0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından
Bi komşum var baya samimiyim onun makinasına da atsam ayıp olur mu acaba çok kararsız kaldım siz atar mısınız ben attım ama 2 tane ancak sıgdı 9 kg lık sizce atsam mı

33 Cevaplar

0 oy
(150 puan) tarafından

En İyi Cevap
Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum ama tek tek yazamadım işlerimi bitirmem lazım 2. Makina çıktı oldu bir makine daha atacam salon bitiyor diğer odalar yarına biter zaten bir günde de haklısınız iyiki size sormuşum haklısınız ben sizler gibi düşünmemiştim hiç nolacak sanki bende kendinin perdesinde yardımcı olurum diye düşünmüştüm haha bir tanesi de makinasında ne yıkıyor bilemezsin götürmem yazmıştı ona güldüm kız kocasının pis donları da yıkanıyor demi haklı kadın valla 
(569 puan) tarafından
Ne yıkaniyor gerçekten bilemezsin ki. Depremzede komşumuz vardı yan komşusu sağolsun kiyafetlerini felan atmış ama kadının kıyafetlerine kedi tüyleri bulaşmıştı. Arkadaşının evinde kedi felan olmaya bilir tabi ama bence ben vermezdim ya
-Reklam-
+7 oy
(2,312 puan) tarafından
Benim fikrim Komşunun makinesine atmak için sebeb olmalı, senin makine bozulur içinde ıslak çamaşır kalır onlar için komşudan rica edilir. Onun harici saçma geliyor bana.
(150 puan) tarafından
Çabuk yıkansın diye düşünmüştüm
+3 oy
(18 puan) tarafından
Canim yorumlara baktimda sen cabuk yikansin diye atmissin biri bana gelip makinem bozuldu derse atmasini tuhaf karsilamam fakat perdem cabuk yikansin diye atiyorum derse kabul etsem bile icimden iyi seyler dusunmem sanada tavsiyem gerekirse 2 -3 gune yay ama kendi makinende yika
+2 oy
(223 puan) tarafından
Perde bence cok tuhaf olur. Üstelik makinen bozuk değilmis sırayla yika hepsini ayni gun indirme ben hergun bir odayı atıyorum hem makine dinleniyor hem de böyle bir sebeple komşunun ağzına laf vermemiş oluyorum. Makinen bozuk olur ve giysi kıyafet vardır yıkanması gereken hadi makine yapılana kadar birkaç kez rahatsız etmiş olsunsun buna kimse bir şey demez ama makinen bozuk olsa sen yine perde için kapı çalsan buna bile tuhaf bakılır. yani 1 hafta sonra yikasin ne acelesi var derler kendi içlerinde.  
+2 oy
(1,612 puan) tarafından
Offff ne kadra boş bı şey 
+1 oy
(619 puan) tarafından
Ben atmam ya içinde neler yıkıyor bilemeyoz
(1,925 puan) tarafından
Ne yıkıyor olabilir ki en kötü :)) yani ben de atmam başkasının makinesine de gerekcem bu olmaz
(619 puan) tarafından
Valla görüyoruz herşey yıkıyorlar çocuğunun boklu bezini direk makineye atan gördüm
(619 puan) tarafından
Kusmuk yikiyordur cisli dön yıkıyordur eşiyle bisiler yapıyor o sonları yıkıyordur makine bu sonuçta benim ilk gerekcem bu ikinci üçüncü degisir
(1,925 puan) tarafından
Makine hepsini yıkıyor sonucta amacı zaten temizlemek. İçinden kaç litre su geçiyor.
+1 oy
(5,298 puan) tarafından
2 saatte biteceğine 3 saatte biter. Bence gerek yok öyle bişey yapmana
+1 oy
(1,982 puan) tarafından
Ben gidip atmam bana da getirsin istemem.
0 oy
(189 puan) tarafından
Ben olsam tek tek atar genede komşuma attırmam insanoğlu yarın Birgün başına kalkar üzülen sen olursun gerek yok 
(150 puan) tarafından
Öyle mi kız
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Ben olsam atmam çünkü ortalıkta o kadar çok hastalık varki. Özellikle cilt hastalıkları.
(150 puan) tarafından
Öyle ama bi odadan üç makina çıktı daha ilki yıkanıyor
(5,700 puan) tarafından
Olsun valla gerekirse üç günde yıkarım yinede atmam ben.
0 oy
tarafından
Eger komsum sorun etmezse bir kez atardim ama cok degil ..oda gercekten cabuk yikanmasi gerekse
(150 puan) tarafından
Gerek değil ben acele ediyorum
0 oy
(11,228 puan) tarafından
Ne gerek var sırayla yıkasan olmuyor mu 
tarafından
Hahahaha güldüm vallahi Gözde Mina:)))
(11,228 puan) tarafından
Gül canım gül buna herkes güler bi günde hepsini yıkamak zorunda değilsin
tarafından
Kız ben post sahibi değilim :)))
Haklı bir yorum vallahi millet çokmu rahat  anlayamadım kadında makinesinin kilosunu söylediğine pişman olur zaten
(51,044 puan) tarafından
birini de bana getir ☺️
(11,228 puan) tarafından
Farkındayım post sahibi olmadığının gül dedim ya :D
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Kiz perdeyede komsuya gidilirmi. Hepimiz sigdigi kadar atip sonra digerlerini atiyoruz yani
(150 puan) tarafından
Ama öyle çabuk yıkanırdı
(12,268 puan) tarafından
Kiz Allahim ben goturmem yani bilemicem :) ilk defami yikiyosun kiz
0 oy
(16,352 puan) tarafından
Ben atmazdim heleki makinam.varsa zor durumda olsam neyse de 
(150 puan) tarafından
Tek sebebi çabuk yıkanması başka sebebi yok
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Makinam varsa sirasiyla yikarim baskasina goturmem sahsen
(150 puan) tarafından
Çabuk yıkansın diye düşündüm
(2,284 puan) tarafından
Gerek yok diye düşünüyorum, sen bilirsin
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Ne munasebo bacim ya :))) bozuk olsa acil olsa belki ama boyle bi durumda atmam da attirmam da
0 oy
(123,062 puan) tarafından
evet ayip kendi makinanda az az yika
0 oy
(621 puan) tarafından
Komşumun doğumuna 1 gün kala falandı yanlış hatırlamıyorsam çok ani temizlik yapması gerekti o zamn benim maakinama atmıştık, ama normal durumda olsa istemezdi böyle bişey bizde samimiydik
0 oy
(926 puan) tarafından
Ben atmazdım gerek yok bence
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Kendime atılmasını istemidigim için başkasının makinasına da atmam canım gerekirse üç günde yikarim ki öyle de yapıyorum 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,247 göst.
3 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 235 göst.
0 oy
10 cevap 108 göst.
0 oy
10 cevap 95 göst.

406,230 soru

12,179,859 cevap