0 oy
189 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
merhabalar 7 aylık bir evliliğim var bunun yanı sıra 25 haftalık hamileyim ama bu süreçte eşimle bir çok konuda anlaşmazlıklar yaşıyoruz son zamanlarda eşim annesini az aradığımı yeni bir gelin olarak annesini az ziyaret ettiğimi iddia ediyor. bu süreçte enerjimin olmaması ve hamile olmamın hiçbir etkisinin olmadığını düşünüyor. annesi ise yapı olarak soğuk bir kadın ne zaman ziyarete gitsem kalçaların genişledi kilo aldın senin sütün olmaz gibi söylemlerine maruz kalıyorum. bunlar beni kırıyor fakat hiçbiri farkında değil. görümcem ise annesinden farklı değil hatta daha fazlası ne zaman gitsem yüzünü asıyor ve hiçbir işin ucundan tutmuyor her zaman ben kendisine hizmet ediyorum. eşime bunları söylediğimde ise haklısın diyor ama onlara yansıttığı bir durum olmuyor sürekli bana onlardan uzak durduğumu yeni bir gelin olarak daha sık ziyarete gitmem ve aramam gerektiğini söyleyip duruyor bu yüzden sürekli kavga ediyoruz. ne yapmam gerekiyor bu konuda artık bilemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(1,277 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bunun yeni gelini eski gelini mi var ergense görümcen ergen çekmek zorumdamısın eşinin ailesi eşin çeker çekmez o onun bileceği iş de yani sen bunun stresini çekmek zorunda değilsin eşine de söyle hamileyim ben hamile sürekli aynı tavrı görmek zoruma gidiyor ya uyarırsın aileni böyle yapmazlar yada beni zorlama ne demek oran genişledi buran genişledi sütün olmaz ya tövbe haşa Allah mı bu kadın da senin bebeğinin rızkını dile getiriyor ne saçma insanlar ya 
-Reklam-
0 oy
(11,228 puan) tarafından
Onlar istemiyosa zorla mi gitcen bacim ben bi yere gittigimde biri bana surat yapsa ters konussa beni istemiyo ne isim var derim 
(11,228 puan) tarafından
Ama sen bunu cekmek zorunda degilsin ki ne siklikla gidiyosun
(3 puan) tarafından
haftada 2 mutlaka gidiyorum hiç gitmemezlik etmiyorum ki bunu anlamıyorum işte yeni gelin olarak daha sık gitmeliymişim söylediği şey bu. ama ben bu durumda kaynanamın masum olduğunu sanmıyorum her gün sabah eşimi işe giderken arıyor konuşuyor farkettirmeden bana karşı dolduruyor
(11,228 puan) tarafından
Tamam da bazi seyler karsiliklidir o zaman esinin ailesi de sana karsi yeni gelin gibi davransinlar haftada 2 kere gidiyosan daha napcan niye ayri eve ciktiniz o zaman birlikte oturasaydiniz canim daha duzeniniz oturmamis sizin esin evli oldugunun farkinda degil sende sinirlari sak diye cekemezsin cunku cok tazesiniz biraz zaman gecsin duzene girersiniz merak etme sen bi sure sabret sonra elimden geleni yapiyorum kusura bakma daha fazlasini da yapamam ki ben bu yaptigimin karsiliginda ne goruyorum surekli brni uyarip durcans biraz da annene kardesime soyle onlar kendilerine ceki duzen versinler dersin gerekirse kavga da edersiniz rest de cekersin ama en azindan esine bunca zamandir sabrediyorum arkamda durmuyosun bana sahip cikmiyosun ben de kendimi savunmak zorunda kaliyoeum diyebil yani anladin mi zaten cocuk olunca nasil gitcen senin esin benimki gibi hakli oldugunun farkinda ama evli oldugunun idrakinda degil yonetemiyo yonetilmek gerekiyo onu bi sure sabredince tum ipler eline gelecek esini yoneren ailesi degil sen olacaksın
(3 puan) tarafından
Tavsiyenize uymaya çalışacağım çok mantıklı dedikleriniz teşekkür ederim
(11,228 puan) tarafından
Estagfurullah canim hepsi tecrube bizde gectik o yoldan benimki hergun gidelim diyodu
0 oy
(13,533 puan) tarafından
Açık açık konuşacaksın yani o yeni evlenip evini düzenini degistirdiyse sen de evlendin evini bıraktın düzenin değişti evin yabancı şuan her şey çok farklı anlat bunları canım 
0 oy
(2,409 puan) tarafından
Kendisi yeni bir damat olarak nasıl acaba :) 

Evlerinizin yakınlık durumu nasıl peki ya da sen aramadıgin zaman onlar seni arıyor mu
(3 puan) tarafından
evlerimiz Allahtan ki çok yakın değil. onlarda beni aramıyor ki ilk evlendiğimizde kayınvalidem aramış ben aramamışım diye kendisini geri çekmiş şimdi öyle deniliyor birde
(2,409 puan) tarafından
Valla canım durumunu açık açık anlat böyle isteksiz şekilde sık gidip gelip sorun yaşayacagimiza mesafeli ve saygılı kalmayı doğru buluyorum de
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Yüzünü yırtacsksın canım mesela gittiğinde lafa laf vereceksin kalkmayan gorumceye kalk ben hamileyim yap diyeceksin bunları yap,azdan daha çok tepene binerler ya da hiç gitmeyeceksin eşinde alışır zamanla 
0 oy
(62 puan) tarafından
Ay benm de hamileligim öyle gecmişti ya kayınvalidemgil çok sık geliyordu zaten bıktırıyorlardı bide biz gidip duruyorduk e istemiyordum sürekli gitmek gelmek hamilelikte hormonlar vs insan zaten gergin oluyor sürekli kavga ederdik bi gün soyleyiverdim hepsinin yanında habersiz geliyorsunuz müsait miyim değilmiyim sorun dedim bida eskisi gibi sık degiliz artık anladılar sürekli gorusmek istemedgmi ısrarlı hareketleri bıraktılar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 121 göst.
0 oy
3 cevap 50 göst.
15 Ekim 2024 Aile kategorisinde Birkucukbebis (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 368 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde miyav da miyav (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
23 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,864 puan) tarafından soruldu

408,133 soru

12,256,679 cevap

37,259 kullanıcı

...