0 oy
179 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Kızlar benim bebeğimde astigmat çıktı 2 yaşındaki kızım telefonu televizyonu şekilleri

meyve sayıları öğretilen kitapları akla gelebilecek ona verdiğimiz her şeyi böyle çok yakından izliyordu bakıyordu önceden alışkanlık olabileceğini düşündüm götürmedim keşke götürseymişim doktor bugün gözlük yazdı ama kullanamaz 2 yaşında daha küçük dedi yapacak bir şey yok denildi de var mı başına gelen Bir gözü 3.75 diğer gözü 4 75 çıktı bunda yanlışlık çıkma ihtimali var mı göz ölçüm cihazında

11 Cevaplar

0 oy
önce (3,174 puan) tarafından
2 yaşında neden kullanilmaz ki benim komşun cocuguda 1.5 yaşında ama gözlük kullanıyor neden kullanıyor diye sormadım. Ama sizin dereceniz yüksek bende astigmat var 2.50 iki gözüm bence başka bir doktorun gidin canim
Tabi siz daha iyi bilirsiniz kızınızın huyu. Astigmat bulanik görür kızin net birşey göremez bende de var gözlük kullanmasam TV izleyemem dolmustaki yazıyi okuyamam malesef. Biraz zaman gectikten başka bir doktora daha giderdim bir başka görüşte önemli canim
Şöyle bende kumandayı göruyorum ama televizyon izleyemem çünkü bulanık görüyorum netlik yok, ablasını görür aşırı uzakta olsa secemez yakına gelince secer.
önce (8 puan) tarafından
Anladım canım çok sağ ol teşekkür ederim bakalım tekrar götürmeyi planlıyorum
Rica ederim canim kesinlike götûr
önce (8 puan) tarafından
Götüreceğim canım
-Reklam-
0 oy
önce (63 puan) tarafından
İçinize sinmediyse bir doktora daha görünün ama numarası bu kadar büyükse gözlük kullanması gerekir 
önce (8 puan) tarafından
2 yaşında yani mümkünatı yok gözlüğü taktırmaz ki doktor da gördü taktırmaz dedi 3 yaşına kadar bekleyeceksiniz ta ki hayırdan anlayana kadar Bir de açıkçası 4.75 olan bir çocuk yürümesinde sıkıntı olur sadece yakından bakmaz bence ya da bizleri görmez uzakta ablasının resmini görse aa abla der ya da başkası tanıdığı birini sadece görüntüsüyle tanır yanına gider şüphelerim var dı ama bu kadar yüksek değildi bakalım tekrardan doktora götürmeyi planlıyorum aradan birkaç gün geçsin bir araştırayım adam akıllı bir doktor bulup götüreceğim
0 oy
önce (589 puan) tarafından
Benim kızım 3 aylıkken taktı hala da kullanıyor. Gözlük takmazsan daha kötü olur. Ve aşırı hareketli benim kizimda
önce (8 puan) tarafından
Vallahi doktor öyle söyledi açıkçası ben bir başka doktor görüşü daha almayı planlıyorum eğer doktor da benzer ölçümler söylerse tekrar gözlük denilirse deneyeceğim bakalım
Kesinlikle başka doktora gotur bize de ameliyat dedi başka hastaneye yönlendirdi. Orda da Bi 6 aylık takip edilecek daha sonra karar verilecek mesela aralıkta tekrar gideceğim. Kiziminda göz numarası çok büyük
önce (8 puan) tarafından
Anladım canım bakalım inşaallah Rabbim sizlere de safi isminin hurmetine şifa versin
Amin hepimize inşallah canım
0 oy
önce (61 puan) tarafından
için rahat etsin diye başka bi göz doktoruna götür istersn csnım
0 oy
önce (7,419 puan) tarafından
Gözünde şaşılık yok muydu?
0 oy
önce (237 puan) tarafından
Cnm 6 aylıkken göz kontrolüne gitmiştik o zmn kızımda da astigmat çıktı bı sure gözlüksüz takip etti ama düşmeyince 1 buçuk yaşında falan gözlük yazdı bizde takamaz dedik ama kızım alıştı ki çocuk daha rahat görmeye başlayınca  kolay alisiyo şuan 3 yaşında ve sürekli kontrole gidiyoruz henüz bı azalma olmadı maalesef 
0 oy
önce (3,279 puan) tarafından
Canım sen bence 5 yaşında yine götür benim oğlum da tam net olmaz dediler geçen sene götürdük kızom için de 5 yaşında getşrin dediler bende miyop astigmat vardı lazer oldum çocuklarım da da çıkar diye korkuyorum ya
0 oy
önce (923 puan) tarafından
Canım benkm kız da ıkı yaşında sol göz yakını göremiyor astigmat gözlük aldık takmıyor istanbul da çok ıyı6bır doltor6var altunizade de instagramdan mutlaka bak mehmet kay hoca ameliyatla düzelir ama gözlük Le baslayalım dedi çok iyi bır doltor6asla korkmayın dedi ben ıstmabulda gitmedik profesör bırakmadım ama bu mehmet hoca işinin em iyisi
0 oy
önce (2,471 puan) tarafından
Benim 8.5 aylık oğlumda da astigmat var. 4 yaşa kadar düzenli kontrol dedi doktor zamanla düşüyormuş ama belli bi noktaya kadar anca düşer dediler
0 oy
önce (13 puan) tarafından
Ayy  benim kızımda 2 yaşında televizyonun dibine giriyor öyle izliyor koltuğa oturtturuyom hemen kalkıyor televizyon önüne korkmalımıyım
0 oy
önce (11,058 puan) tarafından
Benim yeğenlerim de 2 yaşında takmaya başladılar ben 3 yaşında götürdüm keşke daha erken götürseydim 3 yaşında astigöat var gözlüğünü arada takıyor sevmiyor takmak küçükten alıştırmak gerek Başka doktora götür

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eda-HiraNur (471 puan) tarafından soruldu

403,330 soru

12,080,791 cevap