0 oy
54 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,037 puan) tarafından

image

ne yapyonuz bu saatte bacılar çok susadım yemekden sonra kızım durmadı doyurdum uymadı sonra uyku moduna geçti satiydi  ama geçmişti bile neyse beşiğe getirdim uymadı çayı bidaha ıstım neyse namaz kıldım kız daldı bı daha uyandı baktım gülüyor daynmadim aldım yanıma cayimida odaya getirdim mecbur saliyorum yatyor kalkıyor eşimde 1 saatte gelir siz ne yapıyorsunuz bu saatte uydumu bebişler☺️

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,175 puan) tarafından
Zorla uyudu uyumak istemiyormuş oyuncaklarla oynamak istiyormuş :) sabah 9 da ayağa dikiyor beyefendi, bizimki çoktan uyudu bende duş aldım evi topla çamaşırlar ser biraz film keyfi yaptım 
önce (1,037 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Ben izliycek birşey yoktu kızda uyandı yanına geldim kapatım  tv. benimkide iç çekerek 2 dakka aralıklı ağladı kucağıma aldım dua okdummn durdu şaşrdim neden acba beşiğe koymak istemiyom ben de?
önce (3,175 puan) tarafından
Okumakla iyi yaptın canım inşallah uyur
Aynne cnm uydu şükür benide deli gibi uyku bastı VAllh
-Reklam-
0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm uyur inşallah 

Eşim betona kalmıştı geldi çok yorgundu yatti bende balkondaki çamaşırları topladım oğlum pasta istedi ona pasta yediriyorum yesin bi kahve içip çamaşır katılacağım inşallah benim bebe sabah 5.6 ya kadar uyumaz 

Bugün hava çok güzeldi full çamaşır yıkadım kuruttum makinaya giren halılarımi yorganları mizi yıkadım 

image

Sağol cnm ☺️ Ohh bende bayadir kahve içmiyom unutuyorum eşim 2 hafta sabahciydi ona enznda yapiyordum bazen bende nadiren olsa bı fincan içerdim iyi yapmişsin cnm sende benim gibi bı gün çamaşır ilanı iki gündür firsadim olmadı utuliyeyim beklemede bı posta daha yıkanacak bı posta kurmada kapıda yarın hal ederim bende bu arlar iş birktmiyom annem gelecek çok kaba işlerin olmasin diyom
Kızımda uydu ayağımda iç çekip durdu 2 dk geçip korkmuş gibi ağlayıp tekrar kısa kısa kokrtum kucağıma aldım dualar oldum uydu nie öyle yaptı anlamadım uykum kaçtı
önce (3,398 puan) tarafından
İrkmistir birşeyden cnm

Allah'tan ben ütü yapmıyorum makinanın sıkma devrini düşürüyorum asarken güzel silkeliyorum yeterli geliyor bide spor kıyafetler olduğu için gerek kalmıyor
Vallh bilmem bende öyle his etim bebişkte pek yanlız kalmadı eşim geç geldiği gün beşiğe koyuyorum salonda sürekli gidip geliyom acaba tekmi kaldı yada kalkıp korkuyorumu merak ederim .?Ayen benimde pek olmaz hamileyken yapmıyordum sonra ütüm yandı neyse ben doğumdan baya sonra başladım firsadim oldukça yapıyom eşimde yapınca katlayıp koyar ama sanki dolap karışık düzensiz geliyor ilah ütü yapcam ama kizm durmuyor artk katlancakalri katılıyorum gerek yok diyom eşimin iş kıyafetleri kizmin bazı elbiselerni bide ütü yapcam degiğim gün ilah yapılacak o 1 hafta kalsa yapcam eşimde kızar yeter kaldır şu elbisleri artk ben olmdan bazen yerleştirir kavga ederiz diyor ortalıkta kalmasında ne zamn yaparsan yap
0 oy
önce (6,801 puan) tarafından
Afiyet olsun. Oğlum uyuyalı çok oldu bende kitap okudum şimdi kapattım yatarım artık. Hayırlı geceler:)
Sağol cnm benimde kız uydu deli gibi uyku bastı benim kızda en geç 22da yatar genlde 21 30 bugün baya direndi kuzum

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 175 göst.
0 oy
6 cevap 135 göst.
0 oy
12 cevap 214 göst.
10 Kasım 2024 Aile kategorisinde nurr001 (2,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 64 göst.

403,332 soru

12,080,906 cevap