0 oy
350 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,496 puan) tarafından
Hayalinizdeki mesleği yapmak için elinize fırsat geçse ama çocuğunuzu bir müddet kaynananiza bırakmanız gerekse bu fırsatı değerlendirir misiniz? 

34 Cevaplar

+3 oy
önce (2,028 puan) tarafından
Birakmazdim net 
-Reklam-
+2 oy
önce (554 puan) tarafından
Şu kadar söyleyeyim ben hep wep tasarımda ilerlemek ve kendi uygulamamı yapmak istedim şuan bir kızım var elime öyle bir fırsat geçse kızımı ne kaynanama ne anneme bırakamam öyle şeyler görüyor okuyorum ki kızımı asla gözümün önünden ayırmam ertelerim hayalimi belki bir daha bu fırsat elime geçmez ama kızımı gözümden ayırmam hayalim hayal olarak kalır gider 
önce (1,496 puan) tarafından
Bir daha bu fırsat geçmeyecek evet
önce (554 puan) tarafından
Dediğim gibi o zaman yapacak bişey kalmaz hayal olarak kalmaya devam eder aklım kızımdayken hayalimdeki işi ha yapmışım ha yapmamışım
+2 oy
önce (1,867 puan) tarafından
Bırakmam. Allah korusun bir şey olsa parası da işi de yere batsın dersin. Hele bu zamanda . Belki kaynanan güvenilir olabilir ama bir misafir gelse çocukla oynayacağım seveceğim diye bir yerine ellese opse aklıma bin türlü şey gelir. 
+1 oy
önce (1,756 puan) tarafından
Büyükse olabilir ama küçükse olmaz.
4 yaşında
Benim için yinede küçük canım..
Anlatınca anlıyor aslında tamam anne diyor ama çocuk sonuçta ne kadar tamam dese de arar beni
3-4 yaşın bence hiçbir farkı yok benim kızımda 3 yaşında anlatıyorsun anlıyor ama kabul etmiyor. Ayrıca araması değil ben bırakamam canım ne kadar iyi olursa olsun esimin ailesi. Kızımı 1 saat bırakıp hastahaneye gittim geldiğimde kayınvalideme anne diyordu bu resmen benim için bir travmaydı ondan sonrada birdaha asla dedim oyüzden 6 yaşa kadar hiç bırakmam öyle 6 yaşındanda sonra çok zorda kalırsam..
+1 oy
önce (3,727 puan) tarafından
Çok zor bir karar birgün bile ayrı kalsam aklım kalıyor 
Benimde öyle ama sonra bir ömür rahat edecegiz
önce (3,727 puan) tarafından
Orası da var evet
+1 oy
önce (1,850 puan) tarafından
Bacım yanlış anlama ama süresi 10 ay dedin dye bir tereddüt ettim. Yok yinede bırakmazdım.ilerde pişman olacağımı bilsem bile
+1 oy
önce (62 puan) tarafından
Evet, hatta bir planım var.  olursa iki sene ( resmi tatilller , semester ve yaz tatili hariç) bırakmak zorunda kalacağım. 
Bu arada POMEM mi düşünüyorsun?
Evet sende mi
Ben pmyo dusunuyorum . Yaşım daha genç ve üniversitemi 3. Sınıfta dondurdum. Bu yüzden üniversite mezunu değilim. Geçen seneden beri pmyo dusunuyorum inşallah ikimiz de hedeflerimize ulaşırız
Çocuğun var mi
Var var , 16 aylık bebeğim.
+1 oy
önce (253 puan) tarafından
Bırakmam. Acı gerçekler: çocuk yaptıysan çocuğu tüm hayal ve önceliklerinin önüne koyacaksın
0 oy
önce (5,913 puan) tarafından

Bırakırım kaynanama...

