0 oy
103 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (169 puan) tarafından

image

kullanan varmi memnunmisunuz Benin kizim kolik oldugu icin battaniye ile sallamaya alistirdim 

Bunu almak istiyom ayni battaniye gibi is görurmu

11 Cevaplar

0 oy
önce (2,062 puan) tarafından
Ben aynısından kullandım faydasi bı elle sallamamak oldu bı de olduğu yerde uyudu:)
önce (169 puan) tarafından
El gibi sallama oluyormu peki bebek kabul ediyormu
Bide kac yasina kadar kullanilir salami
Şöyle ki dönmeye başlayana kadar kullandım sonrası riskli çünkü düşme ihtimali yüksek, evet canım bizimki baya alışmıştı
-Reklam-
0 oy
önce (1,622 puan) tarafından
Bacı rahat edersin diyorum başkada biley demiyorum bende alırken senin gbi kararsız kaldım ama aldıgımda nden daha önce almadım dedim
Peki ne kadar kullandiniz sizdemi onceden battaniye ile salliyordunuz
0 oy
önce (5,664 puan) tarafından
Bunlar çok riskli canım bence. Heleki evde başka küçük çocuğun varsa. Ben anne yani küçük beşik aldım.
Canım anne yanı beşiğim de var bir sürü ana kucağı çeşidi de var benim çocuğum kolik 24 saat ağlıyor Eşim ile battaniye ile sallamaya alıştırdık bir tek öyle susuyordu şimdi eşimin olmadığı zamanlar Evde tek olunca sallayamıyorum o yüzden istiyorum
0 oy
önce (120 puan) tarafından
İlk çocuğumda almadım, 2. ye alicam, daha almadım ama yorumlarını okumuştum çoğu kişi çok memnun kalmış o yüzden bende alicam bundan 
0 oy
önce (201 puan) tarafından
Benim ilk oğlum kolik değildi ama 7-8 aylıkken almıştım göreve döndüğümde annem bakıyordu. Emerek memede uyumayı bıraksın diye almıştım. İkinci oğlum kolikti sadece bunda uyuyordu. Ama şöyle kötü bir yanı var çocuk buna alışınca başka yerde yatmıyor. Biz memlekete gittik izne ve hamağı kaynanam gilde unutup gorumceme gitmiştik. Kıyametler koptu uyutamadik. Gittiğim her yere benden önce hamak gidiyor. Şu an 5 aylık ve hala bunda yatıyor. 
Peki bizim ki battaniye ile sallamaya alisti ayni onun gibimi sallaniyor
Benim bir yere gittigim yok zaten yurt disindayim kimsem yok
Gözümde canlandı koskaca mazi :) aynen bende öyleydim yaa cantaydi battaniyeydi şu bu yetmezmiş gibi ilk bunu söker bunu takardik eşya gibi ben nereye hamak oraya:)
Cok zor sizin gectimi peki kolik
Eskiye göre çok çok iyiyiz tabi
0 oy
önce (3,328 puan) tarafından
Bende ahşap ı var cok rahat 13 aya kadar yattı yüksek degil altına yumuşak seyler serince dğşssede bişey olmuyor benim oğlum emeklemeye başlayınca kendisi binip kendisi iniyordu 
0 oy
önce (1,083 puan) tarafından

Bu

imagei2 i bebegimede bundan al eşim memur izin günleri de sökük arabamiza koyuyoruz beşik arama derdi olmiyor 16 aylık kolikdi hala onda uyutuyorum söküp taşınabilir öneririm 

0 oy
önce (7,183 puan) tarafından

Kızımda kolikti bundan komşum verdi ama benim kız yatmadı hem derin geldi hemde biraz kilolu bebekler için uygun değil gacir gucur sesler çıkarıyor uyuyacagi varsa da uyumuyor dandik bişey bu e bebek ürünü birde başka bak canım tavana asilanlar daha faydalı diye duydum bunun sallanmadi o kadar çok değil hemde 

0 oy
önce (2,248 puan) tarafından
Memlekette bı komsumuz vardı evin içinde böyle bı Hamak beşik yapmıştı çok iyi gelmişti 
0 oy
önce (3,792 puan) tarafından
Sakın yalnis anlama benimde kızım kolikti inan zamanla geçiyor ne yaparsan yap ihtiyacı olan tek şey annesinin kucağında orfa güvende olduğunu bilmek ve kokusu.

Her beslenme.sonrasi ağlama başlamadan gaz çıkarma Hatta beslenme arasi gaz çıkarma bile daha etkili.

Kafasını omzuna koy güzel şeyler söyle yavaş yavaş gaz çıkartma yap  eminim yapıyorsun ama minnoş ağladıkça sen streslenmmemye çalış hissedip korkuyorlar.Bende sonrada fark etmiştim ne zaman zaten ağlıyor ben gazını çıkarayım yanında olayım düşüncesine geçtim sonra azalarak bitmeye başladı.

Biliyorum çaresizlikten herseyi alayim düzelsin istiyorsun ama inan tek ihtiyacı olan yukarıda yazdıklarım
Canim aynisini yapiyom 24 saat kucagimda hatta dun hava - 7 dereceydi  ona ragmen   sirf uykuya gecsin aglamayi unutsun diye bebek arabasi ile disari ciktim
Ben yurt disindayim kimsem yok 3 tane kizim var isimi biraz daha kolaylastir cak seyler ariyom hali ile evde tek oluyom surekli onu sallmak icon extra bir kisi yok
Ben kucakta istemiyor gazi olunca battaniye ile sallayip uykuya gecmek istiyor
önce (3,792 puan) tarafından
Aslında buradaki önemli şey beslenme sonrasi ve beslenme aralığında gaz çıkarma gazları çıkınca tabi kolay olmuyor kolikte daha uzUn sürüyor.O kadar ağlamaya strese bayılıp uyuyorlar.Sanirim  sorun sadece kolik olması değil uyku alışkanlığı.. o kısmı sallayarak alıştırırsaniz tolere etmek daha zorlayabilir.
Benim tek kızım var deneyimim bu sekilde
Tek cocuk olsa hic bu kadar dert etmem gogsumden hic indirmeden kucagimda uyuturum gece gunduz ama diger kizlarim da ilgiye muhtac banyolari yenekleri beslenme cantalari Veya canlari kek pogaca pizza pasta hersey istiyor onlarda cocuk onlarin da hakki  o
 yizden  esitligi saglamam lazim en azindan gun icinde 2 saat  bile  uyumasi  buyuk birsey en azindan yenek yapmis olurum  
Suan seninde en kolay cocuk buyutme zamanin canim o yuzden tadini cikar
Rabbim saglik versin hepsinin bir gecici suresi var iste ama evlat sevgisi herseyi unutturuyor bir gülusu ile
Evet sadece kolik degil uzun sure uykusuz kalinca uykuya gecis saglaya miyor uyutuyom  odadan cikiyom uyaniyor bu belki 10 Kere Kere tekrarliyor  bir uyutmada oyle uykuya geciyor  yarim saati gecmiyor uyku surecide
0 oy
önce (16 puan) tarafından
Bnm kızda uyumazdı kundakla sallardık bizde artık cıldrcaktim başka türlü uyumuyor du bnde tavana asılan hamak beşikten almiştim 10 aylık oldu şimdi ona aliştı başka bi yerde uyumuyor bunlar daha iyi en azından gttigin yere götürrsün 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (646 puan) tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,271 cevap