0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (59 puan) tarafından
Şimdi ben çok kilo almistim hamile kaldim.suan 79 kiloyum boyumda 1.69...suan 5 haftalık hamileyim diyet yapsam zararlımı yani diyet dedgim öyle cok uzun süre açlık falan değil yicem ama işte azar azar sık sık sebze ağırlıklı bu şekil gitmeyi düşünüyorum..sizce bı zararı olur mu sizler yaptınız mı diyet yaptysaniz kaç kilo verdniz ve nasıl verdiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(4,735 puan) tarafından

Doktor kontrolü olmadan yapmayın lütfen şuan sizin gücünüz kuvvetiniz yerinde olması gerekiyor ki bebek size tutunsun 

(59 puan) tarafından
Evet canım kesinlikle haklısın Allah korusun..bunu doktorada mutlaka danisacam
(4,735 puan) tarafından
Danış cnm bak ben kendim den örnek vereyim bende kilo almak için çırpınıyorum gece bile kalkip 2 kere yiyorum çevremde herkes dalga konusu yapıyor pilav makarna hamur işi ye kilo alırsın diye ama buda sağlıklı değil diyetisyene gidiyorum 33+6 haftalık hamileyim sağlıklı beslenmeliyim ki hem ben kilo alayım hem bebeğim alsin gelişsin mantığı ile gidiyorum
(59 puan) tarafından
Evet canım önemli olan tabiki bebek ama işte kilomda çok ya üstüne dahada fazla eklensin istemyrum..ama protein sebze agrlikli beslenmk diğer şeylerden uzak durmak bu şekil düşünüyorum aslında ama tabi yinede danscm
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
Ben 4. Aya kadar diyetisyene gittim her ay 1 kilo verdim bir sıkıntı olmadı genelde yeşillik ağırlıklı beslendim 
(59 puan) tarafından
Teşekkür edrim bnde tabi yine bı doktra dnsacam
0 oy
tarafından
Ben cok hizli kilo aliyodum doktor bana protein agirlikli beslen karbonhidrati kes ama asla ac kalma demisti dinledim mi hayir :) 
(59 puan) tarafından
Kilon nasıl peki şuan
tarafından
Canim gen hep zayiftim hamile kaldigimda 37 kiloydum dusun doguma gittigimde 55 kiloydum 3630 oglum dogdu sohra ven tartilmadim hic kirkim cikinca tartildim onda da 48 kiloya dusmustum enzirme doneminde 48 46 arasi degisti 6 aydir emmiyo 44 kiloda sabitim
(59 puan) tarafından
Yani siz zaten çok çok zayfmissiniz hızlı kilo almayın diye birde diyet verlmesi ilginç..yani yirmi kiloda alma olsanız doğuma girince 57 olrdunuz eee yine zayıf olmuş olrdnz ☺️  bende 67 kilo ile hamile kaldım 83 doğuma girdim şimdi 79kiloyum hiç veremedim ya bide iki sene oldu doğum yapalı..şimdide fazla almak istyrum zor veryrm bn
tarafından
Zararli kilo almami istemedi doktorum ya karbonhidratin bana ds bebege de fsydasi yok ki
(59 puan) tarafından
Hım tamm cnm anladım şimdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 212 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hemdemm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 81 göst.