0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Bi komşum var baya samimiyim onun makinasına da atsam ayıp olur mu acaba çok kararsız kaldım siz atar mısınız ben attım ama 2 tane ancak sıgdı 9 kg lık sizce atsam mı

33 Cevaplar

0 oy
(647 puan) tarafından
Ben şahsen atmam ama ev sahibim arada çamaşır makineme getirir çabuk bitsin diye bence bozuk değilse bir sıkıntısı yoksa makinenin goturme hoş değil 
-Reklam-
0 oy
(6,484 puan) tarafından
Makinen sağlamsa tuhaf olur ama müşkül durumda atılır 
0 oy
(434 puan) tarafından
Ben sevmem oyke şeyleri elektronik aletler sıkıntılı kimsenin kullanmasini istemem yukarıda çabuk yıkanmasını düşündüm demişsin sebep bana saçma geldi gerekirse tek tek yıkarım 
0 oy
(1,454 puan) tarafından
Sahsi fikrim ben makinem bozuk olsa bile komsudan rica etmem. Sonucta perde acil yikanmsdi gereken birsey degil. Tamir ettirir sonra kendim yikarim.  
0 oy
(12,656 puan) tarafından
Olur mu canım sence suyu elektriği ondan gidecek. Makinenin sorunu olur anlarım
0 oy
(1,887 puan) tarafından
Yani makine bozuk değilde gerek görmem birinden böyle bir şey istemeyi açıkçası 
0 oy
(95 puan) tarafından
Ya sırf işiniz hemen hallolsun diye ne diye millete ağız eğip, aynı zamanda rahatsız edeceksiniz. Birkaç günde hallediverin ne olacak sanki 
0 oy
(11,074 puan) tarafından
Komşumun perdeyi aldım yıkadım ama makinesi bozuktu 

Hicbirsey yokken atman bilemedim 
0 oy
(50,873 puan) tarafından
gitmem kimseye evimde yikarim
0 oy
(3,358 puan) tarafından
Yani canım perde bu bir kismini yıka sonra diğer kısmını sırayla yıkarsın belki komsununda çamaşırı var senin perdelerimi bekleyecek sırayla yıka hem sonra lafta söyler perdelerini getirdi çabuk yikansinmis falan diye der kulağına gelirse sonra kenidni kötü hissedersin 
0 oy
(27 puan) tarafından
Yani yavaş yavaş halledersin neden komsununkine atacaksın ki gario gekir gecik zamaani    kendi perdeni kendin yıka 
0 oy
(573 puan) tarafından
Ben çok safım heralde kabul de ederim şimdiye kadar yapmadım ama yapmam gerekiyorsa aciliyetim varsa söylerimde kii komşumda kabul eder o samimiyeti verdik birbirimize bende onun halısını yıkıyorum makinada onun makinası küçük hani o yüzden rahatlıkla söylerim ben halısını yıkamış olmasaydımda eminim teklifimi geri çevirmezdi 
0 oy
(793 puan) tarafından
Kirli kalır yınede demem ben kimseye tenezzül etmem 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
31 cevap 1,235 göst.
3 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
13 saat önce Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,680 puan) tarafından soruldu