0 oy
219 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,152 puan) tarafından

Napıyosunuz anlık arkadaşlar :) 

Ben kızımı uyuttum şimdi yatırcam sonra bulaşık makinemi boşaltıp tezgahtakileri yerleştireceğimmm :) 

Sonra namaz, günlük okumalar vs :) 

Şu konuda fikrinizi istiyorum. Yarın komşuya gitcez apartmanca ev görmeye hoş geldine.

Ben evden hediyelik ayarlamıştım standlı sosluk reçellik götürecektim. 

Komşular 100 lira götürelim dediler çoğunluk. 

Ben normalde para da götürürdüm ama bu ay eşimin maaşı daha yatmadı gecikti. Elimizdeki kalan kısıtlı parayı idare etmek zorundayız ekmek yoğurt vs. Küçük alınacaklara. Ne zaman yatacak bilmediğimiz için. O yüzden orda harcamak istemiyorum şu süreçte 100 lira benim işime yarar yani evimin ufak tefeğine. Acaba herkes para götürürken ben hediye versem ayıp mı olur yoksa zar zor da olsa para mı götüreyim.

11 Cevaplar

0 oy
önce (5,862 puan) tarafından

Yaa bence 100 lira çok az ;/ yanlış anlamayın beni . Para götür yinede.

önce (2,152 puan) tarafından
Valla zaten 3-5 kişi konuşup kararlaştırıyo biliyo musun sonra bize söylüyolar 100 liraya nasıl karar verdiler bilmiyorum :) param olsa bana göre de az gerçi yakınlarıma böyle götürmüyorum bende ama komşu duye heralde böyle uygun gördüler
Sen bilirsin.  Hediye almışsın onuda goturebilirsin
önce (388 puan) tarafından
Kaynanamla eltim 50 TL verdiler:))) başka ilden taşınıp onların yakınında ilk kez oturdum ve ev aldık sok oldum:)
Sadaka gibi dicem ama o bile az yani ;D
Aa hiç olmamış ayıp olmuş yani ellerinde varsa ve bu kadar az verdilerse. En yakın sonuçta
-Reklam-
0 oy
önce (2,060 puan) tarafından
Niye ayıp olsun ne güzel hediye işte daha ne olsun 
Hediyem kötü değil güzel gerçektende. Genç kızı da var belki çeyize koyar belki kendi kullanır belki o da hediye götürür ama güzel yani
0 oy
önce (3,179 puan) tarafından
Yok ayıp olmaz canım neden ayıp olsun ki paran sana kalsın
İnan bırak ne derlerse desinler sen evin durumunu biliyorsun canim. Ha çok samimiysen  komşularinla dersin para veremem diye
Çok samimi değilim ya bu halimi açamam yani onlara
Anladım canım sen hediyeni götür boşver milleti uymak zorunda değilsin, bizde komşuya giderken kimi hediye aldı kimi para
Tamam canım sağolasın gönlümüzden ne kopuyosa durum neye yetiyorsa o olur
Rica ederim aynen öyle
0 oy
önce (279 puan) tarafından
Bence kendinizi zora sokmayin diger komsularla konuşun herkes nasi istiyosa öyle götürsün 
Bi ablaya sordumda o da dedi zaten istersen hediyeni hiç bozma sen onu götür diye. Karar veremedim bende
önce (279 puan) tarafından
Ozaman hiç tereddut etmeyin zaten suan sizin gotureceginiz hediye yuz liradan da fazla. Kim nasil isterse hediye bu sonucta. Benim iki aylik bebegim var bebek gormeye arkadaslarim geldi bes kisi para toplamis iki kisi hediye almış hic anormal bulmadim
Öyle yapayım ya napayım. Sağolasın :)
0 oy
önce (10,352 puan) tarafından
Ben oglani uyutuyorum kocam bey bekliyo sozde buyuk ihtimal uyudu koltukta :) 

Dun temizlik yapmistim bugunde evde degildim tertemiz duruyo evim cok sukur yatsiyi kilcam ezber caliscam bi 

Ben bu hediye islerinde cok takilmiyorum o an icimden ne gelirse onu yaparim durumun neyse sendevonu yap bence hediye gotur onemli olsn dusunmek sonucra 
Aa aaaa. Tövbe ya rabbim.
Aynen kaynın bilsin yeter elti işte bak gitmiş bitmiş el olmuş :D
Aynen oyle canim asla umrumda degil benim gibi elti kaybedilir mi kocasi kotu olursa olsun insan beni kaybetmemek icin gitmez dimi haahahah
Yaaniii eveet :) bak biliyo musun seninle genelde yorumlaşıyoruz böyle ve ben seviyorum seni ya kafamın uyacağını hissediyorum mesela seninle :) bunu da söylemeden gecmeyeyim dedim ❤️
Keske eltim olaydin o zaman :D ♥️ ben cok isterdim ya yakinimda biri olsa boyle samimi gorussek benim hic kjmsem yok burda esim evlenince tum cevresini birakti ben zaten gurbetten geldim sayilir kimsem yok konu komsuyla iyiyiz de onlarda hep yasi buyuk en kucugu 5 6 yas buyuk digerleri annemle yasit hesapla ne kadar samimi olabilirim ki senin gibi biri yakinimda olsaydi bende cok mutlu olurdum
Ya böyle düşünmene çok sevindim :)
Bir tane eltim var benimde çok şükür iyiyiz ama zaten en yakın arkadaşımdı sonra elti olduk :)
Allah sana da nasip etsin iyi bir elti en yakın günde.
Arkadaşın olabilirim :)
Kaç doğumluydun sen. Bazen öyle postlar açılıyoya kaç yaşınızdasınız diye. Hiç denk gelmedim heralde oralarda cevabına :)
0 oy
önce (5,225 puan) tarafından
Canim imkanin neyse onu gotur. Kendini zora koyma yani. Varmis zaten evde ne gerek var baska biseye ev gormesi degil mi zaten hediye goturmek daha iyi olur. 

