0 oy
61 göst.
önce Diğer kategorisinde (147 puan) tarafından
Bir ay oldu ama hala aynı o kadar krem fln kullandm geçmiyor. Göğüs ucunun memeye bağlı kısmında sanki bir ince çizgi atılmış gibi görüyorm bütün ağrının sebebi o. Herhangi bir kanama yada kabuk bağlama falan yok sadece ucun memeye bağlı kisminda ortaya atılmış bir çizgi geçmiyor emzirmek çok zor oluyor o şekil nasl iyileşir ya yardımcı olun lütfen 

9 Cevaplar

0 oy
önce (1,611 puan) tarafından
Tahin yağı mucize gibi benim çatlak oldu kanıyordu 5 günde tamamen geçirdi 
önce (147 puan) tarafından
Çatlak değil bu uc kısmının başında bir sorun yok memeye bağlı olan kısımda kopuk gibi birşey sanki memeden kopacakmis gibi bir yara
önce (3,127 puan) tarafından
Evet tahinin üzerindeki yağı sür çok iyi geliyor
önce (1,611 puan) tarafından
Ne olursa olsun göğüs ucu şikayetine bire bir
-Reklam-
0 oy
önce (1,745 puan) tarafından
Canım aynısını bende yaşadım hatta yarılmıştı. Malesef hemen geçircek birşey yok fakat lansinoh un bir kremi vardı ondan bezelyeden biraz daha küçük alır sadece o bölgenin içini doldururdum. Biraz hafifletirdi acısını ama tamamen yok etmez. Emzirme yöntemini olması gerektiği gibi yap. Uygun pozisyon olunca önlüyor.
0 oy
önce (788 puan) tarafından
Aynı durum bende de var 17 gündür çekiyorum. Ben zeytin yağı kullanıyorum bir fayda etmedi
önce (3,127 puan) tarafından
Tahinin üzerindeki yağı sür canım o çok iyi geliyor
önce (788 puan) tarafından
Deneyeceğim teşekkür ederim
0 oy
önce (51 puan) tarafından
Tek gösunuzmü ? Bende biri daha cok aciyordu bi sure vermedim o gosu iyleşene kadar sizde deneye bilirsiniz 
İki göğüste aynı maalesef geçmiyor bir türlü
0 oy
önce (703 puan) tarafından
Hamazıng diye bi krem var o çok iyi eczaneden temin edebilirsin 
Evde var daha evvel almıştım ama kullanılır mı bilmiyorum. Tracovol da var pişik için almıştım onu da sürmeye korkuyorum. Eğer hamazing iyi gelecekse ve sorun yaratmazsa kullanayim deneyeyim
önce (703 puan) tarafından
Aile hekımım doğuma 15 gün kala kesin kullan göğüsünün hiç yara olmaz demişti gercektende hiç yara olmadı emzirdikten sonra sür bir daha ki emzirmeye kadar bişeyvık kalmaz zaten
0 oy
önce (696 puan) tarafından
Canım benim ilk doğumda olmuştu herkes demişti zeytinyağı sür geçer bende kendi kendime neyi geçirecek diye surmemistim en iyi kremleri alıp kullandım 2 buçuk ay boyunca geçmedi hep kanayıp iltihap atıyordu agliyarak veriyordum en son zeytinyağı sürdüm iki günde topladı direk şok olmuştum çokta sevindim 
Zeytinyaği denemedim hiç ama şu ev yağı dediğimiz yağ var ondan sürdüm geçmedi
önce (696 puan) tarafından
Zeytinyağı olması lazım canım bende ikisi de vardı normal evde kullandığım bir de annem ilaç şişesinde bana hakiki zeytinyağı gönderdi direk 2 günde toparladı baya çatlayıp yarilmisti arka tarafı sürekli bebeğim kan kusuyordu 3 ay çektim çok kötüydü
0 oy
önce (751 puan) tarafından
Karbonatli su

Terramycn krem 

Kremi alip kullanirsan bebeği emzirmeden iyice yika temizle oyle emzir
Terramycn kullandım bir kutu bitirdim fakat işe yaramadı karbonatlı su denemedim hiç onu deneyecem inşeallah
0 oy
önce (1,442 puan) tarafından
Ben oglum dogdugunda 5 ay bu aciyi cektim. Lansinoh garmastan mustela ayva cekirdegi vazelin ne bulursam denedim fayda etmedi. Sinra arkadssim madecassol surmemi ve emzirmedeb yikamami soyledi.  Yikayip emzirmek gerekiyor. Bir de  gogsun kahverengi kismin cogunlugunu bebek emmesi ger4kiyormus yabi uc kisim agzinin icinde kalirsa yara yer iyilesir muhtemelen . Gecmis oslun
0 oy
önce (326 puan) tarafından
Kuyruk yağını eritip krem halinde sürmüştüm iyi gelmişti. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
22 cevap 448 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Emine S (16,893 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eeg (13 puan) tarafından soruldu

403,346 soru