0 oy
önce (187 puan) tarafından
Çocuğumun geleceği için bırakırdım sonuçta çocuklar birazda anne babayı örnek alıyor kendilerine 
10 ay kadar bir süre
10 ay da çokmuş bilemedim baya bir özler seni
Evet bana da çok geliyor ama sonra bir ömür rahat edecegiz
Valla sen çocuğunu daha iyi tanırsın dayanabilecek mi sensiz
0 oy
önce (615 puan) tarafından
Bebeğim karnımda daha ama bilemedim kararsız kaldım :) 
0 oy
önce (1,088 puan) tarafından
Onun için ne hayallerden vazgeçtim mesleğimize  bıraktım koymaz bize  
0 oy
önce (2,047 puan) tarafından
4 yaş aslinda krese bırakılabilir imkan varsa hem sosyallesir tek kalmaz, aktiviteler vs
Yatılı gitmek zorundayim
önce (2,047 puan) tarafından
Yatılı zor olur diye dusunuyorum, ne kadar surecek bu egitm gibi birsey mi?
0 oy
önce (16,805 puan) tarafından
Benimki 5 yaşında 1 gece hastanede kaldım beni  çok özlemişti canım bende çok özlemiştim yani çocuk için zor küçük daha nasl dayansın 
0 oy
önce (50,745 puan) tarafından
neden ayri kalmak zorundasin
0 oy
önce (350 puan) tarafından
On ay boyunca sizi hiç görmeyecek mi?  Kendi adıma konuşuyorum, 10 ay boyunca 4 yaş çocuğumu görmeden duramam. Çocuk için de çok zor olur. Ama 10 ay sonrası çok harika bir gelecek mümkün olacaksa yine düşünülebilir. Ya da ertenebilir. Yine istediğiniz meslek için başka eğitimler alır, bilgilerinizi arttırır ve canlı tutarsınız. Eğer mümkünse online eğitim ile de destek alırsınız. Biraz büyüyünce de 10 ay rahat bırakırsınız. 
Yaş sınırı var polislik istiyorum bu sene son senem
önce (350 puan) tarafından
Çok zor bir karar o zaman. Nasıl oluyor eğitimler bilmiyorum ama sadece haftada 1 bile görme şansınız yok mu. Mesela eşiniz her hafta sizin yanınıza getirebilse yine iyi olur. Allah yardımcınız olsun.
0 oy
önce (167 puan) tarafından
Polis mı olacaktın sen öyle hatırlıyorum

Eğer öyleyse ben kesinlikle bırakırdım. En başta çocuğun geleceği için
Evet canım çocuğuma kıyamıyorum düşünmekten kafayı yicem
0 oy
önce (6,261 puan) tarafından
Yorumda okudum 10 ay 4 yaşında çocuğumu bırakmam kendi anneme 2 saat bırakınca aklım kalıyor benim 
0 oy
önce (1,000 puan) tarafından
Ne kadar bi süre bide kayınvalide güzel bakar mı.hafta içi sadece mı mesela haftasonları birlikte mı olacaksınız. Kesintisiz ayrı kalmak çok zor yanii
0 oy
önce (256 puan) tarafından
Ne hayali nerden atansam şükredecem mecbur bırakacam görümceme ya da anneme bırakabilirim kaynanam bakamaz. Bakabilse bırakırım bir müddet sonra bakıcı. Cocuk 4 yas sankı bi yorumda öyle okudum 4 yaş bırakılır tabiki niye bırakılamasın benımkı küçük 1 yaşında. Çalışan anneler napıyor  onu da düşünmek lazım onların daha kücük oluyor üstelik çalısıyorken 
Bu nasıl bir iş söyler misiniz
önce (145 puan) tarafından
Askerlik gibi düşünün 10 ay boyunca eğitim alacaklar polislik okulu bu öyle izni tatili yok telefon bile kısıtlı diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim
Polis mi olmak isitıyrosunuz
Evet pomem
10 ay cok ya siz benım hayalim yapacam derseniz size kalmış ama ben olsam yapamazdım

İlgili sorular

0 oy
63 cevap 1,366 göst.
21 Ekim 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 715 göst.
10 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 511 göst.
0 oy
15 cevap 392 göst.
6 Eylül 2024 Aile kategorisinde Pakize333 (2,237 puan) tarafından soruldu