+3 oy
1,107 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (253 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Seimage selamun aleyküm bacişkolarım bugünü keyif günü ilan ediyorum pizzam ilk defa yaptık ilk defa yedik çocuklar koca birer dilim yedi çok beğendiler bende çok beğendim ev sahibim hiç yemedim dedi 2 dilim de ona götürdüm bakalım beğenecek mi kızım hastaydı gece geç uyudum sabah geç uyandik çok hızlı geçti bugün siz neler yapıyorsunuz bakalım bizde durumlar bu şekil ❤️☺️

27 Cevaplar

0 oy
(777 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım ❤️ 
(253 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(860 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım benim yaptığımdada kaşar öyle kalmıyor nasıl yaptın kuru kalıyor benim kaşarlar geliyorum yemeğe :)) 
(253 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kız mutlu oldum bak öyle deyince tarifteki gibi yaptım önce hamuru 10 dkka pişirdim sonra mazemeleeri dizdim hemen pişti zaten hemen bekliyorum bacım sobayı da yaktim çayı da katıyorum
(860 puan) tarafından
Canım yakın olunsa keşke güzel komşular kurardım en azından arkadaş nerde düzgün cıkıcak hep kıskananlar cıktı karşıma mesala gidip gelirdik  çok saol :)))
(253 puan) tarafından
Keşke valla bende tekim benimkileri ben kıskanmiyorum da onalr beni beğenmiyor galiba onlarla yarış halinde olmadım için onları kıskanıp yarış haline girseydim o zamn samimi olurlardi
0 oy
(590 puan) tarafından
Afiyet olsun ellerine sağlık ❤️
(253 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
0 oy
(2,307 puan) tarafından
Aleyküm selam cnm. Efsoooo duruyor. Ben 1 dilimle doymazdım :)))
(253 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yakınsan çık gel bacım değilsen de yine gel daha güzellerinj yaparım snaa kahvaltı yapmıştim tok oldum için akşama da yemek yapmiycam bugünü pizzayla kapatıyoruz ☺️❤️
(2,307 puan) tarafından
Nasip cnm. Trabzon biraz terse kalıyor sanki :)
Gönüller bir olsun. Şifa olur inşAllah
(253 puan) tarafından
Yolun düşerse beklerim canım amin inşallah Allah razı olsun ❤️☺️
(2,307 puan) tarafından
İnşAllah tşkler ❤️
0 oy
(4,908 puan) tarafından

Hmm ellerine sağlık canısı güzel görünüyor ve afiyet olsun bizde görümcemdeyiz eşim Mardin'de gitti salı sabahı burada olacak özledim onu ama özlem de iyidir elhamdülillah bebişimi uyuttum oturuyorum öyle biraz telde takılayim dedim 

image

(253 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim balım Allah'ım razı olsun inşallah özlemek iyidir Allah'ım kavuştursun hemencik sizi bende kizmla uğraşıyorum hasta biraz
(4,908 puan) tarafından
Geçmiş olsun gülüm ve Ayn öyle bide amin amin amin kardeşim benim ❤️
(253 puan) tarafından
Çok sağol bacım Allah razı olsun ❤️❤️☺️
(4,908 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim
0 oy
tarafından
Kız canım çekti çok güzel ellerine sağlık 
(253 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kız yakınsan gel değilsen de gel ☺️❤️
tarafından
Afiyet olsun sana canım ❤️
(253 puan) tarafından
Sağol bebek ❤️☺️
tarafından
.❤️❤️
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Ay cok lezzetli görünüyor ellerine sağlıkk. 

Canım sen adanada mı yaşıyorsun
(253 puan) tarafından
Bende şans yok canım zaten yolun düşerse beklerim inşallah kaç kişi var hepsi uzak ❤️☺️
(2,134 puan) tarafından
Çok tesekkür ederim bende karatas yolu üzerind eoturuyorım yolun düserse bende seni beklerim mutlaka ❤❤❤
(253 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah birgün nasıp olur yakın olsaydik daha yüksek ihtimal gelirdim arabamız yok canım ama Rabb'im bilir
(2,134 puan) tarafından
İnşallah tanısmakta nasip olur ☺☺
(253 puan) tarafından
Amin inşallah ☺️

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,043 göst.
0 oy
11 cevap 424 göst.
16 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sare-Asel (2,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 725 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Prensesannesi (591 puan) tarafından soruldu

410,740 soru

12,358,953 cevap

41,321 kullanıcı

Kategoriler

...