0 oy
220 göst.
önce Diğer kategorisinde (543 puan) tarafından
Arkadaşlar aranızda avukat var mı çünkü bir sorum var soru da şudur ki ;

2 yaşındaki bir bebeğe istismar edildiğini görüp anlık müdahale edip video veya fotoğraf çekemeyen biri gördüğünü şikayet edebilmek için avukata danıştığında bir avukat aileden olmadığınız, video ve fotoğraf da bulunmadığı için şikayetiniz kaale alınmaz diyebilir mi.

Çünkü bu 2 yaşındaki bir bebek ve istismar söz konusu polisin o evden o çocuğu alıp sağlık kontrolu yaptırıp istismar edilip edilmediğine baktırması gerekmez mi bu bir suç değil mi ki orası defalarca şikayet edildi istismara bu şekilde sessiz kalınıp göz yumulabilir mi hangi vicdanını yitirmiş bir polis o evden hiçbişey yapmadan geri döner ki anne de olayı onaylamışken veya hangi avukat aileden olmadığın için kaale alınmaz sın diyebilir istismar göz önünde olmuşken 

4 Cevaplar

0 oy
önce (8,825 puan) tarafından
Olabilir bence mantıklı 
önce (543 puan) tarafından
Ney mantıklı esmoş kafam öyle dolu ki yani dediğini tam anlamadım desem yeridir
Ama kanıt yok vidio yok sadece gördü diye birsey yapılmazki
Çocuk incelemeye alınmaz mı ama sonuçta görgü tanıdığı var yani incelemede çıkar çünkü
Dun burda biri anlattı ya kız acik açık tacize uğruyor ama sadece öne bakıyorlar
Birsey yapmamışlar en sonunda kaçıyor kız

2 yaşındaki bebeğe birsey yapsa bebek olur

Allahim.nasil bir dünya
Yapmışlar hemde makat yolundan gören kişi bağırarak müdahale etmiş o anki panikle sonra içeri girmişler ve bu şikayet ilk değilmiş o aile daha önce de çok kez şikayet almış ama bişey yapılmamış
-Reklam-
0 oy
önce (1,841 puan) tarafından
Az önce avukata sordum. Böyle birşey olunamayacağını söylüyor. Bende anlamadım. Arkadaşın dediği avukatmı anlamadı benim sorduğum mu kafam karıştı
Bacım Trabzon da bu iş böyle derken bende sizin yazdığınızı kast ettim ama neden anlaşılmadı. Bu işten sebep vurgun bile olur burda
önce (192 puan) tarafından
amin cnm amin
önce (192 puan) tarafından
kusura bakma cnm vallahi bn ters anldim.ondn tepki verdim hakkini helal et
Estağfurullah,bende dedim otomatik mi tel yazıyı değiştirdi . Farklı anlaşıldım
Böyle bişey Karadenizde olsa valla düşmanlık değil birlik olunup o yapanı liğme liğme ederler
0 oy
önce (6,247 puan) tarafından
O kadar çok şey gözardı ediliyor duyulmadan ört bas ediliyorki malesef olmaz öyle şey polis yada avukat asla bunu demez diyemiyorum 

Hastanede bizzat yaşadım kızımı çocuk Dr una götürdüğümde 16 yaşında hamile bir çocuk vardı karnı burnunda bunun kaydı yapılırken çalışan güvenlik hadi onu geçtim Dr bile mi farketmedi de bir işlem yapmadı ben kavga edecektim o salakk aile ile kocam dedi kimsenin sesi çıkmamış sen suçlu olursun 
Bu ülkede sesi duyulmayan tüm çocukların acısı ona bunları yaşatan herkesten misliyle çıksın hangisine üzüleceğimi şaşırdım nefret ettim ülkeden
0 oy
önce (5,664 puan) tarafından

Ya ben bugün haberde 2 yaşında bir bebeğin istismarı diye haber gördüm. Ama neresi aklımda yok şuan. Normalde müdahale etmeleri lazım tabiki. Allah kahrı perişan etsin böyle pislik zihniyetleri:(

Amin amin inşallah o taciz edenin de penisi kopsun inşallah ona ses etmeyen ananın da gözlerine mil çekilsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
0 oy
2 cevap 515 göst.
21 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.
1 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu