+4 oy
294 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,241 puan) tarafından

Öyle seviyorum ki bu saatleri kocam işte kızım uyudu heryeri topladım kurutmada çamaşırlar var onları da görmezden geliyorum☺️  örgüm bitki çayım arka fondada sohbet açtım onu dinliyorum ruhum dinleniyor sanki bu keyifçilik halini çok sevdim ayy sizden ne haber 

image

10 Cevaplar

+1 oy
önce (8,822 puan) tarafından

image

kaynanaya gece gece çay demlettim ben demlememek için sjsjs gittim koca bardagimla aldim
önce (6,241 puan) tarafından
Afiyet olsun ❤️
Kaynanama diyorum edep sen ne güzel şeysin sjsj gelin kaynanaya çay demle diyor
Bende diyordum geçen sene anne bi patates at bide çay yap diye bu sene onlar gelecek ben gitmiyorum ☺️
Ahahaha Valla önceden gelinler ayakta beklemiş sjsj
Niye gitmiyon kiz
Hanım'ın okulu var kendilerde hay vanları vs sattılar ne yapacaklar kış kıyamette ellerini bağlayan kalmadı gelin kalın dedik bizde ☺️
-Reklam-
+1 oy
önce (2,936 puan) tarafından

image

2nci bebemi de yatırdım bı çay icecegim şimdi çekirdek citlicem herkese hayırlı geceler  sana da afiyet olsun 

Teşekkür ederim canım
0 oy
önce (10,352 puan) tarafından
Ohhhh afiyet sifa olsun hayatimmmm bende kaynanamdan geldim getirdiklerimi yerlestirdim kuruyanlari topladim islaklari serdim bi posts nevresim attim simdi cocugu uyutuyorum esim beni bekliyo guya kesin uyudu salonda 
Sağol aşkım benim beyde msj attı tableti şarja tak diye Osman varya bugün benimkiler 3 gün kaldı yinede kurumadı dışarda ya rüzgar almıyor ondanmı nedir geri yıkadımda kurutmaya attım
önce (10,352 puan) tarafından
Kiz havalar soguk bacim ben kisin balkonu iptal ediyorum valla o sogukta cikip balkon yikayamam yikamadan ds camasir nasil sercem ki bi kere serdim dedigin gibi 3 gun bi battaniye kurumasi iceri aldim donmus petegin ustune koydum altindsn sip sip su akiyodu
Oda yok bizde çamaşırı odaya assam bize yer kalmaz ahahha
0 oy
önce (5,980 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım hala çay içiyorum çok yorgunum halim yok Leyla var onu izliyorum 
Çok fena bunlar anam folik asit bebeleri bunLar canim ☺☺☺
Fazlamı içtik ne yaptık biz
Dozunu kaçırdığimiz belli olmuyor mu canim ☺☺☺
Birdaha olursa tövbe içmicem ☺️ ikisine dil yetiremem
Hahahahhahahaas iç ama dozunu kaçırma ☺☺☺
0 oy
önce (1,911 puan) tarafından

Afiyetler olsun bnde oğlanı  uyutmustum  6bucuk  gibi  sonra bir  bir buçuk saat önce geri uyandı şimdi geri uyutmaya   uyusun katlancak  çamaşırlar var azıcık ortalık dağınık  ama azıcık :D  onları haledicem inşallah   en güzeli sesiz ortam kafa dinlemek gerçekten çok iyi geliyor   benim locada dışarıda  geç gelecekmiş  beyefendi 

Ah o çamaşır hiç bitmiyor hiç
önce (1,911 puan) tarafından
Sorma  ya  bıktım çamaşır dan :/
0 oy
önce (9,726 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

afiyet olsun esramm masterchef izliyorum cay iciyorum bi yandan da.. hastaydık epeydir daha da atlatamadık kemiklerim ağrıyor :(

Puhahahhhah :D
Ay bi kere benim kız da benimle boyle inatlaşmıştı bende kızdım konuyu hatırlamıyorum, "sen artık kötü anne olmaya karar vermişsin niye bana boyle davrandın" demisti :D çoook fenalar yemin ederim şimdikiler, istediklerini imkanlar dahilinde yapıyoruz ama asla mutlu olmuyorlar.. her yaşları her anları ayrı sendrom :) benim kız da çok fenaydı az çektirmedi bana ama bir tık duruldu son zamanlarda şukur :)
Allah'ım darısı başıma okul bozdu benimkini geçende züccaciyede yanlışlıkla tabak kırdı ben normalde dışarda kudurukluk yaparsa evde konuşcaz diyorum tabak kırılınca demedim ama kendini suçlu hissetti galiba arabaya bindik bana diyorki anne evde konuşmayalım biz popoma vur geçsin uykum var onu nerden duydun dedim arkadaşı demiş annem yaramazlık yapınca popoma vuruyor geçiyor Rabbim akıl sağlığımızı korusun bacak kadar boyu var ne laflar
:D ay esram ya akşam akşam guldurdun beni :D ah sıpalar ah ya simdikilere akıl sır ermiyor folik asit bebeleri :)) hayırlsıyla büyusunler hayırlı evlat olsunlar da inşallah bu günler geçer, ama şunu asla unutma tek cocuk hic cocukmus ha ben 2.den sonra dedim megersem ben zorlanmıyormuşum kızımla :D
İşte bunu unutmadığımdan ikinciye hiç hiç yanaşmıyorum aşkım Allah olana can sağlığı versin ☺️
Amiinnnn yapma bacım yanarsın benden sana dost tavsiyesi hahahh  :D
0 oy
önce (13,508 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

İyi dinlenmeler<3

Küçüğün uykusu var uyutmaya götürdüğüm kız dasızacak kız şimdi uyursa gece kalkar mecbur ikisinde oyalamaya çalışıyorum☺️

Oyy kuzular maşallah bunlara ❤️
önce (3,328 puan) tarafından
Ayy me kadar büyümüş oğlun canım en son yeni doğmuştu :)) senin sayende oğlumu sallamadan uyumuştum :**
önce (13,508 puan) tarafından
Yaşına girecek inşallah

Her bebek aynı olmuyor muş defne de kolaydı her şey Efe şimdi emerek sallanarak uyuyor kendim de çözüm arıyorum

Teşekkür ederiz❤️❤️
0 oy
önce (2,832 puan) tarafından
9 haftadan selamlar asrı bulantım var :) oğlum uyudu okula gidiyor kizim hala uyanik yanimda bnde az buralarda gezeyim simdi kurabiye yapicam yarin yağmur var burda cocuklarimla cay kurabiye keyfi yapariz dedim iyi akşamlar ❤
Sağlıkla al kucağına ben korkudan 2.ciye yanaşmıyorum ☺️
0 oy
önce (312 puan) tarafından

Evde inşaat var banyo yapılıyor evin her yeri toz duman yarın biterse büyük temizlik beni bekliyor :'( oturdum kocamla mutfakta masada o yemek yiyecek bende Herbalife detoks suyumu içmeye devam

Allah kolaylık versin evde inşaat hiç çekilmiyor
0 oy
önce (9,493 puan) tarafından

Afiyet olsun canım okurken ben bile rahatladım:)

Benimkiler daha uyuma sürecinde bitki çayımı içtim Leyla izliyorum 

Teşekkür ederim canım iyi seyirler
önce (9,493 puan) tarafından
Teşekkürler ❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 381 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 570 göst.
13 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu