0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (2,476 puan) tarafından
Bunaldım sürekli eziyeti bana TV acym iki dk bakyr tm boyama verym oda aynı Tlf istyr sürekli vermezsem yıkıyor otu boku bahane edip ağlyr bunaldım ne yapcamı şaştm ya sizinkiler de aynı mı 3 yaş sendromu mu bu

6 Cevaplar

0 oy
(342 puan) tarafından
Sendromu ne zıkimsa artık mahfediyor ya beni tek başımayım 4 aylık bebekle deli ediyor beni hicbiseyden memnun deil hep mızmız hep ağlamaklı 
(2,476 puan) tarafından
Ay bnm kide biri yolda daha kück 4 aylık oldk oda doğsa vay halime bnde tekim ama kaynana yakınladım taşındm ona da güvenym:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gerçekten böyle postlar görünce içim rahatlıyor ya tek olmadığım için çok mutluyum :D

Aklımı tirlaticam yoksa

(2,476 puan) tarafından
Hahaha valla bnde ya bnde sanym bnm ki tek
0 oy
(755 puan) tarafından

Aynısının tıpkısı bızım evde :'(

(2,476 puan) tarafından
Ne yapcn böle bnce tek cocuk olduğu icin
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Valla 19 aylık olacak aynı anlattığın gibi ama alışmadinizmi bu duruma kabullenmek gerekiyor galiba ben erken kabullendim ağlayabilirsin gel sarılıp ağlayalım diyorum sariliyo ağlıyor susuyor çocuk ağlayacak mizmizlanacak bu aralar hele ve. Aşırı pozitifim hiperaktif bir kızım var tepelerden inmez o yaşta ne olur bilmiyorum 
(2,476 puan) tarafından
Bnm kide öle bunaltıyo uyuyunca Kafa dinlym
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Bi cocuk dışarıda durmaz mi yok dışarı çıkarıyorum oyna diye durmuyor anam. Buza emzir diyom yok yem ver diyom yok seçenek çok ama cocukda istek yok
(2,476 puan) tarafından
Bnm kide aynı tek olduğu icin bnce
0 oy
tarafından
Benimki 2 bucuk o da oyle 
(2,476 puan) tarafından
Tek olduğundan bnce ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
7 cevap 174 göst.