0 oy
115 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (359 puan) tarafından
Elim çok horluyor çocuğu zorla uyuttum adam horluyor her gece böyle yıllarıdr böyle ama buhara çok fazla oldu sankı napcam böyle vallahı çok bıktım artık  doktora da gıtmem dıyor  çocuk uyancak  dıye panık yaşamaktan gına geldı. Bu adam neden horluyor ya napabılırız bıktım da ben 

12 Cevaplar

0 oy
önce (34 puan) tarafından
Ya çaresi ne bilmiyorum ama şu an benimki de aynısı bak uyumadım oturma odasındayım yatak odasıyla oturma odasının arası baya var kapıda kapalı üstelik evi titretiyor resmen horultusu çocuklar uyanıyorlar çok sinir bozucu bir durum ben dür.tüyorum valla ama iki dk sonra yine aynısı 
-Reklam-
0 oy
önce (5,522 puan) tarafından
Yorgunluktan olabiliyor sırt üstü yatiyorsa uyandırıp yan yatmasını niste yastiktan dolayı olabilir.
0 oy
önce (646 puan) tarafından
Eşimde çok horluyor burnunun kemiği eğriymiş ameliyat olucak. Belki eşinde de öyle birşey vardir
0 oy
önce (3,101 puan) tarafından

Burundan kaynaklı muhtemelen, benim eşimde aynı ben artık dövüyorum :D

0 oy
önce (3,708 puan) tarafından
Ben durtuklemekten bıktım kızımla yatıyorum. Bir de ses ışık olsun asla uyuyamıyorum ya. Onun oyun odası var orda yatıyor 
0 oy
önce (1,383 puan) tarafından
Annem ben kendimi bildim bileli horlar. Babamda alışmış artık uyur ama ben hiç uyuyamazdım. Sürekli anne dön derdim bazen yanimda uyur oyle odasına giderdi. Doktora da gitmedi hiç.  HLa da horlar
0 oy
önce (600 puan) tarafından
Benim eşimde çok horluyor canım annem horlardı evlenmeden :)) 
0 oy
önce (2,252 puan) tarafından
Ayyy ben geldim aklıma bekerken kuzenlerle geç saatlere kadar otururduk ben kafayı koyduğum gibi uyurdum tabi horlamam başlardı:)))))hep yorgunluk ve uykusuzluk evlendikten sonra düzeldi çünki uyku düzenim oldu:))
0 oy
önce (7,210 puan) tarafından

Ayni sorunu bende yaşıyorum ve çocuğu tam uyutup beşiğine koydugumda başlıyor gelde boğma dotune tekmeyi bir koydum bu gece yan tarafına döndü yattı horlama kesildi sırt üstü yatarsa daha çok horluyor yan yatmasını söyle canım çokta dönen biri değilse en azından bir kaç saat horlamaz

0 oy
önce (2,976 puan) tarafından
Eşimde horluyordu doktora gittik küçük dil büyümüş maalesef göğüs hastalıklarına gitmemiz gerekmis
0 oy
önce (3,792 puan) tarafından
Yastığını yükseltin, burnu tikalidir yada burun kemigi eğridir yada geniz eti vardır çok fazla sigara içiyordur,horlama solunum yolu sıkıntısından oluyor.Gecmis olsun.Ama bir kbb giderse epey rahatlar
0 oy
önce (483 puan) tarafından
Bu horlama olayı da hep erkeklerde çok ilginç degilmi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
3 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 206 göst.
24 Eylül 2024 Aile kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy