0 oy
28 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (381 puan) tarafından
Sivex sivilce ilacı kullanan varmı kızlar 3 buçuk aylık hamileyim cildim berbat durumda sivilceler aldi başını gidiyor cildiyeye gittim kortizonlu ilaç baslayamam gebeligin başında olduğun icin dedi simdilik sivex yazdı kullanan varmı aranızda 

4 Cevaplar

0 oy
önce (752 puan) tarafından
Bence hic kullanma ya benimde 9 ay cildim berbatti hamilesin herkes biliyor bi dugun bayram ortamindada fondoten surersin dogum sonrasi geciyor bak benim gecti hic riske atma kullanma derim ama senin bilecegin is
önce (381 puan) tarafından
Doktor geçmez dedi bana kortizonlu ilaç başlayalım dedi dogumdan sonra felaket halde öyle üç beş tane değil kaşınıyor yanıyor ağrıyor
önce (752 puan) tarafından
İste diyorum ki benimkide 3 5 degildi tum yuzum doluydu kipkirmizi biri sisiyodu biri patliyodu hep leke oldu leke yaninda 9 ay yeni sivilce iltihapli acili bende hamileyken cildiyeye 2 kez gittim gecmez dediler bayagi ilac kullanacaksin falan ama gecti diyorum suan riske atmaya değmez ama sen bilirsin kullanmak istiyosan kullanabilirsin
-Reklam-
0 oy
önce (2,049 puan) tarafından
gebeyken nasil yazar ben anlayamiyorm ben gebeyken kac doktora gittim hepside su an yazamayiz dedi gebelikten dolayı cunku kana karisip bebeğe gecebilyor bana gul suyu her geve kullanmami onerdi gebeliktn sonra kullandim su an hala kullanyorm
Şehir hastanesine gittim özele falanda degil ısrar falanda yok zaten gebe oldugumu kaç haftalık oldugumu biliyor doğumdan sonra kortizonlu ilac baslayalim dedi simdi kaşıntıyı ağrıyı gidermek için yazdi
0 oy
önce (558 puan) tarafından
Bu kadar acil mi kullanmanız bence kullanmayın 
Evet acil zaten doktor yazdı zararı olmaz dedi kaşınıyor ağrı yapıyor baya kötü bir kac tane olsa kullanmazdim basta önemli degil dedim ama artık dayanışmayacak kadar çoğaldı
0 oy
önce (477 puan) tarafından
Ben kullanıyordum hamileyim diye bıraktım yüzüm berbat kocaman sivilceler ama her krem de zararlı o yüzden kullanmayacağım doğumdan sonra sürerim sivilceleri kurutuyor siyah noktalar yok ediyor 
Hamileyken verdi doktor yeni yazdı bana

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 199 göst.
15 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Alyakus (2,497 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aylinece (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (157 puan) tarafından soruldu

403,370 soru

12,082,501 cevap

36,359 kullanıcı

...