Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimle Aile İlişkilerindeki Anlaşmazlıkları Aşmanın Yolları Neler?
0
oy
189
göst.
21 Kasım 2024
Aile
kategorisinde
unzle
(
3
puan)
tarafından
soruldu
merhabalar 7 aylık bir evliliğim var bunun yanı sıra 25 haftalık hamileyim ama bu süreçte eşimle bir çok konuda anlaşmazlıklar yaşıyoruz son zamanlarda eşim annesini az aradığımı yeni bir gelin olarak annesini az ziyaret ettiğimi iddia ediyor. bu süreçte enerjimin olmaması ve hamile olmamın hiçbir etkisinin olmadığını düşünüyor. annesi ise yapı olarak soğuk bir kadın ne zaman ziyarete gitsem kalçaların genişledi kilo aldın senin sütün olmaz gibi söylemlerine maruz kalıyorum. bunlar beni kırıyor fakat hiçbiri farkında değil. görümcem ise annesinden farklı değil hatta daha fazlası ne zaman gitsem yüzünü asıyor ve hiçbir işin ucundan tutmuyor her zaman ben kendisine hizmet ediyorum. eşime bunları söylediğimde ise haklısın diyor ama onlara yansıttığı bir durum olmuyor sürekli bana onlardan uzak durduğumu yeni bir gelin olarak daha sık ziyarete gitmem ve aramam gerektiğini söyleyip duruyor bu yüzden sürekli kavga ediyoruz. ne yapmam gerekiyor bu konuda artık bilemiyorum
hamilelikte-kaynana-ilişkisi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
21 Kasım 2024
Sinemmto
(
1,277
puan)
tarafından
cevaplandı
21 Kasım 2024
unzle
tarafından
seçilmiş
En İyi Cevap
Bunun yeni gelini eski gelini mi var ergense görümcen ergen çekmek zorumdamısın eşinin ailesi eşin çeker çekmez o onun bileceği iş de yani sen bunun stresini çekmek zorunda değilsin eşine de söyle hamileyim ben hamile sürekli aynı tavrı görmek zoruma gidiyor ya uyarırsın aileni böyle yapmazlar yada beni zorlama ne demek oran genişledi buran genişledi sütün olmaz ya tövbe haşa Allah mı bu kadın da senin bebeğinin rızkını dile getiriyor ne saçma insanlar ya
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
21 Kasım 2024
KuranAsigiHatun
(
11,228
puan)
tarafından
cevaplandı
Onlar istemiyosa zorla mi gitcen bacim ben bi yere gittigimde biri bana surat yapsa ters konussa beni istemiyo ne isim var derim
1 önceki yorum göster
21 Kasım 2024
KuranAsigiHatun
(
11,228
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama sen bunu cekmek zorunda degilsin ki ne siklikla gidiyosun
21 Kasım 2024
unzle
(
3
puan)
tarafından
yorumlandı
haftada 2 mutlaka gidiyorum hiç gitmemezlik etmiyorum ki bunu anlamıyorum işte yeni gelin olarak daha sık gitmeliymişim söylediği şey bu. ama ben bu durumda kaynanamın masum olduğunu sanmıyorum her gün sabah eşimi işe giderken arıyor konuşuyor farkettirmeden bana karşı dolduruyor
21 Kasım 2024
KuranAsigiHatun
(
11,228
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam da bazi seyler karsiliklidir o zaman esinin ailesi de sana karsi yeni gelin gibi davransinlar haftada 2 kere gidiyosan daha napcan niye ayri eve ciktiniz o zaman birlikte oturasaydiniz canim daha duzeniniz oturmamis sizin esin evli oldugunun farkinda degil sende sinirlari sak diye cekemezsin cunku cok tazesiniz biraz zaman gecsin duzene girersiniz merak etme sen bi sure sabret sonra elimden geleni yapiyorum kusura bakma daha fazlasini da yapamam ki ben bu yaptigimin karsiliginda ne goruyorum surekli brni uyarip durcans biraz da annene kardesime soyle onlar kendilerine ceki duzen versinler dersin gerekirse kavga da edersiniz rest de cekersin ama en azindan esine bunca zamandir sabrediyorum arkamda durmuyosun bana sahip cikmiyosun ben de kendimi savunmak zorunda kaliyoeum diyebil yani anladin mi zaten cocuk olunca nasil gitcen senin esin benimki gibi hakli oldugunun farkinda ama evli oldugunun idrakinda degil yonetemiyo yonetilmek gerekiyo onu bi sure sabredince tum ipler eline gelecek esini yoneren ailesi degil sen olacaksın
21 Kasım 2024
unzle
(
3
puan)
tarafından
yorumlandı
Tavsiyenize uymaya çalışacağım çok mantıklı dedikleriniz teşekkür ederim
22 Kasım 2024
KuranAsigiHatun
(
11,228
puan)
tarafından
yorumlandı
Estagfurullah canim hepsi tecrube bizde gectik o yoldan benimki hergun gidelim diyodu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2024
-anne-
(
13,533
puan)
tarafından
cevaplandı
Açık açık konuşacaksın yani o yeni evlenip evini düzenini degistirdiyse sen de evlendin evini bıraktın düzenin değişti evin yabancı şuan her şey çok farklı anlat bunları canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2024
Prensesimmm1
(
2,409
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendisi yeni bir damat olarak nasıl acaba :)
Evlerinizin yakınlık durumu nasıl peki ya da sen aramadıgin zaman onlar seni arıyor mu
21 Kasım 2024
unzle
(
3
puan)
tarafından
yorumlandı
evlerimiz Allahtan ki çok yakın değil. onlarda beni aramıyor ki ilk evlendiğimizde kayınvalidem aramış ben aramamışım diye kendisini geri çekmiş şimdi öyle deniliyor birde
21 Kasım 2024
Prensesimmm1
(
2,409
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla canım durumunu açık açık anlat böyle isteksiz şekilde sık gidip gelip sorun yaşayacagimiza mesafeli ve saygılı kalmayı doğru buluyorum de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Kasım 2024
Pamukkkkkk
(
1,472
puan)
tarafından
cevaplandı
Yüzünü yırtacsksın canım mesela gittiğinde lafa laf vereceksin kalkmayan gorumceye kalk ben hamileyim yap diyeceksin bunları yap,azdan daha çok tepene binerler ya da hiç gitmeyeceksin eşinde alışır zamanla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Kasım 2024
Svdasvgiliii
(
62
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay benm de hamileligim öyle gecmişti ya kayınvalidemgil çok sık geliyordu zaten bıktırıyorlardı bide biz gidip duruyorduk e istemiyordum sürekli gitmek gelmek hamilelikte hormonlar vs insan zaten gergin oluyor sürekli kavga ederdik bi gün soyleyiverdim hepsinin yanında habersiz geliyorsunuz müsait miyim değilmiyim sorun dedim bida eskisi gibi sık degiliz artık anladılar sürekli gorusmek istemedgmi ısrarlı hareketleri bıraktılar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
121
göst.
İkiz Bebeklerle Uyku Sorununu Aşmanın Yolları Neler? Tecrübelerinizi Paylaşın!
19 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Seyda0648
(
18
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
50
göst.
6 Aylık Bebeklerde Uyku Sorunlarını Aşmanın Yolları Neler?
15 Ekim 2024
Aile
kategorisinde
Birkucukbebis
(
240
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
13
cevap
368
göst.
Tembellik Gerçekten Genetik mi? Aşmanın Yolları Nelerdir?
11 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
miyav da miyav
(
1,112
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
66
göst.
6 Aylık Bebek Ek Gıda Reddini Aşmanın Yolları Nelerdir?
23 Eylül 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Simayyy
(
1,864
puan)
tarafından
soruldu
408,133
soru
12,256,679