Ayrica ben birine para verirken cok utaniyorum. En fazla bi pakette hediye ceki veriyorum :)
Evet hediyemde uyduruktan değil zaten öyle kötü bişey götüremem. Para durumunu idare etmek zorunda olmasam götürürüm 100 değil 200 bile ama iste aksilik oldu
0 oy
önce (1,115 puan) tarafından
Götürdüğün hediye 100 liradan daha değerli. 100 liraya ne ediyo bu devirde bence hediyeni götür daha iyi olur
100 liradan fazladır bence ya
0 oy
önce (2,832 puan) tarafından
Ben şahsen 100 tl dense hediyeyi almayı tercih ederdim komşun olsam ki genç kizida vardir kendi kullanmasada ceyize kaldirir daha makbul olur ama diger komsularin laf ederse bilemem onlara uymadin diye 
Etmezler heralde. Yüzüme karşı demezlerde arkamdan bilemiyorum :)
0 oy
önce (696 puan) tarafından
Kız sen millete ne bakıyorsun elinde ne varsa onu götür. Bakma kimseye ayrıca 100 TL ye bise gelmiyor artık bari senin vereceklerin değerli bence. Hicde ayıp olmaz düşünmen yeterli. 
Öyle mi diyosun canım. Genelde bu görüşte olmuş herkes.
Teşekkür ederim :)
önce (696 puan) tarafından
Vallahi böyle o ne der bu ne der diye diye kazıklar siralandi bize senin niyetin önemli, bence iyi niyetli olan sensin uyanık diğerleri hediye alacaklar 100 TL ye bise yok ya. O yüzden en iyisi para demişlerdir. Senin hediyen değerli olur karşı tarafı önemsediğin belli olur. Bende çok yakın arkadaşıma ev görmesine gittim çokta sıkışıktık o ay asla paramız yoktu. Kredi kartımdan 1 kahve yanı lokumluk aldım 6 ki Bi de salata tabağı kayık götürdüm. Onu kullandıkça beni hatirlayacaklar para götürsem ucup gidecek. Kimseye ayıp olmaz cnim hiç canını sıkma sen hediyeni ver.
Sağolasın ne güzel yazmışsın doğru beni hatırlar inşallah beğenirde. 100 liraya inan hiç bişey etmiyo doğru söylüyorsun biraz az ama kendileri düşünmüş
0 oy
100 çok az bence ya senin aldıkların onunkilerden daha fazladır bence seninki baya ağır durmasın diye öyle demiş ben olsam hediyemi götürurdm sonuçta ev görmesi 
100 ün bişeyi yok artık evet.
Hediyemin ne olduğunu söylemedimde ama düşününce bir üçlü bardak bile olsa 100 ü geçik artık
Tabi ki öyle kız sen götür bence onlar altta kalıcak diye sana oara koy demişler
Tamamdır canım çok teşekkür ederim tereddüt etmeden hediyemi götürüyorum inşallah :)
0 oy
önce (739 puan) tarafından
Bence sizin götüreceğiniz hediye zaten 100 liranın üstündedir fiyat olarak boşuna paranızdan olmayın hediye bu sonuçta birde kimin gönlünden ne koparsa hesabı hiç kasmayın kendinizi. Şahsen ben paradansa evime gelen hediyeyi daha çok seviyorum parayla hiç evin eksiği alınmıyor hep başka şeylere harcanıyor ama gelen bi kase getirse zevkime uygun olmasa bile mutlaka işime yarıyor birgün 
Evet doğru söylüyorsun para uçuyo hakikaten ama hediye güzelse insan bi memnun oluyo
önce (739 puan) tarafından
Valla eşimin teyzesi geçmiş olsuna gelirken bi salata seti getirdi bize büyük kase yanında 6 tane küçük kase hiç beğenmedim eski model geldi bana öyle yıkadım kaldırdım dolaba geçende öyle kalabalık misafirim geldi ki beklemediğim bi anda herkesi sofraya davet ettim bi baktım kase kalmadı çıkardım onları kullandım çıkarırken de iyi ki getirmiş dedim :) neyin ne zaman işe yarayacağı belli olmuyor hiç o yüzden düşünmeyin bile ayarladığınız hediyeyi götürün ister kullansınlar ister kullanmasınlar eminim memnun olacakları bi gün gelir :)
İnşallah :) teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 200 göst.
0 oy
11 cevap 221 göst.
8 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Canveannesi (1,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 221 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde dertlerderya (3,836 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 268 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mucizemm (237 puan) tarafından soruldu

403,346 soru

12,081,488 cevap

36,355 kullanıcı

...