0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (1,397 puan) tarafından

bi bayanla tanistim yaşadığım şehirde toptan satisim vardır diye ilan açmış hani bende deneyim dedim sattım baya ürün ama şöyle ben bayana parasını verdim ürünü aldim ama bayanda geliş fiyatı diyor bende hani elindeki ürünleri falan veriyor diye seviniyorum bana değerinin üstünde satmış ve ben çok az karla satış yapmışım hep toptancı araştırmaya ve fiyat karşılaştırma yapmaya karar verdim durum böyle olunca bayana mesaj attım abla bu takımları ne kadara alıyorsun ben de toptan alayım diyorum falan diye güzel dille mesaj attım ama oda aynı fiyattan satıyorum ben 

ben sana elinde ürün bulundur dedim demiş ve ben mesaj attım abla senden de alabilirim tabiki ama benim için zor oluyor esiminde gönlü yok o yüzden elimde bulunsun bende dedim ama cevap vermedi bunda sinirlenecek ne var anlamıyorum sizce kim haklı kim haksız 

3 Cevaplar

+1 oy
(16,104 puan) tarafından
Tamamda kadin kar etmeden sana niye satsinki. Mecburen karini ekliyordur. Babanın oğlu bile geliş fiyatından vermez. Sende toptancı araştir ordan al niye gidip şahıstan aliyorsun. 
(1,397 puan) tarafından
geliş fiyatı diye söyledi toplu sipariş yaptığı için bana verdiğini söyledi yoksa hakkı tabiki
-Reklam-
+1 oy
(4,425 puan) tarafından
Geliş fiyatina neden satsın canım hayır kurumu değil yani kadında. Aldığı yeri de söylemez bunlar normal şeyler sen araştır bul al sende sat yani.
(1,397 puan) tarafından
bana geliş fiyatından toplu sipariş olduğu için dedi canım ve mesela bı ürüne 45 TL kar koymuş daha fazlası da var hakkı tabiki ama bana böyle konuşmadı o yüzden araştırdıktan sonra minik bir şok yasadim
(4,425 puan) tarafından
Canım esnaf ağzı hep öyle denir gelişine veriyor 5 lira kar koyuyorum filan hep böyle denir
(20,790 puan) tarafından
Ürünün fiyatı ne kadar mesela 45 TL kar koymuş diyorsun.
(1,397 puan) tarafından
mesela kepçe seti 160 TL bana 195 sattı
0 oy
(20,790 puan) tarafından
Kadın sana toptancisini söylemez ki. Çünkü kendine rakip olmuş olursun. Satışları düşer. Ticarette hesabını iyi yapmak zorundasın. Zarar etmek de vardı işin ucunda. Neyse ki zarar etmemiş az karla kapatmissin bu işi. Bı daha mal almadan iyi araştır piyasayı. 
(1,397 puan) tarafından
ama benim amacım o değildi ki bana toplu sipariş verdiği için sana geliş fiyatından satıyorum dedi ama bazı urunlerde aşırı kar koymuş kendine hakkı ama abartmış
(20,790 puan) tarafından
Kimsenin lafına guvenmeyeceksin. Ticarette böyle şeylerle çok karşılaşılıyor malesef. Sen kendi hesabını kendin yapacaksin. Arastirmani iyi yapacaksın. En uyguna kim verir iyi araştır. Tek kişiye bağlı kalmamaya çalış.
(1,397 puan) tarafından
öyle yaptım canım bu posttan sonra toptancidan çok daha uygun fiyatlara aldım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 359 göst.
+1 oy
12 cevap 317 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,989 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 1,241 göst.
+1 oy
4 cevap 161 göst.