+2 oy
322 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,183 puan) tarafından

Ben defalarca yaptım :D ama iki tanesi var ki tam rezillik 15 16 yaşlarında platonik birine aşıktım ismi Uğur du aynı isimde arkadaşım da vardı ona anlatırdım facebook moda o zamanlar yanlış uğura mj atmışım platonik olduğum uğura aşkımı anlatiyorum oda ee hadi ya falan cvp veriyor ben anlayana kadar en son çocuğu engelledim dalga geçtim diyip :D birde iş yerinin WhatsApp grubuna eşim bana şarkı atmış dinle hatunum diye bende arkadaşıma iletiyim derken o gruba atmışım bütün iş arkadaşlarım dinlemisti :D

Sizinde varmı aşkolar ? 

23 Cevaplar

+2 oy
önce (122,340 puan) tarafından
ilk askiyla evlenen tek keriz benmiyim yaa hic kimseyle bisi yazmadim falan
önce (6,244 puan) tarafından
Yok la aşkım
önce (1,337 puan) tarafından
Eşim benim ilk aşkım canısı yalnız değilsin (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤
önce (5,984 puan) tarafından
Bu Esra da sanırım eskilerden biri sevdoş belli ki canı sıkılmış ☺☺
önce (4,813 puan) tarafından
Benim esım de ilk görücüm ilk aşkım onunda öyle
eski yeni birbirine girdi yaa dost dusman belli olmuyo aay
-Reklam-
+1 oy
önce (58 puan) tarafından

Geçen yıl kocam yerine amcama iki ekmek al yavrum yazmıştım :'(:D

önce (7,183 puan) tarafından
Hahah ;D kız cvp verdimi
önce (58 puan) tarafından
Hayır skdkslwl saatler sonra fark ettim yanlış atmışım da diyemedim o da anladı muhtemelen
önce (6,402 puan) tarafından
Yavrum ne kız :D
önce (50,733 puan) tarafından
☺️☺️☺️
+1 oy
önce (765 puan) tarafından
Yanlıs kişiye degılde sevgılıyken esıme sıkıldım yazdım ı yerine i kullanmam dısında sorun yok asjsjsjsjsjsj

Eşim çok atardı yenı evlıyken yanlıs msj asjsjsjj kardesıne kaç ekmek alayım bıtanem falan yazmıslıgı var asjsjsj
Ay onu bende yaptım sıkıldım yazsanda öteki türlü giderdi :D
önce (765 puan) tarafından
Gıcık durum ya :D
+1 oy
önce (550 puan) tarafından
Hayır çünkü mesaj attım mi iki defa kontrol ederim birine atmismiyim yanlışlıkla diye bide yakın olmayan kişileri arşive alıyorum mesajlarını siliyorum  direkt :D
Hiç silme huyum yoktur aşko :)
+1 oy
Olmazmı rezillik 17 yaşında ergen olarak yaptım bunu 

Telefonu değiştirdim o zamanlar mailden numaralar gelmiyor tekrar kaydettim çok lazımlar gibi amcalar halalar tüm sülale var amcamın adı A harfi ile başlıyor A. Amca olarak onu kaydettim kocamda o zaman sevgilim kimse anlamasın diye Aaa yazıyor sen iyi geceler aşkım yaz amcama yolla aradı aradı açmadım sonra engel attım Allah'tan numaram onda yokmuş yengemle kapışmışlar yattığım yerden aile faciasına neden oldum sonrada yengeye söyledim tabi uzatmadı ama rezil olduğumla kaldım tüm aileyi çıkardım rehberden geri ☺️
Kız bu ne :D baya aile faciası olacakmış :D
Yusuf Yusuf bütün gece uyumadım ya bide bana sor numaram olsa amcamda asıl o zaman facianın alası olacaktı ama Allah yüzüme baktı
aaboooowww
önce (165 puan) tarafından
Oo adam oturduğu yerden aldatan adam ilan edilmiştir
İyi oldu ona çokta sevmem zaten ☺️
+1 oy
önce (3,061 puan) tarafından
Ben değilde  bir arkadaşım erkek arkadaşıyla konuşmasını ekran görüntüsü alıp başka bir arkadaşına atacakken erkek arkadaşına atmış. Sonra da bozuntuya vermeyip burda ne demek istediğini anlamadım açıklar mısın demiş
Bunu bende yaptım yavvv :D
+1 oy
önce (3,707 puan) tarafından
17 yaşlarında sevgilim yerine amcama atmıştım yanıma gelsene diye :D bir kere de kocama çocuklari uyuturken bir şey anlatmaya çalışırken yanlışlıkla anneme yollamistim :d bir kere de babamın Aşkın diye bir arkadaşı vardı babamın teli çalmıştı babam yok diye ben baktım kimsiniz diyorum adam ben aşkın diyor anlamadım diyorum tekrar soruyorum beynim durdu birden tekrar ben aşkın diyor böyle donup kalmıştım bir süre sonra abi beni arasın sonra dedi anlayana kadar baya şok olmustum :D
Hahah komik olmuş bunlar :Dd
+1 oy
önce (2,198 puan) tarafından
Ayyy hemde en kötüsünü yaptım :) eşimin telefonundan kendime kendi fotolarımı atcam diye iş arkadaşlarının grubuna atmışım hemen farkettim sildim eşim çok kızmıştı o oldu iyice dikkat ederim bakıp atarım 
Benim çocukluk arkadaşım çok fenadir bana ağda yaptirirken resim atardı :D genelde agdalari birbimize biz yapardık taşındık uzaklaştık derken her agdaya gitmesinde bana resim atardı safo bana atacakken çalıştığı okulun müdürüne atmış adi Nuri anında gördü pustt demişti :Ddd hala güleriz
önce (2,198 puan) tarafından
Ayyy çok kötü olmuş valla güldüm :)))))
+1 oy
önce (747 puan) tarafından

Suanki kocam o zaman sevgilim 

Guzel bi msjdi duygusal anlamlı sözler falan vardi msjda ablama atmistim yanlislikla ablam soru isareti atmisti seni denemek icin attim diye kivirmistim :Dama kimse inanmadi tabi bndede 3 tane abla olunca aksamina dalga konusu oldum hala derler kocana oyle seyler diyomusun diye ;)

Demez miyim de sende :Dd
önce (747 puan) tarafından
Yok demiyom herif diyom artik yetiyo diyom guluyolar 3 ablamlada yas farki bol olunca hep dalga konulari benim abimde en buyuk dalgacimiz :)
+1 oy
önce (238 puan) tarafından
Bende yanlışlıkla eşime msj attım sonuç şimdi evliyiz
Eşime numara vermedim bizde evliyiz :D numaranın sonunu vermedim sonu 85 saf bulmuş tek tek arayıp :D
Kız ben attım msj buda yapıştı birkmadi daha sonra sevdik birbirimizi evlendik
Ee bacım napsin bulmuş kaçırır mi :D
:):):):):):):):)
+1 oy
önce (482 puan) tarafından
Bizim.kardes grubu var 

Bende oraya denizle ilgili bişi yazdım 

Eşimde sanmiski sadece ona yazdım .

Bikini ni giyer guneslenirsin sende yavrum yazmış ben şok mesajı gördüm 

Diyorum bu bir böyle yazmış falan son anda fark eeti beni aradı tabi herkes görmüştü:)
Haahh ailenin ortasında ayıp ayıp:Ddd
önce (482 puan) tarafından
İki kaynım ve iki görümcem var grupta düşün;)
+1 oy
önce (664 puan) tarafından

Yanlış kişiye değilde doğru kişiye yanlış mj attım eski evimin alt katı bakkal sepet sarkitir eksikleri yazardım bebekle kışın cikamazdim eksikleri yazıp sepete koyarmisin Halil abi yazacagima Halil aşkım yazmışım karısı görmüş ve şok kadin beni tanıyor Allah'tan da çok sorun etmedi özür dileyip anlattım sonra bidaha bişey istemedim :D

Ay buda çok kötü :Ddd
+1 oy
önce (7,638 puan) tarafından

Ben değilde eşim atmıştı :D

İş yerinin watsap grubu var bana geliyorum aşkım yazcağına guruba yazmış gurubdakiler baya dalga geçmişti gel aşkım bekliyoruz diye :P
Hahah :D arkadaşlarının diline düşmek çok kötü
önce (7,638 puan) tarafından
Hemde çok bir hafta dalga geçmişler :D
+1 oy
önce (11,059 puan) tarafından
Yanlış kişiye mesaj atmadım ama edebiyat öğretmenime aşkım dedim yanlışlıkla 
Hahah :D
+1 oy
önce (974 puan) tarafından
Yanlış mesaj değil de kayinbaba kaynana ve gorumce aynı arabada gidiyoz ben de kayinbaba ile ilgili bisey söyleyecek sandım hoparlöre aldım napiyon kedim demesin mi herkes duydu güldüler en büyük rezilliğimdi sanırım normalde böyle hiç yapmazdım olacak varmis

( ben kedileri çok sevdiğim için eşime de kedim derdim sonra eşim de alıştı bu kelimeye öyle devam etti )
:) :) ❤️❣️
+1 oy
önce (7,669 puan) tarafından
Ay ben değil ama bir arkadaşım eşine yazacağı özel mesajı gruba atmıştı. Gözlerime inanamadım.
Çok utanç verici:D
önce (7,669 puan) tarafından
Hem de nasıl bi de çok özeldi yani.
+1 oy
önce (165 puan) tarafından
Yanlış msj değilde şöyle oldu benimki eşimin ismiyle eşimin dayısının adı aynı  ikisude Ahmet bnde kontör yok diye kayinbabamamin tkfonuyla oğlum Ahmet'i ariycagima Ahmet'i aradım bn direk yeni evliyiz o zaman da aşkım yaa gelirken ekmk al karam al çabuk gel özledim dedim karşı taraftan Ahmet dayı bn Ahmet  dedi o kadar utandimki ☺️☺️☺️ hala onu gördükçe utanıyorum 
Hahah Karam önemli:Dd
+1 oy
önce (3,189 puan) tarafından
Ay bir arkadaşımla konuşuyoruz ekran resmi atacam konuştuğumuz kişinin hakkında sen kalk ekran resmini konuştuğumuz kişiye geri at Allah'tan WhatsApp tan hemen silmiştim 
Allah in sevgili kuluymus:Dd
önce (3,189 puan) tarafından
Dimi bencede
+1 oy
önce (2,289 puan) tarafından

Ben değil ama eşim biz nisanliyken afedersiniz bana atmak yerine yanlışlıkla babama sadece yarı üst tarafı çıplak foto atmıştı yanlış anlamayın ha sadece üstü :ninja::blush:

Hahah:D bidaha tövbe etmiştir bişey atmaya
+1 oy
önce (879 puan) tarafından
Amcama atacağıma üniversitedeki hocama mesaj atmıştım. Mesajda da para istiyordum. Hoca cevap olarak;  "yanlış yazdiniz herhalde" dedi sjsjsjsjssj 
Numaran kayıtlı değilse önemli değil:D

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 618 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 854 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Esmerqueen (3,010 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 293 göst.
+1 oy