0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar 1 hafta önce eşimle ailesiyle görüşmek istemediğim için tartıştık bana benim çatımın altında olduğun sürece ailemle görüşmek zorundasın yoksa ****** git dedi bide para konusunda tartıştık bana sürekli borcum var benden bişey isteme diyo hamileyim çocuğa alınacakları hep daha sonra olsun bu da olmasın diye benden anlayış bekliyodu ve tartıştığımız zaman da ben anneme her türlü destek olurum çocuğa bişey almam dedi ben daha bişey demek istemedim çok zoruma gitti ertesi gün saat 3 e kadar konuşmadık sonra dışarı çıkmak için giderken bana söyledi ben cevap vermek istemedim yanıma geldi sonra o ara tartışma başladı sesimi yükselttim bana tokat attı sonra hem sözlü hem fiziksel tartıştık elimden telefonumu evin anahtarını aldı ben de polise beni dövdü diye şikayete gittim uzaklaştırma falan verdiler 1 gece de nezarette tutmuşlar ben tabi biraz pişman oldum ona ulaşmak istedim ama o hiç ulaşmak istemedi ben de onun arkadaşının eşiyle konuştuğum da eşimi ve annesini gördünmü elleri kınalımıydı amacına ulaştı çünkü diye mesaj attım bu da eşime gitmiş ve şimdi bana bitirdiğini beni istemediğini hiçbir dönüşü olmadığını söyledi tabi ben çok üzülüyorum bir bebeğimiz var ve daha 1 buçuk yıldır evliyiz ne yapacağımı bilmiyorum bana ne söylemek istersiniz ne yapmalıyım doğru olan nedir

