0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Keseden bebegin cinsiyeti belli olurmu acaba 7 haftalıkken cinsiyet tahmini yapan birine attım erkek dedi böyle bir şey varmıdır acaba birde eldeki nesil çizgilerine bakıp kaç çocuğun olcagini ve cinsiyetlerinin ne olcagini söyledi böyle bir şeyin doğruluk payı varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(49 puan) tarafından
Doğruluk payı yoktur. Bebişin cinsiyeti yeni oluşmaya başlıyor kendini belli edince görürsünüz. Heyecanlanmışsınızdır eminim ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki yakında öğreneceksiniz :). Ben de daha dün cinsiyeti ne acaba diye merak ediyordum şimdi kucağımda on aylık olacak :) 
(2 puan) tarafından
Haklısınız kesenin şekline göre belli oluyor dediler çevremde de çok fazla bu şekil konustuklari için ister istemez bir sorguluyor insan  maşallah sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi ❣️
(49 puan) tarafından
Teşekkür ederim darısı size inşallah. Benim kızım oldu kese fasulye gibiydi bilmiyorum doğruluğu nedir :)
(2 puan) tarafından
Hah işte benimki de öyle fasulye gibi ve ben sağda hissediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli olur kalbimden geçen hayırlıysa o olsun
(49 puan) tarafından
İnşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(6,879 puan) tarafından
Beklesen bi 7 hafta daha :D az kalmış zaten 

Hakkında hayırlısı olsun inşallah
(2 puan) tarafından
Heyecan olunca işte birde tedaviyle gelen bir gebelik olunca insan duramiyor ama haklısınız :) amin inşallah
(6,879 puan) tarafından
Hayırlı olsun Sağlıkla doğsun canım kaç yıldır tedavi görüyorsun
(2 puan) tarafından
2 yıl oldu
(6,879 puan) tarafından
❤☺☺☺bence senin kızın olacak
0 oy
(53 puan) tarafından
Cinsiyet tahmini yapan kim acaba nereye attınız, bende merak ediyorum:)
(2 puan) tarafından
Instagram'dan Ebrar diye bir kadındı yanlış hatırlamıyorsam
(53 puan) tarafından
Ücretli bakıyor demi
(2 puan) tarafından
Evet ama bence haftaniz küçükse biraz daha bekleyin sonra benim gibi sürekli düşünürsünüz acabami diye :)
(53 puan) tarafından
Bende 13 haftalık oldum, ama doktor söylemedi 16 dan önce söylemiyorum dedi, bende merak ediyorum, instada bı sayfa var ücretsiz bakiyo, cinsiyet tahmini yazın, profil fotosunda ücretsiz bakıyorum diye yazıyor, genelde doğru biliyor, ablaminkini doğru bilmisti, banada bı tahminde bulundu, bakalım benimkide doğru çıkar inşallah, sizde onada bı atın isterseniz
(2 puan) tarafından
Haftası sizinki kadar büyürse atayım bir sağolun sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi :)
0 oy
(303 puan) tarafından
İnanın hiç alakası yok hatta bunu ticarete dökenler var inanmayın bunların oyununa lütfen. Böyle bir şey olsa doktorlar 4 5 aylık olmayı beklemez hemen 2.ayda söylerdi cinsiyeti 
(2 puan) tarafından
Haklısınız tabi
(53 puan) tarafından
Nub teorisinde genelde doğru çıkıyormus, geçen bı doktorun aciklamasinda gördüm bende bilmiyordum, ama tabi doğru bakmak gerek, gerçekten bilenler oluyor, bazilarida dediğiniz gibi ticarete dökenler var, gerçekten bileni bulmak lazım :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde erbaydilan (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 249 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,001 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,046 cevap

43,623 kullanıcı

Kategoriler

...