sesler çıkarıyor yada parmağını uzatıyor. Babası bu haline sinirleniyor onun yüzünden babasıyla kavga ediyoruz bana diyor sen öyle yapıyorsun. Halbuki ben tatlı dille yola getirmeye çalışıyorum oda kızarak bağırarak yapmaya çalışıyor. Valla daha çok şey sayarim da parmaklarım yoruldu napicaz bilmiyorum ya
önce (545 puan) tarafından
Kızarak sonuca varılmaz bariz kardesini kıskanıyor. Bebekce davranması ilgi beklediği için.
önce (720 puan) tarafından
Yok canım bunu bu kaç aydır çıkarmış bu ara biz yapma dedikçe daha çok arttırdı kardeşi yeni doğmadı ki o beşe kardeşi de üçe girecek. Ya nasıl desem kardeşi çok kışkırtır onu ama o asla az tepki vermez direk nefretle şiddetle karşılık veriyor ilk zamanlar öyle değildi kardeşi saçını yoluyordu küçükken asla elini açmaya çalışması yani o derece düşün. Yazdan beri vurmaya başladı sırtına öyle bı vuruyor ki görsen sanki iki büyüğün kavgasının arasına giriyorum gerçekten şaşırdım kaldım niye böyle değişti bilmiyorum. O bebek gibi konuşması izlediği çizgi filmle az alakası olduğunu düşünüyorum kareteci kuzu var Minika go da onların sesindende çıkarıyor ama minik bir çocuk gibi de konuşuyor ağzını büzüyor mesela anne demek yerine inniş gibi şeyler diyo
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Npp (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 130 göst.
4 Kasım 2024 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu