0 oy
176 göst.
önce Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
5 gecedir oğlum gecenin bi saati uyanıyor bi daha geri dalması saatler sürüyor neden olur acaba ya koca çocuk oldu nerden çıktı şimdi bu. Dolunay falan diyorlar öyle bir şey mi var acaba 

15 Cevaplar

0 oy
önce (3,558 puan) tarafından

Saatler sonrada uyuyorsa ne güzel dun 11 gibi uyanmıştı o saatten bu saate az önce uyudu 

-Reklam-
0 oy
önce (3,823 puan) tarafından
Dolunay mi bilmiyorum ama sana tavsiyem madem sabit saatte uyanıyor 04:55 de odasına git  konuşmadan ya temas et yada yanına uzan.Kalkmalari biter.Kolayliklar dilerim.
0 oy
önce (381 puan) tarafından

Hala ayaktayız gördüğün gibi canım:(

0 oy
önce (892 puan) tarafından
Yok bacim bizimki dolunaydan değil hem disleri kasiniyor hem aşı huysuzluk yapti atesi var hemde 4 bitip 5 e yaklasti buyume ataklari ondan ahahah ne uyuyor ne duruyor :))
0 oy
önce (2,231 puan) tarafından
Kaçta yatıyor? Kan değerlerine bir baktirin kanı eksik insanlar zor uyur benim oglanda kaç gecedir anne yatamıyorum uyuyamıyorum diodu kan değerleri düşmüş 
0 oy
önce (1,477 puan) tarafından
Gerçekten etkiliyor mu dolunay ya benimklerde burnumdan getirdi kaç gecedir 
0 oy
önce (687 puan) tarafından
Genel galiba burdada görüyorum sürekli uyku sorunu bende o kadar sorun yok çok şükür 
önce (2,110 puan) tarafından
MaşaAllah diyeyim kız. Bende gördükçe şükrediyordum ama bi haftadır bozdu :( hiç sebep yok aksine biraz üşütmüş daha çok uyurdu halsizlikten. Her şeyi nazara bağlamam ama bu sefer düzenli uykusu çok göze geldi gibi :D
0 oy
önce (665 puan) tarafından
Bizde de aynı sorun uykuya güzel dalıyor sonra gece saat başı oynamak için kalkıyor uyku saati şimdi sabah oynicaz diyorum yatıyor yine oyun için kalkıyor delirmeme ramak kaldı normalde 21.00 da uyur dün 12 de anca uyudu 
0 oy
önce (578 puan) tarafından
Benim kızın hiç uyku problemi yoktu 1 haftadır bozuk düzeni uyumuyor olabilir
0 oy
önce (1,462 puan) tarafından
Uyku düzeni guzel olan kızım 1 haftadır galiba canıma okuyo gece kalkıp oyun oynuyor yatmıyor genelde hiç kalkmaz 
0 oy
önce (13,119 puan) tarafından
Kac yaşında eğer gündüz uyuyorsa o fazla geliyor olabilir veya erken yatiyorsa
0 oy
önce (752 puan) tarafından
Evet benim kiziminda uykusu bozuk akşam uyanıyor sabah 5 de uyuyoruz 
0 oy
önce (129 puan) tarafından
Benimkide bir haftadır canımdan bezdirdi uykuya düşkün çocuk gitti canavar gibi oldu uyumuyor gece sabaha kadar ama dis patlatmış bugün muhtemelen onunla alakalı sizinkide küçükse dişten olabilir
0 oy
önce (1,673 puan) tarafından
Vala ne olduğunu bilmiyorum ama üç gündür gece kızım da böyle zaten geç yatan bir kızım vardı ama geç yatıyor diye sabaha kadar 10.a 11 e kadar yatan kızım vardi 3 gündür gece kalkıyor ağlıyor huysuz bide dün gece bir çığlık attı noldu diyorum bizim evimizde canavarın ne işi var diyor çizgi film de falan mı bişey gördü bilemedim dikkat ediyorum normalde ama
0 oy
önce (4,002 puan) tarafından
Oğlum uyuyo da kızım da sıkıntı var sabaha kadar uyumadı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sarioglusumm (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 269 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 730 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eserimo (3,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 197 göst.

403,975 soru

12,102,013 cevap

36,418 kullanıcı

...