0 oy
76 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
kizlar 2 cocugum var 6 aylik hamile olacam bugun 2 cocukla disari ciktim ptt sira bekledim kan sekerim dustu 3,5 kurusun hesabini yaptim hep ayni tutumluk ama  cok daraldim bugun neyse eve geldim hava buz gibi ama ben soguklugu hissetmedim hic bahceye ciktim ruzgar yuzume vurdukca kendimi iyi hissettim sizce depresyon mu bunalti mi hamilelikten mi kendime zaman ayiramadigim icin mi disardaki soguklugu hissetmemek ruzgarin yuzumu okşayışı o kadar guzeldi ki ben ne yasiyorum acabaya daraliyorum nefes alamiyorum evin icinde 

4 Cevaplar

0 oy
önce (273 puan) tarafından
Hepimiz aynıyız canım ya bazen açıyorum cami öyle bir esiyoki yüzüme doğru nasıl hoşuma gidiyo eşim kiziyo hemen hasta yapicaksin yine kendini diye ama elimde değil böyle dışarıyı izlemek istiyorum sürekli yağmur yağsın rüzgar olsun falan istiyorum hatta inanki varya yapabilsem yağmur yağarken bir polar battaniye alıp çıkıp altında oturup Nescafe içmek istiyorum o derece 
önce (4 puan) tarafından
bugun o konumdaydim yemek yemeden cayi alip ruzgar yuzume vura vura cayimi  icti hep ayni rutinler o yuzdendir  ama bugun bjr baska guzeldi birde en cok arabada cam kenarinda oturup ruzgarin esmesi  bilmiyorum hayat cok zor olmus v cocuk is tutumluk kira dert dusunce bugun heralde kan sekerim dusunce yalniz oldugumu hissedince mi acaba kotu oldum halen etkisindeyim icimde yogun sıkıntı var rabbim hayıra yorumlsin ins  yine de sukur
Çok normal şeyler canim hamile olduğumuz için bide hormonlar karışık ya duygularımızda öyle ama takma kafana birşeyi çünkü sen ne kadar taksan da herşey olacağına varır Allah neyi yazdıysa onu yaşıyoruz yapicak biseyimiz yok ❤️
önce (4 puan) tarafından
Allah yasantida  ve evlat bakmada zorluk cekenlerin yardimcisi olsun insallah
Amin canım benim ama kolay bir hayat yok biliyomusun mutlaka bir yerden vuruluyor insan ya maddiyat ya evde huzursuzluk sevgisizlik ya sağlık Rabbim beterinden korusun bunada şükür diyroum ben yinede
-Reklam-
0 oy
önce (285 puan) tarafından
Bu sıralar bütün kadınlar böyle anlamadım gitti havadan mi yaşantılardan mi bilmiyorum 
önce (4 puan) tarafından
yaşantı
önce (285 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
önce (3,705 puan) tarafından
Hamilelikten olabilir ben de çok usumuyordum hamileyken
0 oy
önce (731 puan) tarafından
Depresyon değil ama bunaldın hamileliğin etkileri ben böyle düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy