+2 oy
994 göst.
Diğer kategorisinde (12,809 puan) tarafından

Ben defalarca yaptım :D ama iki tanesi var ki tam rezillik 15 16 yaşlarında platonik birine aşıktım ismi Uğur du aynı isimde arkadaşım da vardı ona anlatırdım facebook moda o zamanlar yanlış uğura mj atmışım platonik olduğum uğura aşkımı anlatiyorum oda ee hadi ya falan cvp veriyor ben anlayana kadar en son çocuğu engelledim dalga geçtim diyip :D birde iş yerinin WhatsApp grubuna eşim bana şarkı atmış dinle hatunum diye bende arkadaşıma iletiyim derken o gruba atmışım bütün iş arkadaşlarım dinlemisti :D

Sizinde varmı aşkolar ? 

30 Cevaplar

+1 oy
(4,326 puan) tarafından

Bende arkadaşlarımla olan grup yerine teyzemlerin olduğu gruba azıcık sapıkçık video atmıştım :D Allah'tan teyzemler de benim kafadan gülüp geçmişlerdi:D 

(12,809 puan) tarafından
Ne kadar azcik :Dddd
(4,326 puan) tarafından
Çok azcık:Dd
-Reklam-
+1 oy
(51,828 puan) tarafından
oo cok yaptım ☺️
(12,809 puan) tarafından
Anlatsana :))
+1 oy
(8,036 puan) tarafından
Benim değilde eşimin ilk evlendigimiz zaman bana atacağı mesaji erkeklerle dolu bı guruba atması tam bı rezillikti. Hemen sildi ama görenler oldu
(12,809 puan) tarafından
:D :D
+1 oy
(585 puan) tarafından

Esıme alışveriş listesi atacaktım aceleyle kaynatama atmışım esım birtanem diye kayıtlı oda baba diye ben hemen b harfine basıp attım ve ozel ihtiyaclarımıda yazmıştım kızzzz suan yeniden rezil oldum valla bak aklıma nerden getirdin :D

(12,809 puan) tarafından
Hahah :D anlamamıştir belki onlari
+1 oy
tarafından
Hayır .........
+1 oy
(811 puan) tarafından
Ben yazmam ama eşim abime attı bir kaç kez seni çok seviyorum birtanem falan abim ...... .... Cevap vermiş ☺️ gülüş musler
(12,809 puan) tarafından
Hahah kız bizimkiler olsa döver :D
+1 oy
(11,926 puan) tarafından
Ya benimki aşk meşk meselesi degil de hatırladıkca üzülürüm.babami kaybettik ,kardeşim yolda memleketten geliyor biz ağır durumu diyip bindirdik otobüse.o arada bizim gelinimiz mesaj atmis bana .baba nasıl oldu durumu agirmis diye.bende yazdım ki babamı kaybettik .ben kalk bunu geline değil kardeşime at.son mesajlasilanlarda isimler alt alta ya.o acimla bakmadan atmışım.kardesim yolda mesajla benden ogrendi
(12,809 puan) tarafından
Bu çok üzücü ama:((
+1 oy
(2,201 puan) tarafından
Ben gönderdim geçen gün kocama gönderiyorum diye ablama gönderdim ve müstehcendi biraz. Allahtan ablam çalışıyor o hemen görmeden sildim. 
(12,809 puan) tarafından
Hahah:Dd
+1 oy
(890 puan) tarafından
Var :) evlenmeden önce büyük bir giyim mağazasında çalışıyordum. Grubumuz vardı reyon görevlileri müdür müdür yardımcısı kim ararsan var :) yoğun bir günde eşimle mesajlaşırken ( nişanlıyız o zaman) eşime tamam aşkım nasıl istersen yazacağım mesajı o gruba yazmıştım direk telefonu cebime koyduğum için fark etmemişim :) reyon şefinin yanıma bir koşusu var o anki reziliigimi anlatamam herkes görmüştü ben silene kadar 
(12,809 puan) tarafından
:D ,:Dd
0 oy
(12,809 puan) tarafından

Kızlar nerdesiniz kizzzzzz :D

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 711 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 872 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Esmerqueen (3,187 puan) tarafından soruldu