0 oy
37 göst.
Diğer kategorisinde (4,765 puan) tarafından
Kızlar ıkıncı cocugum bu ılkını hc zorlanmadım bıeaktırırken zaten gunde ıkı kez uyurken emıyordu son zamanlarda. Bi kere vermedım bı daha hıc ıstememıstı. hamıleydım ondan mı ne aramadı. ilkim 22 aya kadar emzrdm. Bu oğlum 19 aylk ama daha düşkün gelır gıder emer uykuya da emerek dalar asla sallanmaz falan. Yani sunu yaptım çok kolay oldu dedğiniz bı yöntem var mı. 

3 Cevaplar

0 oy
(621 puan) tarafından
Benim ilki çok zordu onda sabır taşı kullanmıştım. Konuşarak halledebilirsin o sekilde yap yoksa bu da Bi alternatif. Bant yapıştıran var salça sürede var
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
2 yaş 2 ay oğlum var ve asla bıraktıramıyorum geceleri yatağından çıkar gelir yanıma memeye yatar hemen asla meme olmadan uyumuyor gündüz ne zaman otursam meme diye geliyor tüm gün sırf meme istemesin diye ayakta duruyorum artık bende bekleyim fikirleri 
(2,686 puan) tarafından
Ay gerçekten ayakta iyi de oturunca bebelere bi güncelleme geliyor meme diye oturmak istemiyorum bazen :((
(4,088 puan) tarafından
Hiç sorma ya muzlu süt kakaolu süt ister evde yaparım onu içer yine meme diye ağlar inan ki lavaboya gidince anne diye değil çocuk meme gitti diye ağlıyor:/
(2,686 puan) tarafından
Meme gitti sixhsidjsisu çok zor gerçekten Allah kolaylık versin
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Günde 8 kere emiyorsa önce 5 e düşüreceksin, sonra 3 , sonra sabah akşam, sonra teke düşüreceksin, mızmızlanacsak mesela akşam vercem yavrum diyrceksin alışacak, bir süre sadece akşam verdin diyelim sonrada süt bitti artık oglum kızım diyeceksin artık bardaktan içelim diyeceksin, güzel bir bardak alırsın biraz süt koyarsın ,oyun gibi olur, ben böyle bıraktırdım ve aşırı düşkündü bebegim, bir kaç gece agladı sabah vericem oglum dedim yatırdım sabah olunca verdim , yani erteleye erteleye alıştıra alıştıra 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 40 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Annelikkkkk (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bidibidibidi (756 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 312 göst.
0 oy
4 cevap 87 göst.

404,745 soru