0 oy
82 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,361 puan) tarafından

Ya kizlar neden böyle surekli kendi istediği ni yaptırmak ıstiyor 

Aglamakli ve hic bizi dinlemiyor babasıyla bu norml mi sürekli miz miz ağlamaklı huysuz 

Bazn bağırıyorum yalan yok sonra üzülüyorum zatn bebekliğinden de gazlı bi bebekti cok zor dönmeden geçtik 

Kimsenin yardımı olmadan bakmaya çalıştım diyorum ki nerde hata yapıyorum ve iyi bi anne değilmiyim yetemiyorum bu kdr hircinsa suc bnde diye ağlıyorum Allah rizasi icin bna akil verin bağirdigim zamn da üzülüyorum ne zormus annelik:(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende artk isyanlardayimmmmmmm 3 yaş bebesiyle
(2,361 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım:(
-Reklam-
0 oy
(2,201 puan) tarafından

2 yaşın adı çıkmış, esas kan ter gözyaşı 3'te:(

Oğlum bugün kafasını döşeğe vura vura ağladı, sebep de babasının oyun hamurundan yaptığı yuvarlaklar benimki kadar güzel değil diye :blink: Kafan acır diyoruz daha çok vuruyor daha çok bağırıyor. Alt komşumuzla olaylıyız ses yüzünden, evde çocuğa şiddet uyguluyoruz diye düşünüyor kesin 

(2,361 puan) tarafından
Evet cnm sabirliyiz ama yapma dedikce daha cok yapıyorlar:(
0 oy
tarafından
Sen bensin bacim gel aglayak 
(2,361 puan) tarafından
Gelim cnm vlla cok yoruldum inan bu vücut yorgunluğu da dgl yani bilemiyorum:(
tarafından
Kiz bugun bende de var bisey boyle uykusuz gibiyim ya da yorgun gibiyim ya da hasta olacak gibiyim hic cocugun yordugunu dusunmedim belkide ondandir
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Durduk yere ağlama krizleri yaşıyoruz sebebi yok sonra kendi kendine gelip sarılıp sakinleşmeye çalışıyor ama o ağladığı süreçte gerçekten o da yıpranıyor bizde 
(2,361 puan) tarafından
Evet hemde nsl cnm çok zormus annelik:(
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Canim artık fikirlerini ortaya koymaya başlıyorlar inatlasiyorlar yani normal bi süreç aslında 2.5 yaşında kızım da öyle hep ben yapcam edası yapamayınca bağırmalar falan. Benim de gazliydi aynı sizin gibi tek baktım yani keşke bagirmasak ama başka türlü de durmuyor be bacım artık yoruluyoruz kafam götürmüyor bazen gercekten
(2,361 puan) tarafından
Cok doğru cnm haklisin hani ne kayınvalidem var ne annem hepsi memlekete insn soyle bi dinlenmek de istiyir kizimi cok seviyorum inan onu dünyalara değişmem âmâ iste biz anneler de yoruluyoruz:(
(13,559 puan) tarafından
Hepimiz seviyoruz evladımızı canım bağırıyoruz diye bu onu sevmediğimiz anlamına gelmiyor ama evet youluyoruz yani

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
15 cevap 374 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 161 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde nurdandde (239 puan) tarafından soruldu