0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba herkese,7  8 haftalikken hafif kahverengi akıntım olmuştu doktorun önerisiyle progestan kullanmaya başladım daha sonra lekelenme bitince yine doktor tavsiyesiyle bıraktım.11 hafta 4 günlük gebeydim fakat geçen hafta bi anda doğum sancısı gibi gelip giden ağrı çektim iki gün ve bebeğim ikinci günün sonunda düştü maalesef.O aralikta doktora gittim progestanı tekrar verdi alttan al dedi iki gün kullandim ama maalesef.Acaba ben mi ihmal ettim arkadaşlar? Bebekte sıkıntı yoksa düşmez denilmiş bir kaç yerde,acaba sıkıntı benim rahmimdeydi de ben mi ihmal ettim çok üzülüyorum çok ağlıyorum acaba benim yüzümden mi oldu progestanı hiç mi birakmasaydim diyorum kendi kendime.Bebeği gördüm birde peçeteyle aldık elimize hiç bir yerinde bir sorunu yoktu hani bir yerinde engel vardida düştü desem yoktu her şeyi belliydi elleri kolları ayakları,bilemiyorum çok üzülüyorum benim ihmalim diye :(

13 Cevaplar

0 oy
(143 puan) tarafından
Hiç bi şekilde kendinizi suçlu hissetmeyin rabbim böyle nasip etmiş böyle olmuş elinizden geleni de yapmışsınız demekki cidden sağlıksız bir bebekmiş bende düşük yaptım sizin yaşadığınızz acıyı anlayabiliyorumm
(24 puan) tarafından
Acaba bilemedim mi diyorum başka doktora mı gorunseydim diyorum kendimi suçluyorum niye kullanmadin ilacı sürekli diye,o kadar kötü ki Rabbim bize sabır versin inşallah
(143 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim hayırlısıyla  tekrardan nasip etsin inşallah
(24 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Canım sağlıksız bebekler genellikle düşüyor sağlıklı olsa ne olursa olsun düşük olmaz üç gebelik geçirdim ağır şeyler de taşıdım herşeyi de yaptım hamileliğimde tektim diye şükür busey olmadı yerinde oturup.suyu önüne gideni de taniyorum düşük yapmıştı olacağı varsa önüne gecemiyorsun malesef kendini suçlama canım rabbim sağlıklısını nasip.etsin kucağına almayı 
(24 puan) tarafından
Benimde ikinci gebeliğim bir kızım var 4 buçuk yaşında bende onda herşeyi yaptım ettim ağır kaldırmak vs. hiç düşük kelimesini bile duymadım kızımda.Bunda böyle oldu diye kendimi yedim
(963 puan) tarafından
Yok canım alakası yok bebek sağlıklı olsa tutunurdu ilaca bile gerek kalmazdı yani annemde düşük yaptı 4 aylıkken hemde doktor öyle söylemişti anneme üzülme bebek saglikli olsa düşmez di diye
(24 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum sağolun
0 oy
tarafından
Bende kaybetmiştim bebeğimi çok yandı için çok ağladım ama doktorum dedi ki demekki sağlıksız bir bebekti yoksa ölmez di dedi 
(24 puan) tarafından
Umarım öyledir,bize şefaatçi olsun inşallah
tarafından
Amin ecmain Rabbim sabırlar versin
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Canım benım kendını suçlama alacak nefesı varsa nelere rağmen doguyor erken doğsa bıle yasıyor ama alacak nefesı yoksa biçilen ömur o kadarsa sen ne yaparsan yap ölumun önüne geçemezsın.. 

Sebep arama teslimiyet en güzel ilaç elden birşey gelmez malesef zor ama ömrü bu kadarmış canım benım
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim siz dahil cevap veren herkese,kendimi yiyip bitirecektim buraya yazip bir teselli almasam
(1,065 puan) tarafından
Bırde genelde kendımde çevremde gördüğüm ılk gebelıklerde rahım hazır olmadığından da olabiliyormus doktorum demıstı genelde ilkler düşüyor kımyasal gebelık olarak düşüyorlar yada böyle bıraz ilerleyince ama nasip işi kuzum üzülme lütfen geçmeyecek hep kalacak aklında ama alışacaksın insanoğlu nelere alısmıyor kı hayatta herşey bızım ıcın
(24 puan) tarafından
Benim 4 buçuk yaşında bir kızım var bu ikinciydi ama yine de Rabbim hayırlısıyla güzellikle versin
(1,065 puan) tarafından
Anladım canım bu kadarmıs demek kı ömru :(
(24 puan) tarafından
Evet öyle gerçekten
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Canim uzme kendini dusecegi varsa dusuyo. Yoksa ne yaparsan yap dusmuyo. Belki bedensel degil ,fiziksel bi sorun vardi. Ya da organlarinda sorun vardi. Bilemezsin ki. Bebekte sorun varsa vucut onu atar yani dusuk olur. Muhtemel bi sorun vardi. Boyle dusun. 

