0 oy
224 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,390 puan) tarafından

Çok merak ediyorum bu sorunun cevabını hadi cevaplayın kızlar:)) az sohbet edelim canım sıkılıyor kızı uyutuyorum

9 Cevaplar

0 oy
önce (5,664 puan) tarafından
Konu ne mesela bana göre yüze tükürülecek çok olay vardır.
önce (1,390 puan) tarafından
Konu hersey yani şimdi ben yapsam yüzüme tükürürler rezil eder bunu en yakınlarımda dahil ama bi başkası yani yakınım yapınca bildiğin yaptığı şey için tebrik ediyorlar seviniyorlar mutlu oluyorlar ve bu hep yapılıyor bende artık nerede yanlış yapıyorum diye öylece dalıyorum
-Reklam-
0 oy
önce (6,245 puan) tarafından
Zengin yada fenomen zımbırtısı yada ünlü falansa el üstünde tutulur şaşırmamak lazım ☺️
Yok kız fenomenden banane sjsjjsjss
Konu hersey yani şimdi ben yapsam yüzüme tükürürler rezil eder bunu en yakınlarımda dahil ama bi başkası yani yakınım yapınca bildiğin yaptığı şey için tebrik ediyorlar seviniyorlar mutlu oluyorlar ve bu hep yapılıyor bende artık nerede yanlış yapıyorum diye öylece dalıyorum
Çünkü kendi evlatları yada yakınları olunca açık aramıyorlar baba tarafında çok gördüm bunu onlar çok yapar biz yapsak 7 mahalleye laf ederler ama kendi çocuklar yaptımı e gençler cahiller vs vs işte hatta bak birini anlatayım amcamın komşusunun kızı saçını kızıla boyamış çilek kızıl gibi kızı sokakta görsün karpuz kafa der gülerlerdi kendi 10 yaşında torunu her sene bir renk saçla geldi gık diyemedi
Bak boyleleride var böyle kişilerin suratına bakmıyorum artık mesafe koydum direk ama benimki aşırı saçma işin içinden çıkamıyorum
Elekten geçirdim insanları sonrada Kabuğuma çekildim samimi gelmeyenle görüşmüyorum tavsiye ederim büyük rahatlık ☺️
Maşallah darısı başıma inşallah yaa
0 oy
önce (274 puan) tarafından
Canım örnek vermen lazım çok geniş bir soru çünkü bu şekilde 

Konu böyle canım ince ayrıntı girmek istemiyorum sadece neden böyle yapılıyor neden ayrım yapılıyor anlamıyorum
0 oy
önce (543 puan) tarafından
Şöyle ki millet işine geldiği gibidir ysni anlayacağın sevdiği biri hata yapsa yüze tükürülecek cinsten onu destekler arkasında dururlar ama sevmediği biri yapsa yerden yere vururlar sende aynısını yap bak yerden yere bir vur nasıl adam oluyorlar 
Valla gerekirse vur yüzüne canım kimse seni anlamıyorsa sende kimseyi anlama fazla iyi niyet iyi değil bu devirde insanlar 40 ayak üstünde 40 iş çeviriyor arkadan
Valla öyle çokta haklısın yani onlar gibi olmak istemiyorum teker teker insanları azaltiyorum yakında kimse kalmicam sjsj
Amaan boşver benimde kimsem yok kimse gibi olmayıp kendim gibi olunca kabul görmedim bende herkesin yaptığının mislini yaptım şimdi çok mutluyum içinde bişey kalmadı
Ohh ne güzel.insan kendini sevmeli.ölumlu.dunya bugün varız.yarin yokuz
Aynen öyle maalesef kimse için kendimi üzemem
0 oy
önce (2,618 puan) tarafından

image

Ayni fikirdeyim.Nedenini bende anlamış değilim
Ahhh be bacım valla bilmiyorum ne tepki vereceğimi acaba bende mi onlar gibi arsız yüzsüz olsam benide mi öyle severler :D ama yapamam
0 oy
önce (6 puan) tarafından
Taviz vermezsen kimse birsey yapamaz
Taviz vermesem bile oluyor aynı durum
önce (6 puan) tarafından
O zaman umursama
Evime gideyim tekrar hepsini yok sayacağım yani kalabalık ortama girince oluyor evim uzak kimse yok gelen yok ztn arayanda yok bende aramıyorum
önce (6 puan) tarafından
Sana ailen mi birseyler mi yapti
Evt en yakınlarım
0 oy
önce (102 puan) tarafından
Tükürmelik  bi olay değilde amcamın kızı evi ayrı değil diye kocasıyla sürekli kavgalıydı sonunda boşandı 2.eşindende ev mevzusunu bahane edip boşandı 

Geçenlerde de yengem bana diyor evini niye ayırdın eşin tek oğlan kaynanla otursaydın diye dedim ben rahat edemem bana nasıl söz verdilerse öyle olacak

Kaynanamda farklı bi konuda bu dediğini çok yapar kendi kızları tesettüre çıkıp açildlar Ondan önce milletin kızlarını eleştiriyorlardı.yani örnek verecek olsam çok konu ama bence hepsinin mevzusu aynı 

İnsan hangi konuda muzdaripse dışarıdaki insanlarıda o konudan vururlar hep.kendilerine kep vuramadıklarından kaynaklı bence
Benim konu aşırı saçma yani arkadan söverler yan yana gelince aşırı derece can ciğer olurlar ama bana gelince duvar oluyorlar oysaki benimde kimseye ne zararım var ne birseyim
0 oy
önce (10,356 puan) tarafından
Cehalet bu aileler aman kizim soyle boyle olmasin edepli yerbiyeli olsun adina laf gelmesin diye yillarca okutmadan evlendirdiler sonra hastalaninca kadin doktor istediler tam olarak bu sordugun soru ve cevabi da cehalet baska hic bisey degil örnekler cogaltilabilir 
Malesef şimdide gel o demiri yeniden sekillendir birsey et
önce (10,356 puan) tarafından
Aynen sikiysa eğ o demiri
0 oy
önce (13,508 puan) tarafından

Cevap vermem için konuyu biraz açman lazım:ermm:

Konu çok derin be güzelim hiç öyle.derine girmek istemiyorum sadece neden böyle tip insanlar var ve ne.uapmak istiyor anlamiyorum
önce (13,508 puan) tarafından
Anladım canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 507 göst.
23 Haziran 2023 Aile kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 706 göst.
14 Şubat 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
17 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu