+2 oy
299 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,868 puan) tarafından

Bır tencere sarma sardım belim resmen kitlendı kalcama kadar vurdu zor ayağa kalktım yetmedi sabah çocukların kahvaltıya patates soydum suya koydum sabah beslenmesine de koyarım kızımın .. Uyudunuzmu 

image

kızlar

9 Cevaplar

+1 oy
önce (6,143 puan) tarafından

Offf ellerine kollarına sağlık canım benim Allah bin bereket versin inşallah miss gibi olmuş :silly:

önce (122,438 puan) tarafından
yatsana orda saat gec oldu
önce (6,143 puan) tarafından
Saat tam 00.05 oldu sevdoş uykum yok
önce (2,868 puan) tarafından
Saol canım benım ❤❤
-Reklam-
+1 oy
önce (2,080 puan) tarafından
Ooo ellerine sağlık olsada yesek bende yatağa geçtim bı bakım çıkım dedim
Saol canım maden suyu içip bende yatcam
+1 oy
önce (1,396 puan) tarafından

Bu aralar fena aşeriyorum sarmaya hamile de değilim .d.d mmmmm olsa da yesek :( ellerine sağlık canım harika görünüyorlar. Yatakta uzandım bende öyle takılıyorum uykum yok

Saol canım bende yatarım birazdan dinleniyorum belımde fıtık ve sinir sıkışması var benı aşırı zorladı
önce (1,396 puan) tarafından
Dinlene dinlene yapsaydın keşke, geçmiş olsun.
Geç oldu ya bitsin istedim saol canım ❤
+1 oy
önce (3,739 puan) tarafından
Yarının yemeği hazır ellerinize sağlık. Neden iç harcını fazla koydunuz, piştiktçe şişecek daha da büyüyecek 
Cumartesi pişircem yok canım hiç bırsey olmuyo sürekli böyle yaparım ıcı dolu sevıyorum yiyince yaprak gelsin istemem tabak kapatıyorum çok begenırlee sarmamı
+1 oy
önce (10,499 puan) tarafından

Bensiz nasil yicen simdi sen onlari inci gibi siir gibi yapmis bide <3

Benım yapraklar büyüktü canım anca böyle oldu☺nerde oturuyon kız
Ankara gulum yakin misin
Sakarya canım ☺
Oh cok yakinmissin elimi uzatsam yakalarim seni :D gonuller bir olsun
☺☺aynen öyle gönüller yakın olsun bacım
+1 oy
önce (1,786 puan) tarafından
Oh ellerine sağlık 

Açlıktan midem bulandı fasülye vardı onu gömüyorum geç yatmak alışkanlık olmuş çocuklar bu akşam erken uyuyunca uykum gelmiyor 
Saol canım bende genellikle geç yatarım yatağa gitsem bile uykum hemen gelmıyor malesef
+1 oy
önce (1,078 puan) tarafından
Elerine saglik yorucu sarma vallh kızım anca yeni uydu namaz kıldım çay içyom eşim gelmden. Yatmak istiyorum ay cnm çekti Bayadir yapmıyom 2 3 ay önce baya sarmştim hazir vardı misafirlerim geldi kaç kez bitti annem gelcek inşallah onla yaparım dolaoba atmayı düşünüyorum anı gelen misafirlere iyi bebişle eskisi gibi sarma keke börek çörek hiç yapmıyom desem yerdir vallh baya özlemişim böyle şeyler dolabımda sürekli ilah sarma bulnurdu yapılmış 
Sarmayı dolaba koymam canım bır kere koydum pirinç ler kırılmıştı hoşuma gıtmedı cumartesi misafirim var yarın sarcaktım ama yapacak çok şey var yarına hepsini bır arada yapsam ayağa kalkamam diye düşündüm ☺gel kız sende herkese yeter
önce (1,078 puan) tarafından
Vallh ben koyorum bilemm birşey olmuyor ama dolma taze daha güzel tabi sarma hep aynı hem rahat hazır kalıyor sağol cnm düşüncen için
Sende sağol canım❤❤
+1 oy
önce (6,846 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bende 3 poşet sarıp buzluğa attım belim hala ağırıyor:) Rabbim yemeyi de nasip etsin inşallah ❤️ 
Amin canım amin bel ağrısı çok kötü ya sanada geçmiş olsun ❤❤
önce (6,846 puan) tarafından
Sağolasın canım ❤️
+1 oy
önce (1,477 puan) tarafından
Maşallah çok güzel gözüküyor ellerine sağlık canım 
Tşk ederim canım❤

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 505 göst.
0 oy
8 cevap 260 göst.
5 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Glhnmhmmd (635 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
+1 oy
14 cevap 729 göst.

403,934 soru

12,100,401 cevap

36,413 kullanıcı

...