Benim arkadasimin bebeginde kalp sorunu vardi dogumdan 2 gun sonra ani bi sekilde bebek oldu. O 2 gun bile yasmasi mucize dediler. Baska bi tanidigim olu dogum yapti. 

Kolay degil tabi ama uzme kendini. Kendini asla suclama. 
(24 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir, yiyeceği ekmek içeceği su yokmuş nasip böyleymiş demekki
0 oy
(926 puan) tarafından
Nasibindeki olmuş kendini suçlama 
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,408 puan) tarafından
Cok gecmis olsun Rabbim sabirlar versin. Bende ikinci gebeligimde dusuk yasadim hemde progestan kullanirken. Yani yiyecek ekmegi varsa doguyor yoksa sende veya doktorda bisey yapsa olmuyor. Ondan sonra tekrar gebe kaldim ikinci cocugum 19 aylik oldu bile. Yeniden olur uzme kendini.
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah çocuğunuzu size bağışlasın
0 oy
(13,784 puan) tarafından
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip.etsin hiç kendini suçlama bu hayatta hiç bisi bizim elimizde değil onun ömrü o.kadarmis 
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun hepimize inşallah
0 oy
(582 puan) tarafından
Hiç kendını suçlama canm bende bır yıl içinde ıkı kere kürtaj oldum ıkısınınde kalbî durmuştu yapacak birşey yok allahın takdiri
(24 puan) tarafından
Allah size de sabırlar versin inşallah
0 oy
tarafından
Ah canim benim kitamam sana ne kadar kotu bisey yasamissin doktorlarin dediginden cikmadiysan bi de sigara kullanmadiysan senlik bisey degildir 11 hafta olmus rahminde sikinti olsa o kadar da durmazdi diye dusunuyorum ki olsa bile o da Allah’tan gelwn bisey acip bakamiyoruz ki rshmimizi nerden bilelim 
(24 puan) tarafından
Yok sigara kullanmiyodum yanımda bile içirmiyodum,bir kızım var onda ağır taşıdım köye gidip geldik yolları çok taşlıydı baya sallanmisti araba onu o kadar korumamama rağmen düşmemişti ama bunu da bi o kadar koruduk, nasibimizde yokmuş
tarafından
Nasip iste canim elinden feleni yapmissin daha nolcak takdiri ilahi
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Kendini suçlama sağlıksız gebelikte rahim yeni bir gebelik için temizlenmeye geçer bunun seninle ilgisi yok nasibi yokmuş sağlıkla tekrar olur sen bu süreçte kendini strese koyma. Bir Dr. Demişti bebek sağlıklıysa ne yaparsanız yapın düşmez ama sağlıksızsa rahme beton da dökseniz önünde durmaz. 
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için çok sağolun
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun canım iki düşük yaptım ikincide doktor kalbi durmuş dedi kanamam coktu bir gün bekleyelim eve git iş yap hopla zıpla ağır taşı kendi düşsün kürtaj olmamış ol dedi ve yaptım asla düşmedi sonra genetik testte bende kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı demem o ki senin ihmalin söz konusu olamaz ya hastalığı vardır bebeğin ya sende sorun vardır ama Allah'ta ln gelen kendini asla suçlama 
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim,Rabbim size de meyvesinden tattirsin inşallah
0 oy
(445 puan) tarafından
Benimde aynı durum oldu 7-8 haftalıkken gittim doktora. Doktor ilaç vs gerek yok dedi bebek sağlıksız ise düşer dedi. Dediği gibi de 2-3 gün içinde düştü . 
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim tüm bu durumu yaşayanlara ve evlat isteyen herkese Allah sağlığıyla yeniden versin inşallah
(445 puan) tarafından
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür 2 oğlum var suan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar6565. (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
8 cevap 199 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Zeynepguler27 (27 puan) tarafından soruldu

410,974 soru

12,367,865 cevap

42,175 kullanıcı

Kategoriler

...