0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (323 puan) tarafından
Kızlar kuru soğanla yapsam aksamadan sabaha kadar kötü olmaz mı yeşil mi kullansam çünkü yarın yapamam dolaba bırakacağım 

15 Cevaplar

+2 oy
(2,168 puan) tarafından
Patates salatası dolapta zaten beklemez hiç yapma o zaman 
(2,027 puan) tarafından
Valla yaaa ☺️☺️
(2,168 puan) tarafından
Olamaz ya bu. Hadi bir yere gitmen lazim patates 20 dk haşlanır y şıllık doğra geceden strecle anlarım. Karıştır hepsini sabah oldu bitti. 20 dk da kendin hazirlanirken patates de pişer yani
(2,027 puan) tarafından
Kısır bile atıyordu buzluğa ya aklına gelebilecek herşey ☺️☺️
(1,062 puan) tarafından
Şaka mı gerçekten asjsjsjsjsj patatesı haşla kabuklarını soyma oda sıcaklıgında yarına kadar birşey olmaz dolaba koyarsan buz gibi olur salata ılık güzel olur, yeşillikkerını de doğra dolaba saklama kabında koy yarın karıstır patatesı de soy doğra at ıcıne tamam
(2,027 puan) tarafından
Gerçek valla yaa ☺️ ya hiç güzel olmuyor ki öyle de buzluğunun kokusu siner diyorduk yok diyodu çok güzel oluyor elimin altında hazır oluyor ☺️☺️ anneme dedim kuru fasulye pilavda poşetleyip atar bu kadın pohahaha
-Reklam-
+1 oy
(6,941 puan) tarafından
Yeşil soğan severim ama yarına kadar kötü olur 
+1 oy
(12,533 puan) tarafından
Iki turlude dolapta beklemez kokar porsur. Sadece patatesini haşla ve dogra. Yesillikleride yika hazirla sabah dogra karistir
+1 oy
(499 puan) tarafından
Bekleyen patates maalesef ya yenmez 1 gün dolapta kalınca bozuluyor demisti kayınvalidem sakın yeme demişti belki onun yanlış bildiği biseydir ama bence tadı falan kalmaz gider bence yapmayın 
0 oy
(577 puan) tarafından
Bende ikisi de yakışıyor. Ama soganlarini sabah dograsaniz daha güzel olur
0 oy
(5,976 puan) tarafından
sogani sabah dogra kimonu tuzunu da yemeden once koyarsan yesillikler ölmez soganda kokmaz
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Patatesi şimdi haşla, ama her şeyi sabah yap. Patates salatası yapılıp hemen yenmesi gerekiyor, sonra kokmaya başlıyor
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Patates haslandigi zaman r

Gerçekten çok kötü oluyor sabah 15 dk nı almaz aslında yada haşlayıp bırak sabah yaparsin yapıp koyarsan daha kötü olur 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Ben kuru sogani yakistirmiyorum içine şahsen 

Yeşil soğanla yapiyorum
0 oy
(883 puan) tarafından
Tabiki kötü olur 
0 oy
(6,213 puan) tarafından
Taze bir şekilde tüketilmesi daha lezzetli olur yeşil soğan kullan daha güzel oluyor
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Taze yapıp hemen ikram ediceksen yeşil soğan güzel oluyor.  
0 oy
(51,324 puan) tarafından
sogan kokar ikisidenbiz ikisini de koyuyoruz da malzemeleri doğra soğanı yarin dogra
0 oy
tarafından
Hangi soğanı kullanırsan kullan soguanini doğrama diğer malzemeleri doğra soğanı sabah doğra ekle
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Tadı güzel olmaz, ben patatesleri biel haşlayıp bekletmem. İlla ki kuruma oluyor suyunu çekiyor lezzetli olmuyor. Sabah haşlayıp, misafir gelince bile hazırlayabilirsiniz. Ben maral maydanoz kara lahana ince dilimlenmis şekilde bir de kuru soğanla yaparım. Biraz yağı bol olmalı bir se toz kırmızı biberi pul biber ve azıcık da limom ekleyin çok lezzetli oluyor 

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 322 göst.
28 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grssbbk2 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 532 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,214 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı