0 oy
81 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,461 puan) tarafından
Sizce arada fark varmı yani katı meyve sıkacakalrı vitaminini tamamen öldürüyor mu meyve sebzelerin.  Katı meyve sıkacağı  vitaminini yok ediyor ama bu slow juicer prens yaparak çıkarıyor muş suyunu.  Fiyat farkı baya var slow juicer en ucuz Karaca'nın oda 4bin 5 bin iyi denilen markalar 17 bin. Ama katı meyve sıkacağı Philips marka iyisi 3 bin . Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 

4 Cevaplar

+1 oy
(13,947 puan) tarafından
vitamini öldürmek değil, posayı atıyor. normalde 1 elmayi yiyorsun diyelim ama meyve suyı çıkarmak için 2-3 elma sıkıyorsun, o elmanın şekerini vücuduna alıyorsun. ve bütün posayı atıyorsun. 

1 elmalık şekeri vücuduna almak varken 3 elmalık şekeri vücuduna alıyorsun üstelik tokluk hissi de yaramadığından çabuk acıkmana sebep
(13,947 puan) tarafından
meyve suyu içmek yerine meyveyemek en sağlıklısı
(1,461 puan) tarafından
Doğru mantıklı aslında.  Bizim çocuklar meyve suyu seviyor da bunları duyunca bi soruşturayım dedim
-Reklam-
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Hanımlar kullananlar var mı 
0 oy
(3,855 puan) tarafından
Katı meyve sıkacağım var en son ne zaman kullandım hatırlamıyorum sanırım 7 seneyi geçmiştir kaldırıp garaja koydum temizlemek ölüm gibi çok meyve ziyanlığı yapıyor
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Bence ikisi de gereksiz. Katı meyve sıkacağı 5 yılda 3 kere anca kullandık. Kızım istediği zaman basitçe hemen limon sıkacağı nda sıkıyorum 1-2 tane

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 112 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
14 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Doga_DVM (5,455 puan) tarafından soruldu

412,647 soru

12,423,661 cevap

45,354 kullanıcı

Kategoriler

...