+1 oy
173 göst.
önce Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Patates çuvalında toprak gördüm fena aşeriyorum çok az yemem de bir sakınca var mı acaba? İnternetten de araştırıyorum amaa. Sanırm bende yedim demenizi istiyorum

16 Cevaplar

+1 oy
önce (5,860 puan) tarafından

İstemsizce güldüm :)

Once yememde sakınca varmi demiş. Sonrada yedim sanırım demiş.  Gülesime gitti ;))))))
önce (122,340 puan) tarafından
ozaman guldum de istemsizce demek istemeden gonulsuz demek
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Olur bacim olur :D
olur olur bal gibi olurrr
-Reklam-
0 oy
önce (8,822 puan) tarafından
Kendine günah keçisi arıyorsun sjsj 

Git ye kizzz nolmus bir kasikciktan
önce (165 puan) tarafından
Hahah :) ya ben bekarken de yerdim benim gibi çok kişi vardır sanıyodum gebelikte de yiyen
0 oy
önce (1,745 puan) tarafından

Kız bir değeriniz falan düşüktür baktırın. Ben hiç böyle şeyler aşermedim ya. Ye azcık birşey olmaz ya. Patatesin toprağından ne olcak :)

Demir eksikliğinden oluyor sanırım :)
Ama tadı da nası gğzell.. Ahh yiyilecek bir şey olacaktı kii... Durmadan yerdim
önce (1,745 puan) tarafından
Bilmiyorum hic merak edip tatmadım :D
0 oy
önce (10,891 puan) tarafından
demir eksikliği... 

çocukken avuç avuç yediğimi hatırlıyorum 
Bende aynı şekilde yiiyordum
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Ufacık bı parca ye bi şey olmaz herhalde ya 
Yedim yedim :)))
0 oy
önce (1,752 puan) tarafından
Benim amcamın eşi aşerip yiyordu.

O zamanlar 15 yaşlarındaydım gözümün önünde yedi şok şaşırıp bir de afedersiniz çok tiksinmiştim. Ama çerz yer gibi yiyordu. Sonra annesinin de böyle olduğunu söylemişti. Annesi de sonra bahsetmişti.

Ondan sonra duyduklarım oldu
Aa küçükken avuç avuç yerdim sonra zamanla unuttum sanırım.. Keşke yiyecek olsaydı, gece gündüz yerdimmm
0 oy
önce (687 puan) tarafından
Yemee herkesin bünyesi farklı yıkanmamış çilek yemekten teyzemin böbreğinde kum oldu.Annem de bana hamileyken aşermiş bnde eskiden buz yerdim katır kütür bunlar hep demir eksikliğinden 
Valla dayanamadım yedim canım :))
0 oy
önce (3,215 puan) tarafından
Ben yedim kız ye gitsin ahahahha 

Sakın benim aklıma uyma :D
Yedim yedim inşallah şifa olur :))
önce (3,215 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
önce (3,444 puan) tarafından
Hamile degilim ama resmen yorumlardan sonra bende aserdim toprak 

Halbuki post garip diye girmistim
Canım dünyanin en lezzetli tadı.. Bir kere ye görürsün
0 oy
önce (381 puan) tarafından
Ah o Demir eksikliği gebelikte bana neler çektirdi oturmaya gittigimiz evin duvarını asermiştim ya deli gibi cikmadan dökülüyor du zaten duvar bir parça alip yiyerek gitmistim ilaç kullanmama ragmen fayda etmedi kahveden nefrettt eden biri olmama ragmen herkesin telvesini sıyırıp yerdim doymazdim simdi olsa iğrençç yaa hayatta yemem
önce (253 puan) tarafından
Tövbe bismillah :)))) duvar artık afbuyur oha dicem
Vallahi öyleydi çok güzel kokardı toprağın o kokusu falan yenilebilen killerden almıştım en son eşimden gizli yiyordum
önce (253 puan) tarafından
Neee :)) bi de yenilebilen mi varmış. Alıp yemişsin şaşkınlıgıma şaşkınlık kattın
Tabi tabi var olmazmi
0 oy
önce (2,545 puan) tarafından
Demir magnezyuma baktir canım onlar düşük olursa çekiyor canin
0 oy
önce (61 puan) tarafından
Çok yedim hatta yenilebilir kıl vardı aldım yedim bağımlılık da yaptı ama gerçekten çok  zararlı hiç bulaşmasaydım keşke dedim aldıkça aldım hep eşimden gizli aldım sen patates üstündekileir de yememeye çalış dikkat et hamilelikte böbrek taşı oluşabilir 
0 oy
önce (696 puan) tarafından
Benim de üçüncü gebelik ilk defa canım değişik bişey istedi diş macunu şaka gibi hahahah ama kokusunu alıyorum yemiyorum çok güzel geliyor gözüme nedense 
0 oy
önce (1,025 puan) tarafından
Ben annem senelerdir yer. Ama hamileler için uygun mu bilmiyorum 
0 oy
önce (351 puan) tarafından
Hamileliğimin son 2 ayında deli gibi yedim ama normal toprak değil hani bu eskiden evin duvarlarının sıvandığı beyaz topraklar var ya badana yerine kullanılan ondan yedim  önce toprak yiyordum ardından buz deli gibi ama eşim görmesin diye gece yarıları kalkıp yiyordum o derece canım istiyordu bana demir eksikliği vardır dediler doktora söyledim baktırdım bütün değerlerim normaldi ama o buzla toprağı yemesem ölecekmişim gibi deli gibi canım istiyordu bende yedim valla 
0 oy
önce (646 puan) tarafından
Ben hamileyken patatesin üzerindeki toprakları yediğimi bilirim. Fazla birşey yemedikden sonra birşey olacağını sanmıyorum

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 717 göst.
0 oy
13 cevap 205 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nefessss123 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 503 göst.

403,339 soru

12,081,286 cevap

36,354 kullanıcı

...