0 oy
125 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (555 puan) tarafından
Iyı akşamlar hanımlar. Sizin tavsiyenize ihtiyacım var. Annemler 2 yıl önce aldoradan baza ve yatak aldı bazası güzel ama yatağı  bız adama ısrarla en iyisi olsun dedik babamın fıtığı var  . Bır yatak verdi en iyisi dedı bana yüksek geldi alt ve üst ortopedik dedi ve çok  aşırı yumuşak  annemler aldığı günden bu yana her gün şikayet edr yarın allh kısmet ederse yatak bakmaya gıdecez nerden almalıyız nasıl almalıyız fikir verırmısınz ben bellonadan alalım diyorum

5 Cevaplar

0 oy
(788 puan) tarafından
Yatas derim en güzeli bana göre biz iki bazayida oradan aldık memnunuz 
(555 puan) tarafından
Hmm yorumlar hep yataş demiş ordan alırız
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Biz yeni yataştan aldık yatak bence çok rahat ama benim bebek benimle yatıyor o hiç beğenmedi mecbur eski yatakta yatıyorum
(5,976 puan) tarafından
bebekle ne alakami. :) bebis yanina asla alistirma nacizane tavsiyem bi yapistimi 10 yaşa gelse de anne baba yaninda yatmak ister
(448 puan) tarafından
Mecbur yatırıyorum gece 10 dkda bir emiyor
0 oy
(5,976 puan) tarafından
biz puffyden aldik daha gelmedi .  sporcu yatagi yeni cikmis asiri rahat denedik gttik yattik harika otesi vinner sleeep diye gecio biraz pahali sadece. yatak baza baslik 47 bin 
(555 puan) tarafından
Hmm olmadı orayada bakarız
0 oy
(49 puan) tarafından
Yataşın yarısı yumuşak yarısı sert yatakları var. Fiyatları bir tık yüksek ama çok kullanışlı. Eşim yumuşak yatak sever, ben bel ağrılarım yüzünden sert yatak severim. Problemi böyle çözdük deneyin derim bi mağazaya gidip. Bir de bel fıtığı olanlar için özel sert bir yatak var yataşta, sorarsanız çalışanlar gösterir. Biz çok memnunuz bir deneyin bence mağazada
(555 puan) tarafından
Sağol canm
0 oy
tarafından
Benimki bellona agri sanci olmuyo yumusak degil serte yakin ama iyi yani en mukemmeli degildir tabiki ama is gorur bence ama sey var bellona ds teslimat sikintisi var cok oyaliyolar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde glsm.c (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
9 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ek00 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hryhry1 (1,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.