0 oy
20 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (882 puan) tarafından

Hanımlar selamım aleyküm 

Ben gebelık istiyorum. Pcos olduğum içinde olmuyor. Bu ay gelişi güzel kafama takmadan rahat bir şekilde yumurtlama gunlerımı uygulamaya göre degerlendırdım. 

Ama benm on dıslerım kaplama. 10 yılı geçti. Geçen nöbet yerken anıden düştü bende randevu aldım. Hava alınca beynimden vurulmuşa dönüyorum. Sımfı bu durumda eğer narkoz verirlerse bir sıkıntı olur mu?? 

Adet olmama bırseylerın netlesmesıne 13 gün var( uygulamaya göre)

1 cevap

0 oy
önce (3,184 puan) tarafından
Yani canım benimde diş tedavisi olmam gerekiyordu sonra adet olmadığım için gitmedim ve iptal ettim iyiki iptal etmişim çünkü hamileymiş im narkoz verilmiyor canım ilk aylarda sende belli olmaz yani bekle bence 
önce (882 puan) tarafından
Öyle mı dersın
Öyle canım ilk 3 ay yasak bende bekledim şuanda 2 aylık hamileyim ve dişlerim çok kötü durumda ama mecbur bekliyorum yani sende bekle ne olur ne olmaz riske atma Derim baktın oldun için rahat gidersin
önce (882 puan) tarafından
Sende haklısın asko ala bana dua et benmde olsun yaa
Amin inşallah Allah sanada nasip etsin canım bende kimyasal yaşadım buda geç döllenme oldu rabbim sana da nasip etsin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
2 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
0 oy
9 cevap 190 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ezocelik (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,589 puan) tarafından soruldu

403,330 soru

12,080,826 cevap

36,354 kullanıcı

...