0 oy
130 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,414 puan) tarafından
Kızlar geçen yağmur yağdı ters yağdığı için su girdi içine şimdi sobayı yaktım duman etti boruların içinden damla damla su akıyor evin içi duman kokuyor bu nasıl geçer bacaya ne yapmalıyım bilgisi olan varmı 

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,983 puan) tarafından
Bacadan mi su akıyor canim
önce (2,414 puan) tarafından
Evet,duvarda biraz ıslak ve borulardan damla damla su akıyor
Temizlediniz mi peki bacaları
Bir de bacayı kontrol ettirin üstte kırık açılmış yer olabilir
Baktık ama birşey göremedik, kırık yer yok elimizden geldiği kadar temizledik ama damla damla su akıyor
Yağmur bir yere birikmiş bizim de banyodaki akıyordu usta gelip baktı kırık varmış ondan akiyormuş
-Reklam-
0 oy
önce (273 puan) tarafından
Canım O bacanın da borularını da temizlenmesi lazım çok tehlikeli o şekilde
Borular temiz sobayı bugün kurdum ama sobayı taktığım gibi duman çıktı borulardan su akıyor galiba bacanın içi ıslak nasıl temizleyecem
önce (273 puan) tarafından
Baca dolmuş canım ya temizleyenler var onları çağıracaksınız para ile temizlettireceksiniz ya da eşin falan temizleyecek ama çatıya falan çıkılması gerekiyor ya biraz tehlikeli canım
İki katlı ev ben alt katta oturuyorum eşim yapamaz baca dolmadı taki ters yağmur yağana kadar o günden sonra böyle oldu
0 oy
Bilen yokmu.......
0 oy
önce (4,538 puan) tarafından
Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama çok soğuk ise terleme yapiyordur canm ona pek da yapabileceğin bişey yok aslında 
Aynen oda olabilir geçmezmi hep böylemi olacak
önce (4,538 puan) tarafından
Evet cnm dışarısı çok soğuk olursa öyle oluyor konyadayim bende çok ayaz don zmaanlarinda benimde öyle olur boru ek yerlerinden akar hep bide böyle nasıl diyim çıra tipi odunlar var ya onlar da yapar çam gibi mesela
0 oy
önce (225 puan) tarafından
Canım boruları söküp temızlemen gerekiyor bacayıda o şekilde.. 
Sobayı bugün kurdum borular temiz bacaya baktık ama birşey göremedik ev dumandan geçilmiyor ters yağmur yağdı ne olduysa o zaman oldu

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 341 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elifgaye (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 374 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kucukhanim1710 (3,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde _queen_ (73 puan) tarafından soruldu

403,332 soru

12,080,861 cevap

36,354 kullanıcı

...