Kızlar kemoterapi almaya Kayseri şehir hastanesine gidiyorm. Kızımın burnu akıyor horluyor geniz eti kabardi onu da götürdüm. Ben kendi sıramı beklerken esimde Kızımı muayene ettirdi. Dışarıda prof yazıyormus ama asistan doktor bakmış . 3 yaşına gelince ameliyat olması şart demiş. Verdiği ilaca şok oldum. Dolven amoklavin bide burun spreyi. Küçüktmek için ilaç yazıyorm demiş bide. E nerde çiğneme tableti alerjik rinit surubu.. eşime tembih etseydim keşke cigneme tableti yazsn diye. Nerden bileyim yazar dedm. Yani Bi doktorun bunu yazmasi zor mu. Bu kızın burnu uzun süre akarsa kulağına sıvı birikir işitme kaybına sebep olur. Artk git gel ogrendm. Kulağı temiz demiş. Antibiyotigi verecegm. Belki burun akıntısı kesilir. Eşime de laf anlatamiyorm ki doktordan daha mı iyi bileceksin diyor. Ama aynısını ben yapsaydım.onun söylediğine karşı ciksaydm. Başıma prof oldun derdi. Şeker çikolata dan mı oluyor hocam demiş. Hayır onlar yapmaz demiş. Şaka gibi ya. Tamm herkesi yapmaz. Ama geniz eti olanı da tetikliyor. Gerçekten anlamıyorum bu doktorlari. Ayni eğitimi aliyosun kaç sene. Nasl birbirinizden bu kadr zıt söylemlerde bulunuyorsunz.. kızımı yine goturecegm ama bu sefer ben muayene ettirecegm. Sinirlerm bozuldu bugün..