10 Cevaplar

0 oy
(2,390 puan) tarafından
Böyle bir adamla nasıl birlikte olup çocuk yaptın canım yazık gpnah değil mi sana ve karnındakine 
(7 puan) tarafından
Bilmiyorum ki çaresizlik mı akılsızlık mı sevgi mı inanın bilmiyorum
(2,067 puan) tarafından
Ben bir uzmanı dinlemistim az kadınlar kafalari evlilik düzelir mantığıyla çocuk yapıyorlar diye çok doğru biz kadınlar sanki doğurunca değer verir diyoruz sanirim evliliği kurtarır diye....çoğu kadın böyle düşünüp aslında kendi hayatlarını zehir ediyor...yazık yani
-Reklam-
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Bu ilişkinin suyu çıkmış canım. Yani esin de pek istemiyor gibi ve çok anacı ayrıca normalde de el kaldırmamasi gerekir ama hamile halinle sana tokat atmış. Daha anasından ayrilamamis bence sen yoluna bak kuzum daha da kotu bir noktaya gelmeden
(7 puan) tarafından
İşte içimle nasıl baş edebilirim dayanmak çok zor içim sıkılıyor duramıyorum çaresizim elimden bişey gelmiyo
(4,380 puan) tarafından
Alışkanlık canım ya inanki geçer iki üç ay üzülürsün ama bir ömür uzulmekten iyidir
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Karnındakinin geleceği psikolojisi ve mutluluğu için boşan derim kardeşim o çocuk doğduğunda da adam olmayacak eşin sonuçta sende mutlu olmadığın yerde şiddet gördüğün yerde ne mutlu bir çocuk yetiştirebilirsin nede psikolojin buna el verir 
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Doğru olan topla pilini pirtini ananın evine bacım.tamam mi .olan olmuş artık o çocuğun yicegi ekmek var ama o çocuğu da ziyan etme böyle evde.bundan koca mi olur? Hamile eşine tokat atan ,çocuğuma değil anama destek olcam diyen.
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Zihniyetini belli etmiş. Yetişkin olmadan evlenmiş ana kuzusu.  Ne Allah korkusu ve var ne sorumluluk bilinci. Kabul etmek şimdi zor ama geçer şu an toptan yaşadığın üzüntüyü ömür boyu yaşayacağına bu şekilde olması daha yeğdir. Önceliğim annem diyen adam olamamıştır büyüyememiştir
0 oy
(44 puan) tarafından
Valla bebege yazik ama canım yol yakınken din bence gidecek yerin varsa. Ana kuzusu erkek zordur bu böyle devam eder seni yıpratır daha ailesinden kopamamis annesinin istediğini alacak ama bebegininkini yok  öyle dünya yok.  Ayrica sikayet konusunda iyi yapmışsın benim cesaret edemedigim seyler helal olsun  sen git ailenin evine aklı başına gelir belki hem suçlu hem güçlü vurmak dnedir ya hamile kadina
0 oy
(398 puan) tarafından
Yolun başındasın hiç pişman olma kendi yalvarsın. Çocuğunu Bike gözü görmüyor annem diye tutturuyorsa alttan alma derim. Nasıl başlarsa öyle gider bırak o sürünsün hatasını anlamadan affedersen daha çok tepene çıkacak emin olabilirsin 
0 oy
(109 puan) tarafından
Daha önce oluyor muydu böyle tartışmalar? Tartışma olur da Tokat attığı an bitmiş zaten hersey dediği sözler bile çok ağır bence yoluna bak sende onun uzulmedigi yerde sende üzülme. 
(7 puan) tarafından
Evet hep bir aile sorunumuz var dı bu olaydan 1 ay önce annesi etrafta laf çıkardı bu da benim babamla konuşma bahanesiyle beni babamın evine bıraktı gitti o zaman da ben hep aradım konuştum hiç hayatında yokmuşum gibi davrandı bana benim ailemle görüşmek istemediğini söyledi kabul ettim sen bilirsin ben zorlamıyorum dedim ben görüşüp konuşsam yeter bu sefer ona zorlandı ki ailene ben ne zaman istersem o zaman gideceksin ve sürekli konuşmayacaksın konuşunca siliyodum ki görüür de tartışırız diye kendi ailemle görüşmek istemiyodu benim de görüşmem batıyodu ama onun ailesiyle hep iyi olmamı istiyodu tek başıma çarşıya gitmek istesem izin vermezdi beraber gidelim desem zorla ya da hiç kabul etmezdi ama annesiyle ya da kız kardeşiyle gidince hiç sesini çıkarmazdı ve ben de tartisiyodum zoruma gidiyodu ister istemez ama o yine hep beni suçladı
(109 puan) tarafından
Baştan belliymiş canım yavaş yavaş belli etmiş kendini. Hamilesin zor olacak belki ama böyle zaten yürümez o da değişmez artık. Ailesini çocuğuna değişebilen bir insandan zaten bisey beklenmez.Sahip çıkacak bir ailen varsa hemen boşan böylesi hem senin hemde çocuğun için en doğrusu.
(7 puan) tarafından
Ailem sahip çıkıyo çok şükür ama işte çocuğumun baba hasreti çekeceği ihtimali çok üzüyor beni
0 oy
(448 puan) tarafından
Şuan boşlukta olabilirsin içinden pişman olmasını istiyorsun sana gelip yalvarmasını hatasını anlamasını istiyorsun gelse sana iki güzel söz söylese büyük ihtimalle barışırsın ama sakın barışma ayrıl babanın evine git o çocuğa da yazık hamile halinle sana bunu yapan ilerleyen zamanlarda neler neler yapar gitsin annesiyle yaşasın annesiyle yatsın kalksın. O adamdan hayır gelmez hata sende de değil belki ilerleyen zamanlarda kendini suçlarsın ama senlik bir durum yok emin ol
(7 puan) tarafından
Ben de suç ben de olmadığını biliyorum ama kendimi kandırmak istiyorum işte olay çok yeni elimden bişey gelmiyo
0 oy
(3,894 puan) tarafından

Valla ne diyeceğimi şaşırdım Allah hakkınızda hayırlı olanını nasip etsin inşallah kardeşim ama üzüldüm ikinizin adına :(

(7 puan) tarafından
Dualarınıza talibim müslümanın müslüman kardeşine gıyaben yaptığı dua kabul olurmuş ne olur Allah rızası için özellikle hamile annelerimden istiyorum günahsız yavrumun hürmetine şu cuma akşamı hürmetine birinizin duası kabul olur belki
(3,894 puan) tarafından
Kurban olduğum Allah'ım yar ve yardımcın olsun inşallah rabbim yuvanı dağıtmaya çalışanlara Fırsat vermesin hayırlı olanını tez vakitte nasip etsin inşallah
(7 puan) tarafından
Amiiin amin Allah razı olsun
(3,894 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
5 cevap 244 göst.
+1 oy
8 cevap 298 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde izmirli_35 (1 puan) tarafından soruldu