0 oy
62 göst.
önce Diğer kategorisinde (697 puan) tarafından
Beraber yediğimiz içtiğimiz insanlar, KENDİni sosyal hayata atınca Bi beni dislamislar herkes story atar gezmelerde. Bana gelen yok çocuk var bende uzaklar dıe gidemiyorum ama galiba sorun bu değil yenileri gelince eskilerine veda etmiş oldular. Bi anda Yanliz birakildim herseylerine koşardım Bi enayi s*****ben çıktım. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (106 puan) tarafından
Boşver canım sıkma canını onlar senin yanında olmak istemiyorsa zaten senin dostun değillerdir 
Gerçekten öyle oturuo oturup ağlardım kıran kursuna filan giderdima ** eve gelince sıkıntıdan patlardim derdim benim niye hiç kimsem yok eşimin arkadaşlarinin eşleriyle öyle bağ kuramadım elhamdülillah Rabb'im bana da evlat nasip etti artık sıkılmaya vaktim olmadi
önce (697 puan) tarafından
Bende bu piskolojideyim. Ölsem gitsem evin altında kimse bilmez telefonum bile çalmaz
Sen de evine odaklan ailene bak ozaman aslında kimseye ihtiyacın olmadığını nasıl da anlayacaksın
Aslında farkındayım artık teksin diyorum bakma kimseye ALLAH senide görüyor onlarida. İnsanın zoruna gidiyir aslında olay bu.neden niçin ama işte evladimla evimdeyim kapattım kapılarımı eskiden apartmandakilerini çaya çağırırdım arttık onuda yapmıyorum kimseyi çağırmıyorum. Allah in gücüne gitmesin misafir başım üstüne ama zaten evladimla en işi yemek şu bu ancak yetişiyor öyle Bi zamanim yok masayı donatip çağırayım. Birde fark ettim onlar bile insani enayi yerine koyuyorlar hep sen çağır. Biz gelelim bana gelince çocuğu var aman evimizi kirletir halbuki yavrum evinde bile zarar vermeyen çocuk.
Kimse kusura bakmasın.Cocuk bu dağıtır dağıtabilir gidip evlerini başına dağıtacak hâlleri yok ya kesinlikle brnce bahane canım benim Dedin eskiden menfaat vardı diye Allah'a havale et biliyorum sen de arada ev işlerinden farklı bulaşıklardan farklı bir şeyler istiyorsun ama kimsenin de safı değilsin her şeyin farkındasın umarım kalbine göre güzel arkadaş nasip etsin Rabbim
-Reklam-
0 oy
önce (68 puan) tarafından
İnanırmısın senin için en hayırlısı. Senin için doğru insanlar olsaydılar böyle olmazdı. Kımseyle gorusmemek o kadar guzelki. Çünkü insanlar o kadar tuhaf ki hiç muhatap olmadıgın insanın seninle sorunu oluyor anlamıyosun nıye? Kıskançlık hasetlik. Bırak kim kimle ne yapıyosa yapsın. Yarında onları izlersin birbirine düştüklerinde. Ne gelıyosa iyilik yaptıklarından gelıyor. 
Bnce ikisinede hiç gerek yok. Neden kendini herseyden soyutlayasın ki? Diyecekler tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok ve kendilerine anlam yükleyecekler. Görüşme ve istersen sil heryerden bence.
Artık midem bulanıyor herkes mi iki yüzlü bu insanoğluna ne oldu parayı bulan eli para gören ilk bizi beğenmez dışlar oldu artık o gösterişli hayatları görmek birbirlerinin arkasından konuşup yüzüne gülmeleri beynim kaldırmıyor canım. Ne çağa denk geldik
Herkesi kendimiz gibi görüyoruz canım. Öyle kazıklar yedim ki. Biliyosun mesela birbirlerinin arkasından salladıklarını ama şimdi bakıyorum oooo can ciğer olmuşlar. Elbet görecez onları da.
Kız işte aynısı bendede var bi turlu birbirlerine girmiyorlar şaka gibi
Sen onları düşünüpte kendini mutsuz hissetme boşver eşine çoluk çocuğa yönel ben öyle yaptım. Kımse gelmesin bnde gitmeyeyim oh huzur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 33 göst.
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 51 göst.

403,331 soru

12,080,820 cevap

36,354 kullanıcı