0 oy
39 göst.
önce Diğer kategorisinde (895 puan) tarafından
Selam hanımlar iyi akşamlar diliyorum, bebeğim 11 aylık uykuları bir nebze iyiydi ancak bu ay çok değişti. Gece daha sık uyanıyor. Yatırıyorum, iki dk olmadan geri kalkıyor. Nedir bu atak falan mı? Ne zaman düzene girer?

5 Cevaplar

0 oy
önce (106 puan) tarafından
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bizde 9 a gireceğiz gece adım başı uyanıyor kimi diş sancısı diyor kimi huy glba huy edindi ya da acikiyor da olabilir 
önce (895 puan) tarafından
Emiyor, uyumadan yediriyorum bilmiyorum. Diş atlattık aslında. 9 ve 10. Ay iyi Geçti ikisinde de şehir dışında tatildeydik ama bu 11 beni zorluyor. Gece o kadar sık uyanıyor ki ve uykuya dalması çok zor oluyor
-Reklam-
0 oy
önce (10,883 puan) tarafından
bazen düzeliyor bazen tekrar çıkıyor. 
Böyle devam diyorsun. :)))
önce (10,883 puan) tarafından
3 yaşına kadar uyku düzelmiyormuş :) doktorlar öyle diyor maalesef
Vay vay :))
0 oy
önce (13,508 puan) tarafından
22 Aralık doğdu benim oğlum da gündüz iki kere uyur yarımşar saat bu hiç değişmedi gece iyiydi uyurdu dediğiniz gibi çok sık kalkmaya başladı özellikle gece 3.04’ten sonra artık yatmadan iyice yedirip yatırıyorum bu sefer öyle esir almıyor beni sanırım doymuyor
0 oy
önce (739 puan) tarafından
11. Ayda başladı bizimkide o sıra gece beslenmesini kesip kendi kendine uyumasını sağlamaya başladım 2 hafta sonra düzeldi gece 7-8 saat deliksiz uyumaya uyanınca 5 dk demeden geri dalmaya başladı ama tam doğum gününde yine başladı diş mi atak mı çözebilmiş değilim yarın 13 aylık olacak artık ama hâlâ devam ediyor :)) dün gece diş ağrısı vardı belli mesela ağlaya ağlaya kalktı uykusundan sonra geri yattı geri uyutmak için uğraşmak zorunda kalıyorum ama belli mesela ağrısı var hissettiriyor kendini diğer günler neyi var çözebilmiş değilim ama henüz:))
0 oy
önce (2,545 puan) tarafından
Hayirli olsun canım yeni baslamissin 

Biz 16 aylık olacağız düzen filan kalmadı halimde kalmadi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
23 Ocak 2022 Aile kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Emine1919 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy