0 oy
147 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (628 puan) tarafından
Adet düzensizliğinden doktora gittim. Hormon bozukluğum var. Doktor CYCLO-PROGYNOVA 21 DRAJE verdi. Hap kullanırken hamile kalır mıyım. Bu doğum kontrol hapı gibi degil demi. 

FSH değerim 28, hapla düşer inşallah. Kullanıp hamile kalan değerleri düzelen var mı.

8 Cevaplar

0 oy
önce (892 puan) tarafından
Degerin düzelsin diye vermis iste kullan duzgunce o deger duzelirse hamile kalabilirsin belki Allah gonlune gore versin
önce (628 puan) tarafından
İnşallah canım. Hapı kullanirken hamile kalınır yani demi, doğum kontrol hapı gibi korunma amaçlı degil yani.
-Reklam-
0 oy
önce (2,399 puan) tarafından
Değerlerin düzelsin dimi vermiş ki kullan talimata göre inşaallah rabbim gönlüne göre verir 
Amin inşallah. Teşekkür ederim
0 oy
önce (2,308 puan) tarafından
Eltim hormon ilaçları kullanırken hamile kaldı hiç beklemiyordu hemde çok şaşırmıştı
0 oy
önce (18,548 puan) tarafından
KiZ HOŞGELDİN UZUN zamandır yoktun

Nerelerdeydin senin

Sakız nasıl iyi mi:)
Ya.. silmistim uygulamayi. İşim düşünce geldim :)) iyi sakız hanim da.
0 oy
önce (11,443 puan) tarafından
Ben hormon hapı kullanırken aynı zamanda gebe kalmamak için de doğum kontrol hapı kullanıyordum gene gebe kaldım :D kontrol hapının etkisini sifirliyormus
0 oy
önce (375 puan) tarafından
Ya hayır canım bu nasıl bir cahilliktir. Bu ilaç adet göremeyen insanlar ıcım vücudu tamamen adet olmaya hazırlıyor  bunu mıllet korunmak için içiyor bıde vücudu adet olmaya yonlendırıyor ıkı amacı var hamıle kalmaya hazırlamaz kı gıt başka doktora kesinlikle  ayrıca FSH  28 ne demek allah askına senın hıpofız bezı adenomun var sanırsam bu kadar yüksek olamaz  bu kadar yüksekse bunun takıbı yapılmalı beyın ve sinir cerrahısıne gıdıp beyın emarı cekınmen lazım FSH beyınden salgılanır. Neden bu kadar yüksek beyın emarında bır adenomun varlıgı varsa bellı olur   ..  Lütfen bak kardeşim bana inan   beyın cerrahına randevu al kadın dogumcu benı yolladı FSH çok yüksek sebebını öğrenmek ıstıyorum de çocuğum olmuyor de    filmini ceksın   gebe kontrol ilacını sana  neden verdı adet mı olamıyosun  ayyy şaka gıbı bırde insanlar doktor yazmıssa sorgulama iç yazmıs. Ayy nolur herseyı buraya sorup inanmayın ve doktor bıle sızı yonlendırmemıs  geç kalma dedıklerımı yap  sadece FSH bozuk degıldır tsh a da baktır
önce (211 puan) tarafından
2 hayır iyi çıksa normal deger yazardı referans dışı yazıyor 2 bin 5 olarak okunuyor
önce (375 puan) tarafından
Böyle anlatamam   resım yükle
Atıyorum şimdi
Bak attım
Doktor zaten şaşırdı tekrar kan degerlerime bakti. Adetim dusensiz bazen arasi cok uzun 40gun falan bazen bi hafta. Erken menepoz da olabilir. Yarın tekrar doktora gidicem zaten canım. Meme tomografisi cekincem. Ona da söylerim degerlerimi. Bende çok sasirdim çok yüksek
0 oy
önce (768 puan) tarafından
Hamile kalma yöntemi:doğaya çık gez otur stres  hormonunu düşürüyor.Her gün uzun uzun imkanin yoksa günde yarım saat.Ben öyle hamile kaldım cnm
0 oy
önce (2,608 puan) tarafından
Dogum kontrol hapı değil canım o 

Bende yıllardır kullanıyorum adet düzensizliği için 

Genelde kist tedavisinde de kullaniliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 233 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubiskooo (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubiskooo (12 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,020 cevap

36,418 kullanıcı

...